Rabbim nasip etseydi biz de bugün kalp atışını duymaya gitmiştik ama nasip değilmiş düşük yapmışım. Kese artık görünmüyor. Kanamayla düşürmüşüm. Rabbim bize nasip etmedi ama sizinkiler sağlıcakla gelsin hayırlı evlat olsunlar. İnşallah bize de tedaviye gerek kalmadan bi mucize gelir.
Çok geçmiş olsun,sağlığınız iyi olsun,Rabbim en doğru ve güzel zamanda nasip etcektir,inşallah,instagramdan c-lifeballı bitkisel macunu bir araştırın,belki şifa olur
Ben daha once hic dahiliyeye gitmedim canim tsh icin. Bu ilaci bana tsh degerim 2.80ken kadin dogum doktorum yazdi ama yarin dahiliyeye gidicem bence gerek yok tabii sormadan birakmam ama ayda bir takip edilerek gitsem daha mantıklı olacak gibi cunku suan zaten oldukca düşük değerde
Canim ben doktora gittim gecen gun hemen antibiyotik verdi bundan baska bisey kullanma hemen basla dedi. Basladim 3 gun kullandim gecince biraktim hemen. Doktorumada sordum antibiyotik kullanabilirmiyim diye ismini soyledim kullan tabi dedi.. daha bugun iyilestim zaten. Cok guzel istahim vardi hastalik yuzunden iştah gitti bugun yavas yavas geliyo
Rabbim nasip etseydi biz de bugün kalp atışını duymaya gitmiştik ama nasip değilmiş düşük yapmışım. Kese artık görünmüyor. Kanamayla düşürmüşüm. Rabbim bize nasip etmedi ama sizinkiler sağlıcakla gelsin hayırlı evlat olsunlar. İnşallah bize de tedaviye gerek kalmadan bi mucize gelir.
Canım çok geçmiş olsun,bunu yaşayan biri olarak seni teselli edecek hiç bir söz yok biliyorum ama inan daha güzelleri olacak rabbim sana sabır versin kucağını tez zamanda doldursun
Ya bişey sormak istiyorum sat son adetin başladığı tarih mi bittiği tarih mi benim adetim 19 ağustosta başlayıp 23 nde bitmişti. bebeğimin doğum tarihini hangisine göre hesaplayacağım :))))))
ahh sorma yemek yapsam yapılmaz, süpürsem olmaz ütüyü içeri taşısam eşim uyanır bu akşam ütü masasını salona kurcam uyanırsam doğru ütüye belki busefer ütüdense uykum gelir
Ya bişey sormak istiyorum sat son adetin başladığı tarih mi bittiği tarih mi benim adetim 19 ağustosta başlayıp 23 nde bitmişti. bebeğimin doğum tarihini hangisine göre hesaplayacağım :))))))
Bnde maalesef düşük yapmışım Kürtaj olmak zorunda kaldım çok çabaladım ama kese bozulmuş bebekte oluşmamış..Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..