Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar hamilelik belirtilerinde ne gibi durum yasadiniz hamile olanlar cevap verirse sevinirim.gaz olayı kabızlık yaşan oldumu acaba?herkesten fikirim edinmek istiyorum
Benim cok gazım ve sancisi oluyor. Haftada 1,2 tuvalette zorlanıyorum hatta 1gun kabizlıktan çıkamıyorum tuvalete. Kuru kayısı vs yiyorum en az 2bucuk litre su icerim. Hatta bazen vajinal gazım oluyor. Gün içerisinde de 2,3kez bulantı geliyor ama hiç çıkarmadım daha.

Hanımlar lekelenmesi olan var mı? Benim 1 ayi yakin süredir 2.3kez az lekem oldu köyü kahve birinde siyaha yakin. Ilk endişeyle gittim biraz daha fazla diye progestan iğne ve serum yaptılar. Ilac olarak progestan kıllanmaya devam ediyorum günde 200mg

Teşekkür ederim canım

Kızlar hamilelikte kararttiginiz şeyler var mi ? Ben domates menemen bunları çok severdim görmek bile istemiyorum. O kadar konserve de tutmuştum ne yapacam bilmiyorum
Bu karartilar dogumdan sonra geciyodur umarim bende eskiden et balik felan severdim ama görmek duymak bile istemiyorum tam bir vejeteryan oldum

Cinsiyetler belli oldu mu sizde ?
[/QUOTE]
Erkek gibi demişti doktorum geçen hafta ama bu ay sonu Net belli olur tahminimce

Ben 1 kilo vererek 3.ayi bitirdim.
13 haftaligiz doktor kız dedi.
Yaaa çok ama çok sevindim.
Umarım yanilma olmaz.
Kesin konustu.
Hatta azicik pozisyon degistir kız falan dedi.

Terbiyesiz ya üsluba bak, ben de röntgeni daha zararsız biliyorum cnm ama tedavin ne kadar devam edebilir ki

Cinsiyetler belli oldu mu sizde ?
[/QUOTE]
14 dolduktan sonra gitcem o zamana belli olur herhalde

Benim ilk gebelikte olmuştu o da 2 ay adet döngüsü zamanlarinda.

Ben 1 kilo vererek 3.ayi bitirdim.
13 haftaligiz doktor kız dedi.
Yaaa çok ama çok sevindim.
Umarım yanilma olmaz.
Kesin konustu.
Hatta azicik pozisyon degistir kız falan dedi.

yaa ne güzel cok sevindim cinsiyetinin belli olmasına ilk cocugun kızmıydı bilmiyorum ama "bir kızı olmalı insanın" lafı cok doğru..
Sağlıkla gelsin inşallah.
benim bıdık resmen uyuyodu hic kipirdamadi,o kadar bastirdik dürttük falan ama inat etti sıpa..

Kizlar cinsiyrti belli olanlar hamile kaldiklari yasi +ayi -9 yapip hesaplayabilirmi tek erkek cift kizmis bakalim dogrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…