Çok pis arkasından konuşcam
Haftada 2 kere evimi temizleticem
Temizlik yaparken yemeklerimide yapıverir
İşteyken o canım sıkıldıkça onu boğucam
Oğluma hep onu kötüliiiiciiğğiimm
Oğlum beni sevsin diye iftiralar atiiciiğğiiimmm
.....
bunu bekliyorsun di mi ASLA öyle bir kayınvalide olmayaciğğiiimmm parmakla gösterilen 2040-2050 kayınvalidesi olaciiğğiimm
Anlatsana sen kızını nasıl ellere vericeksin
Ya arkadaş millet kilo kilo meyve yiyip bişey olmuyo ben koklasam kilo alıyorum bu hamileliği de 28 30 kiloyla kapatırım ben sözde 4 kilo aldım ama 6 aylık gibi mübarek
Ya arkadaş millet kilo kilo meyve yiyip bişey olmuyo ben koklasam kilo alıyorum bu hamileliği de 28 30 kiloyla kapatırım ben sözde 4 kilo aldım ama 6 aylık gibi mübarek
Çok pis arkasından konuşcam
Haftada 2 kere evimi temizleticem
Temizlik yaparken yemeklerimide yapıverir
İşteyken o canım sıkıldıkça onu boğucam
Oğluma hep onu kötüliiiiciiğğiimm
Oğlum beni sevsin diye iftiralar atiiciiğğiiimmm
.....
bunu bekliyorsun di mi ASLA öyle bir kayınvalide olmayaciğğiiimmm parmakla gösterilen 2040-2050 kayınvalidesi olaciiğğiimm
Anlatsana sen kızını nasıl ellere vericeksin
Et her gün var sevmememe rağmen yiyorum, yumurta her gün yok sanırım yumurtayı günlük beslenmeme eklemem gerek.
Kaşınmaz mı ahh ahhh iflah olmaz bi kaşıntı
Kızlar doktordan geliyorum elhamdulillah her şey güzelmiş, doktor erkeğe benziyor dedi :) ihtimalli konuştu ama gene de listeye ekleyelim soru işaretinden sıkıldım moon83
Bir arkadaş sormuştu nicki hatırlayamadım, ankara şehir hastanesinde detaylı usg varmış orada yaptırıcam