Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın hanımlar. Dün de sormuştum tekrar sorayı,sayfaya zaman ayıracak ve yönetecek gönüllü yokmu?
Günaydın canım aslında zaman ayırırım ama bilgisayarım yok telefondan mümkün değil. Bilgisayar zaten kamu kurumu bilgisayarı tövbe olmaz muhtemelen tablosuzuz tablosuz kalıcaz.

1 ay sürer tedavim hiç baslamıcam yada doğum sonrasını beklicem dişsiz kaldım resmen
Yani sonuçta işlem yapılırken lokal anestezi kullanılır, ilaç vermesi gerekir antibiyotik falan, emzirirken de sıkıntı oluyor bir çok şey Allah yardımcın olsun

Kızlar ikinci kez sezeryan olan annelerim sizlere bir şey sormak istiyorum sizce genel anestezi mi yoksa spinal anestezi mi iyi

Kizlar cinsiyrti belli olanlar hamile kaldiklari yasi +ayi -9 yapip hesaplayabilirmi tek erkek cift kizmis bakalim dogrumu
Benim son adet tarihim 23 temmuz ama 15 Ağustos olarak düzenlendi çünkü emziriyordum adet olurum olurum derken hamile kalmışım. Şimdi Eylül de kalmış oluyorum galiba zaten cinsiyet de bakmadık henüz

A

Gustosta hamile kalmissin 26+8=34-9=25 yani erkek
Ama herkesin döngüsü farklı ben 32 günde bir olurum 18 gün yumurtlarım 28 günde bir olan 14 gün yumurtlar. Yani Ağustos sonu ya da Eylül başı olursa değişir

Kızlar benim ne çıkıyor bi bakın Eylül 4 son adet tarihim yani hamile kaldığım Ay Eylül mü yoksa Ağustos mu oluyor
Adet olduğun gün yumurtan yola çıkar ortalama iki hafta sonra çatlar tüplerden rahme yol alır döllenir ise tutunur özet geçeyim. Eylül ayında oluyor sizin

Ama herkesin döngüsü farklı ben 32 günde bir olurum 18 gün yumurtlarım 28 günde bir olan 14 gün yumurtlar. Yani Ağustos sonu ya da Eylül başı olursa değişir
Benim ki de 32 günde bir haziran 21 de adet oldum adet takviminden hep takip ederim ilk adet oldugumdan beri 1 gün bile gecikme yaşamadım o yüzden temmuzda 21 inde olmayınca direkt anladım hamileliği

Benim Çin Takvimi de kız diyor. Kese konumu da kız diyor. Hep ekşi yiyorum tatlı ağzıma sürmedim daha.
Yüzümde çok sivilce de çıktı. Buna rağmen erkek de olabilir

Evdeki tartiya göre 2kilo aldım şimdiden 12 haftada..
Hızlı gidiyorum değil mi.
Ama hep yemeklerden tiksinip,karbonhidrata yönelmekte..
Benim doktorum kusman yoksa 3 aya 2 kilo kalan 6 ayın 5 ayına 10 kilo toplam 12 kilo ideal demişti. Max. 15 alman gerek diye de yenilemişti. Bence çok değil. Tabi bunları diyorum ben hiç kusmamama rağmen hiç kilo almadım. Aksine 1 kilo vermişim. Bu da normal değil.

Benim Çin Takvimi de kız diyor. Kese konumu da kız diyor. Hep ekşi yiyorum tatlı ağzıma sürmedim daha.
Yüzümde çok sivilce de çıktı. Buna rağmen erkek de olabilir
Bakalım bu cinsiyet konusu baya heyecanlı bir konu ve meraklı bir bekleyiş bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…