Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın canım aslında zaman ayırırım ama bilgisayarım yok telefondan mümkün değil. Bilgisayar zaten kamu kurumu bilgisayarı tövbe olmaz muhtemelen tablosuzuz tablosuz kalıcaz.
Benimde yonetme vaktim yok hem ev hem ofis ici iki cocuk cok zor ama haftaya biraz rahatim tabloyu hazirlayabilirim

Evdeki tartiya göre 2kilo aldım şimdiden 12 haftada..
Hızlı gidiyorum değil mi.
Ama hep yemeklerden tiksinip,karbonhidrata yönelmekte..
Bosver cnm dogumdan sonra vericez insallah ama cok karbonhidrat tuketme meyve kuruyemis protein agirlikli beslenmeye calis hergun ceviz ye mesala saat aksam 8 den sonra bisey yeme ben hala kilo almadim karnim buyuk ama

Hayirli olsun canim kiz cikiyo cinsiyeti ogrenince yazarsin

Benim son adet tarihim 23 temmuz ama 15 Ağustos olarak düzenlendi çünkü emziriyordum adet olurum olurum derken hamile kalmışım. Şimdi Eylül de kalmış oluyorum galiba zaten cinsiyet de bakmadık henüz ☹
Yasin kac

Yaa ciddi misin ben de ilkinde genel oldum kendim istedim şimdi işte spiral genel kararsız kaldım hani bi aksilik çıkarsa ne bileyim korkuyor insan
canım ben sezeryan korkum yüzümden kaç kere normal doğum eğitimi aldım ama doğum esnasında bebeğin kalp atışları yavaşladı acil sezeryana alındım uyutun beni dedim tok olduğum için olmaz dediler ona rağmen çok rahat geçti. sürekli seninle konuşan bir hemşire ebe oluyor sohbet ortamında geçiyor ve tansiyonun falan çıkcak olsa tık uyutabiliyorlar zaten o yüzden gönül rahatlığı ile spinal olabilirsin.

Benim ki de 32 günde bir haziran 21 de adet oldum adet takviminden hep takip ederim ilk adet oldugumdan beri 1 gün bile gecikme yaşamadım o yüzden temmuzda 21 inde olmayınca direkt anladım hamileliği
senin o zaman 7 temmuz oluyor yumurtanın çatlaması :)

Tek gebelik olsaydı olurdu da. Ikizlere hamileyim nisan annesi bile olabilirim. Çünkü 36 37 haftalari görürsek süper olur dedi dr um. Hedefim 1 mayisi gorebilmek en azindan 37 haftami doldurmus oluyorum
hadi inşallah oğlum 1 mayıs doğumlu.

Sağol canım benim bakayım

Benim ilk haftalarda 9-10. Haftaya kadar falan şiddetli kasık ağrılarım olmustu,geçmişti.Rahim büyüdüğü için normal demişti dr. Şuan 15 teyim bikaç gündür yine ağrıyor sanki giysim sıkıyomuş gibi sızlamaya başladı akşamları. Varmı böyle olan?
Buarada 31 yaşındayım ağustosta hamile kaldım buna göre hesaplandığında kız çıkıyor, nub teorisine görede çok emin değilim görüntüden ama oda kız gibi. Bu hafta dr tekrar gidicem bakalım ne çıkacak

Bendede ağrılar devam ediyor sanki hep karnım agrıyor gibi :/ ayrıca gaz sancım ve sürekli tuvalet hisside sıkıştırıyor oyüzden de çok anlamıyorum ama baya geriyor bu agrı beni :/ umarım normaldir
bu arada 12+5 deyim

onu ben de anlamadım ya. son adetim 13ağustos. ama transferim 1eylül.. ayrıca yıl olarak 30um ay olarak 4 gün sonra
Banada 12+0 da 2 li test yaparken doktor cinsiyeti söylemedi ama içime erkek doğuyor ilerde oğlunuza bu anıları anlatırsınız dedi tabi ana yüregi ilk sağlıklı olsun sonra kız olsun istiyorum :) çin takvimi ve bu tek çift seyi kız diyor ama bakalım doktorda görmeden hissetmez diyorum aklım karıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…