Cinsiyeti öğrenen annelere birşey sormak istiyorum. Hiç tatlı yiyemiyorum. Limonlu su içiyorum yoğurt mandalina yiyorum. Çikolata görmek bile istemiyorum ki önceden çok yerdim. Çay hiç içemiyorum. Benim gibi olup cinsiyetini öğrenen var mı
kola içmeyi çok seviyordum nasıl bırakıcam canım ister diye yakınıyordum. hamile kaldığımdan beri kola dan tiksindim bi iki yudum aldım ilk zamanlar da tadı gitmiş şekerlenmiş hiiç beğenmedim bidaha da içemedim
Kızlar ben hamile kalmadan önce implant tedavisine başlamıştım şimdi ilk üç ayın dolmasını bekliyorum diş doktorum röntgen için doktorundan izin almalısın dedi dün gittiğim doktor elinizdeki telefon daha çok radyasyon yayıyor daha zararlıdır çektirebilirsin diyerek tersledi biraz beni ne yapıcağmı şaşırdım filmi çektirmeli miyim
Kizlar merhaba cuma gecesi adet olur gibi kan geldii ve parca parca kan o kadar kotu oldum ki idrar bile kanliydi. Dedim yolun sonuna geldik heralde diye. Malum gece kadin dogum doktorlari özel de bile olmuyorlar. Icim rahatlasin diye arastirma olan kadin dogum hastanesine gittim. Alttan muayene ultrasonla muayene ettiler kanamanin bebekle ilgisi olmadigini soylediler ama cok korktum. Cok şükür bebegim benimleymis
Kızlar hamilelikte kararttiginiz şeyler var mi ? Ben domates menemen bunları çok severdim görmek bile istemiyorum. O kadar konserve de tutmuştum ne yapacam bilmiyorum
Sulu etli yemekler yiyemiyorum. Ben de eşime geçen dedim. Buzluga koyduğum sebzeler yaza kalacak bu gidisle diye. Kendim yiyemeyince yapasim da gelmiyor. Et de yiyemiyorum ilkinde hic boyle değildim. Duzenli et tavuk balık yerdim. Bunda i ihh olmuyor.
O zaman kendini çok korkutma bazı kadınların doğası böyle . Kuzenim üç aylık hamileydi sonra dan anladı hamile olduğunu çünkü adet görmeye devam ettiği için anlamamış
Sulu etli yemekler yiyemiyorum. Ben de eşime geçen dedim. Buzluga koyduğum sebzeler yaza kalacak bu gidisle diye. Kendim yiyemeyince yapasim da gelmiyor. Et de yiyemiyorum ilkinde hic boyle değildim. Duzenli et tavuk balık yerdim. Bunda i ihh olmuyor.
Sen olmaya ne dersin bu grup çok tembis ya kimse admin olmak istemiyor... ben gönüllü olurdum ama küçük çocuğum var hem de çalışıyorum yeteri kadar ilgilenemem diye alamıyorum