Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Decavit kullandınız mı doktor aslında Baska Bi lilaç yazdı ama sigorta karsılamayınca bunu aldık
Gebelerin cogu kullaniyo bunu bende dahil doktor sadece bunu kullan dedi bende kararsizin folik asit ve vitaminleri karsiliyomu acaba

Kizlar cinsiyrti belli olanlar hamile kaldiklari yasi +ayi -9 yapip hesaplayabilirmi tek erkek cift kizmis bakalim dogrumu
SAT 30.08.2019 ama hamile kaldığım tarih 11.09.2019 (tek korunmasız yumurtlama sonrası ilişki ile) Satı dikkate alırsam erkek hamile kaldığım tarihi ele alırsam kız sanırım :) Yaşım 28. Eşim kız istiyor ilk bebeğimiz. Ama o 2 erkek büyümüş. Hep kız çocuk özlemi var. Daha sözlüyken kız bebek ayakkabısı almıştı bana. Bakalım. Benim için kız erkek fark etmez.

Günaydın herkese. Ben de hala cinsiyet öğrenemeyenlerdenim. Randavum 20 kasımda. Rüyamda filan da hiç görmüyorum. Eğer bir belirtiyse bu hamilelik ilkinden farklı. Ona dayanarak erkek olabilir diyorum ama aradan yıllar geçti.

Aynı ben tiksinmediğim şey kalmadı resmen peynir ekmekle besleniyorum

Cnm hicccc telas etme bende ilk basta cok korktum burda bikac arkadas destek oldu ayni sey olmus onlardada agri 3 gun surdu sonra gecti bikac gune gecicek diye bak daha rahatlarsin allahin izniyle. cok haklisin normalde yatinca kalktiktan sonra gecer ama bu gecmiyo allah yardimcimiz olsun her ay bisey cikiyo bian önce saglikla kucaklarimiza aliriz insallah

Baş ağrısı hala beni de yokluyor yalnız değilsinn

Başı ağrıyanlar eski usul patates bağlayın. Eskiler bu işi biliyor

enimde erkeğe benzetti ama değişme olabilirmi kızlar

Benim de tek çıkıyor dr erkege benziyor demisti. Hatta ilk hamileligimj de hesapladim onda kız cikti kizim var zaten 3 yaşında. Çin takvimi de erkek gösteriyor. Son adet tarihî 18 agustos ama 14 gün eklemek gerekiyor eylül de hamilr kalmis oluyorum. Hayırlısı

ben ikili testte doktoruma soramadım ya ya o anki stresten, pazartesi tekrar kontrolüm var 14. haftaya girmiş olacağım cinsiyet görmek için erken mi? bir de sanırım doktorumun cihazının 4 boyutlu ultrason görüntüsü görme özelliği yok cinsiyet görme cihaza göre değişiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…