Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok geçmiş olsun,sağlığınız iyi olsun,Rabbim en doğru ve güzel zamanda nasip etcektir,inşallah,instagramdan c-lifeballı bitkisel macunu bir araştırın,belki şifa olur

Merhaba benim tsh değerim 3.84 çıktı doktorum önemli boyutta değil dedi şimdi endişe ettim

Kizlarr lutfen yardim grip oldum bas agrisi burun tikanikligi ve bogaz agrisi ne yapsam iyi gelir
Canim ben doktora gittim gecen gun hemen antibiyotik verdi bundan baska bisey kullanma hemen basla dedi. Basladim 3 gun kullandim gecince biraktim hemen. Doktorumada sordum antibiyotik kullanabilirmiyim diye ismini soyledim kullan tabi dedi.. daha bugun iyilestim zaten. Cok guzel istahim vardi hastalik yuzunden iştah gitti bugun yavas yavas geliyo

Canım çok geçmiş olsun,bunu yaşayan biri olarak seni teselli edecek hiç bir söz yok biliyorum ama inan daha güzelleri olacak rabbim sana sabır versin kucağını tez zamanda doldursun

Ya bişey sormak istiyorum sat son adetin başladığı tarih mi bittiği tarih mi benim adetim 19 ağustosta başlayıp 23 nde bitmişti. bebeğimin doğum tarihini hangisine göre hesaplayacağım :))))))

Kızlar benim göğüslerim bayağı ağrıyo ve çok şişti. Sizde nasıl durum

ahh sorma yemek yapsam yapılmaz, süpürsem olmaz ütüyü içeri taşısam eşim uyanır bu akşam ütü masasını salona kurcam uyanırsam doğru ütüye belki busefer ütüdense uykum gelir
En güzeli yatıp yuvarlanmak Zaten benim ponçik 5-6 arası uyanıyor. Sonra yatakta yuvarlanma saatleri

Ya bişey sormak istiyorum sat son adetin başladığı tarih mi bittiği tarih mi benim adetim 19 ağustosta başlayıp 23 nde bitmişti. bebeğimin doğum tarihini hangisine göre hesaplayacağım :))))))
Basladigi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…