Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
BEN DE SİZİN GİBİYDİM HERKES KIZ DEDİ AMA OĞLUM OLACAK ALLAHIN İZNİYLE

kola içmeyi çok seviyordum nasıl bırakıcam canım ister diye yakınıyordum. hamile kaldığımdan beri kola dan tiksindim bi iki yudum aldım ilk zamanlar da tadı gitmiş şekerlenmiş hiiç beğenmedim bidaha da içemedim

Bir önceki hamileliğimde 1.5 aylıkken ben de diş filmi çektirdim...çektirecek olduğun yere söylersen ona göre kurşun yelek giydirirler

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar hamilelikte kararttiginiz şeyler var mi ? Ben domates menemen bunları çok severdim görmek bile istemiyorum. O kadar konserve de tutmuştum ne yapacam bilmiyorum
Sulu etli yemekler yiyemiyorum. Ben de eşime geçen dedim. Buzluga koyduğum sebzeler yaza kalacak bu gidisle diye. Kendim yiyemeyince yapasim da gelmiyor. Et de yiyemiyorum ilkinde hic boyle değildim. Duzenli et tavuk balık yerdim. Bunda i ihh olmuyor.

2li tarama testi yapıldı bugün,
cok şükür ultrasonda sorun yok
kan 1 hafta sonra çıkacak.
cinsiyeti göstermedi minnoş

[/QUOTE]
Balıktan tiksindim. Menemen ❤ Yazdan ben de sos va yapmıştım zevkle yiyorum
Domates, soğan sarımsak taze fasülye turşu bu tarz şeylerden tiksindim bende
Cinsiyetler belli oldu mu sizde ?

Bu grubun yönetiliğini yapmaya aday kimse yokmu? Adminlere bildirelim,yada diğer mayıs grubu ile birleşelim. Gönüllü aranıyor...
Sen olmaya ne dersin bu grup çok tembis ya kimse admin olmak istemiyor... ben gönüllü olurdum ama küçük çocuğum var hem de çalışıyorum yeteri kadar ilgilenemem diye alamıyorum

bu arada ctsi kontrole gittik 2 li tarama testi için kan verdim,2. oğlum geliyor sanırım doktor erkeğe benzetti

Bende geldim 14 haftalık olduk bugun.. İkili teat hapıldı gecen hafta normal ense kalınlığı kan haftaya çıkıcak inş. Varmı cinsiyet öğrenen Benim doktorum bişey sölemedi

Geçmiş olsun. Magnezyum eksikliğinden krampları filan biliyorum da diz ağrısı hiç duymadım. Üşütme incitme gibi bir şey olabilir mi
yok yani çarpma vurma hiç bişey yok bende direk magnezyum düşündüm
ilkinde de vermişti

Bende geldim 14 haftalık olduk bugun.. İkili teat hapıldı gecen hafta normal ense kalınlığı kan haftaya çıkıcak inş. Varmı cinsiyet öğrenen Benim doktorum bişey sölemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…