Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Resmen beni anlattın magnezyum için doktor verdi bana kısmen azalır gibi oldu

ahahahaha evettttttt herşeyin meraklısıyımmmmmmm en çoktaa senin nasıl bir kaynana olacağını merak ediyorummm.. anlatsana birazzz
Çok pis arkasından konuşcam
Haftada 2 kere evimi temizleticem
Temizlik yaparken yemeklerimide yapıverir
İşteyken o canım sıkıldıkça onu boğucam
Oğluma hep onu kötüliiiiciiğğiimm
Oğlum beni sevsin diye iftiralar atiiciiğğiiimmm
.....

bunu bekliyorsun di mi ASLA öyle bir kayınvalide olmayaciğğiiimmm parmakla gösterilen 2040-2050 kayınvalidesi olaciiğğiimm
Anlatsana sen kızını nasıl ellere vericeksin

18 yaşında teliyle duvağıyla gelin yapmazsam esra değilim başka türlü ne mürvetini ne torunumu görebilirim... eee yaşlılık zorrrr..

Kizlar besinci aya kadar ne kadar kilo almamiz gerekiyordu birileri yazmisti sanki

Ya arkadaş millet kilo kilo meyve yiyip bişey olmuyo ben koklasam kilo alıyorum bu hamileliği de 28 30 kiloyla kapatırım ben sözde 4 kilo aldım ama 6 aylık gibi mübarek
Sorma canım tatlı sevmiyorum meyve seviyorum diye saldırdım saldırmaz olaydım.
Kizlar besinci aya kadar ne kadar kilo almamiz gerekiyordu birileri yazmisti sanki
Benim bildiğim ilk 6 ay ayda 1 kg, son üç ay ayda 2 kg. Ya da uyduruyor da olabilirim

Eveet ben sormuştum. Peki randevu aldin mi detaylı için? Kaç gün sonrasına veriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…