Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim bildiğim ilk 6 ay ayda 1 kg, son üç ay ayda 2 kg. Ya da uyduruyor da olabilirim
Bu hesaba gore o hakkimi simdiden kullanmis oluyorum ahahah
Kızlar yaşlarımız kaç yazalım tanışalım kaynaşalım

Ben 27, ilk bebek
Benim de 28, ilk bebek
Benim dr ilk 5 ay 3kilo, geri kalanında da 7 kg diyor
İlk 5 ayin baslangicindayim 3.bucuk kilo almisim o zaman dans
Ben 63.7 ile hamile kaldım 62.2 falanım alamıyorum kanamam devam ediyor. Ben kilo alamıyorum hep aklıma takılıyor bebek gelişmezse diye.
Gecmis olsun canim bildigim kadariyla son uc ay bebege kilo gidiyor suan zaten gramlik hepsi uzme kendini

27 kilo almıştım ilk hamilelikte dogumdan 1 hafta sonra 15 kilo gitmisti. 6 ay sonra bütün eski kıyafetlerim oluyordu. Bol bol su tüketip emzirdim. Ilk aylarda sütüm olsun diye hosaflar sutlaclar meyve suları hiç agzıma koymadım. Günde 4-5 hurma ve bol su bunun yanında rezene kimyon cayları falan. Merak etmeyin emzirdiginiz surece veriyorsunuz.

burada benden genç olan birilerini görmek depresyona girmeme yeterlii küçük hanımm hamileyimnmm bennn

Arkadaşım niye öle diyon 34 kadının altın yaşıdır bak bana ❤ ne ka enerjikim

* Otuz yaşını aşmış bir kadın, sizi gecenin bir yarısı uyandırıp, "Ne düşünüyorsun?" diye sormaz.umurunda degildir cunku ne usundugunuz

* Otuz yaşını aşmış bir kadın TV'deki maçı seyretmek istemiyorsa söylene söylene yanınızda oturmaz. Yapmak istediği enteresan bir şeyi yapar.

* Otuz yaşını aşmış bir kadın, kendini yeterince iyi tanır ve kendinden emindir. Ne olduğunu, kim olduğunu, ne istediğini, kimden istediğini iyi bilir. Otuz yaşını aşmış çok az kadın onun hakkında ya da yaptıkları hakkında ne düşündüğünüzü önemser.

* Otuz yaş üstü kadın, çoğunlukla, büyük aşklara, ömür boyu sürecek bağlılıklara doymuştur. Hayatında en son ihtiyacı olan şey, mızmız, devamlı söylenen, ne yapacağına karışan, yapışkan bir aşktır.

* Otuzunu aşmış bir kadın, övgüler yağdırmakta çok bonkördür; çoğu hak edilmemiş bile olsa. Çünkü takdir edilmenin ne olduğunu iyi bilir.

* Otuzunu aşmış bir kadın, sizi bayan arkadaşlarıyla tanıştıracak kadar kendine güvenir.

* Kadınlar yaşı ilerledikçe medyumlaşır. Ona günah çıkartmanıza hiç gerek yoktur. Onlar her bir haltınızı bilirler.

* Otuz yaş üstü kadınlar açıksözlü, doğrucu ve dürüsttür. Ne kadar gerizekalı olduğunuzu bir çırpıda açık açık yüzünüze söyleyiverirler. Eğer bir gerizekalı gibi davrandıysanız onun için ne anlam taşıdığınızı merak etmenize gerek yoktur.
.

Oh içim ferahladı bol kaşarlı tost olsa da yesek şimdi

Benim ilk bebiş hem kolik hem de uyku sevmez bir bebişti 1 yaşına kadar uyku haramdı bana uykusuz kalınca kilo falan kalmıyo bir de emince bebek anlamıyorsun nereye gitti onca kilo bu bebiş inş bolca uyur gaz nedir bilmez dinimiz amin

Slm güzel anneler 16+3 olduk biz bugün kontrolümüz vardı, resmen benim prenses açtı bacaklarını alın neyi merak ediyorsanız bakın dercesine gösterdi çok şükür gelişimi büyümesi de gayet normal aile hekimi tetkikler istemişti sürekli b12 düşük çıkıyordu, yine düşmüş - ımom omega - başlandı, kullananın var mı anneler?

Ben kullaniyorm canm 2 gunde bir gece yatmadan

Hahahah bunca duygusallık 7 yaşçık fark için miydi hörmetler
Ayrıca kendimi çocuk gelin gibi hissettim 27 o kadar da az değil sayın bayan
sevgili arkadaslarim ben de 27 yasindayim ve 2 bebegim bna kendimi kotu hissetrdiniz yahu cocukgelin gbi oldum bian

Ben 63.7 ile hamile kaldım 62.2 falanım alamıyorum kanamam devam ediyor. Ben kilo alamıyorum hep aklıma takılıyor bebek gelişmezse diye.
Öyle düşünmeyin bebekte etkilenir güzel şeyler düşünün muz yiyin pekmez için onlar direkt bebege gider

Hiç takma canim ben ilk 3 ay 2 kilo vermiştim ilkinde. En sonunda.3700 gr bi bebek geldi. Sen yediklerine dikkat et. Fazla da zorlama kendini. Bebiş alır senden zaten merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…