Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ay ne güzel öğrenmişsin gündaş bana da göremiyorum çok ters duruyor dedi baya uğraştı ama secde pozisyonu ve sırtını dönmeyi çok seviyor süpriz yumurtam genel görünüşünden kız olabilir dedi bana farketmez bir kızım var yatıp kalkıp kız kardeşim olsun diye dua ediyor ee benim duam kabul olsa şaşarım sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Çok gecmiş olsun canım

İlk hamileliğimde benim de riskliydi ve yatarak geçirmiştim son ayları. Senin neyin var canım?
Benim en basindan veri kanamali geciyor dusuk riskim vardi en basta simdi gittigimde ise doktor eger kalbi durur yada kanamm cogalirsa dusmeye kalkarsa sezeryan olacagimi soyledi kendi kendine dusmek icin cok buyukmus rahmim kalp seklinde bir tane kaybim var ondan cok dikkatliyim ve yattigim surece hersey yolunda gidiyor cok sukur

Ben
Ultrason da böyle çıkmıltı canm 1.1
anlamıyorum da canım doktoruma sordum mesela ben ense kalınlığı normal kalın değil dedi %50 bu seni rahatlatır dedi ben de zaten her şey Allahtan diye düşündüğüm İçin hiç takmıyorum hayırlısı Allahtan Doktor bişey dedi mi bu sonuçla ilgili

Her şey hep böyle yolunda gitsin ve vakti geldiğinde en güzel şekilde yavrucuğunu kucağına al canım. Dualarım seninle

Sağolasın, randevuyu alacağım başka bir zaman. Fırsat bulunca. Tam öğlen yemeğine denk geldi çıktılar alamadım.
Ben Beştepe deki hast.gidiyrm,kızlar dolu oluyor,şimdiden randevunu al dediler.Bende gittim dr.yönlendirmesi gerekiyor dediler.gittiğimde unuttum sölemeyi,yakın zamanda randevuyu almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…