Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok gecmis olsun canım magnezyum eksikliği yapar genelde bi doktoruna sor istersen

Bebekten keseden kaynakli olmadigi icin gerek gormediler canim. Sana da cok gecmis olsun valla bu durum insan da buyuk travma yaratiyor
Neyden kaynaklı imiş ? Çok geçmiş olsun benimde kızımda olmuştu gece nasıl apar topar hastaneye gittiğimi doktor bulamadigimi hatırlıyorum.sagolsun yaşlı bi ebe yardımcı olmuştu

Neyden kaynaklı imiş ? Çok geçmiş olsun benimde kızımda olmuştu gece nasıl apar topar hastaneye gittiğimi doktor bulamadigimi hatırlıyorum.sagolsun yaşlı bi ebe yardımcı olmuştu
Biz de kan uyusmaligi var o yapar diyolar yolluyolar. Annem de oyleymis ben de her ay adet olurmus sanirim ben de oluyorum

Gayet iyiyim su an ama psikolojim berbat dun gece aglama krizine girdim mesela insan ister istemez takiyor heralde boyle durumlari. Nedeni hakkinda bi sey demedi sadece tansiyonum cok yuksek stresten uzak dur dedi
Canım sen ağladıkça minicikte strese giriyo yapma öyle rahatlat kendini. Hayırlıysa hayırlı evlat olacaksa nasip etsin Rabbim bazen naparsan yap herşey olacağına varıyo biliyorsun. Ben 13 haftalık bebeğimi kaybettiğimde kendimi suçlayınca doktorum baktı aciller hariç sadece kendi doktoruma tam 37 kez gitmişim. Yani bazen naparsan yap herşey olacağına varıyo. Stres yapmadan kendini rahatlatacak bişey bul bence. Ben hemen kelime -i tevhid le ferahlamaya çalışırım mesela. Şimdi doktorum bana dedi ki bak sen ne kadar stres yaparsan vücudun bebeği o kadar yabancı görüp ondan kurtulmak ister rahat ol. Çok haklı aslında. Tevekkül den başka çare yok

Oyle tabi canim ben ilk oğlumda da ayni seyleri yasadim ondan dolayi surekli tetikteyim zaten. Hakkimizda hayirlisi.

Kızlar hamilelikte kararttiginiz şeyler var mi ? Ben domates menemen bunları çok severdim görmek bile istemiyorum. O kadar konserve de tutmuştum ne yapacam bilmiyorum

Anladım canım çok teşekkür ederim :)

11+4 haftalık ultrason resmimiz tahminde bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20191111-015625.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
Kalça ağrısı çeken var mı. Yeni başladı üç gündür. Araştırdığım kdarıyla magnezyum takviyesiyle geçiyormuş doktora bi sorucam.

bende var. Sağ kalçamda sorun var sanırım. İlk hamileliğimde de sağ kalçamdan çok çektim. Şimdi de çekiyorum. Otururken kalkarken, özellike düz bir zemine yatınca, yatmış durumdan doğrulurken beni bitiriyor. İlk hamileliğimdeki doktorum çok ters bi adamdı. Ne söylesem olcak bunlar der geçiştirirdi. Bu doktora ben de bir sorayım bakalım. Belki dediğin gibi magnezyum falan iyi gelir

Bende hastane konusunda hala karar veremedim,şimdilik dev.hastanesine gidiyorum.Doğum paketi için görüştüm dün 5500 dr.u istersem 700 epidural 680 ek para ilki normaldi.yoksa şehir hastanesinden nöbetçi dr geliyormuş,inanılmaz saçma geldi bana ne yapmalıyım bilemedim

Sağ benim de, doktordan aldığımız bilgileri burada paylaşalım birbirimizle

Kızlar hamilelikte kararttiginiz şeyler var mi ? Ben domates menemen bunları çok severdim görmek bile istemiyorum. O kadar konserve de tutmuştum ne yapacam bilmiyorum
Domates, soğan sarımsak taze fasülye turşu bu tarz şeylerden tiksindim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…