Sonunda okudum herşeyi :))
O kadar fena oldum ki hem başım ağrıyor hem grip bittim bide şişlik
Genel yazıyım geçmiş olsun diyen tüm hamiş canlar sizi seviyore
çorba tarifi veren arkadaşım yarın ilk iş yapıyorum işten güçten fırsat bulunca
Doğumla ilgili kimin neye gücü yetiyorsa onu yaptırır allah herkese en güzelini nasip etsin...
Sağlık sistemi malesef felaket gittiğim özel hastanenin girişinde kadın doğum başta olmak üzere %200 fark alınabilir yazıyor yani istersen girmezsin :))
Benim kendi iş yerim var son zamanlarda bağkuru yatırmıyorum ama sisteme sinirimden yoksa şükür iyi para durumum
şükür çalışıyorum harcıyorum. Özele gidiyorum borçtan dolayı ücretli ama annelik hakkı diye bişey var gittiğin dr gebeliğini onaylarsa belli bir ücreti geri veriyorlar bu doğrultuda 70tl ödüyorum. Bence çok uygun sgklı doğum 2400 sgksız 3400 size şunu diyim aylık 1000 tl bağkur yatırmayıp sıfır sağlık güvenleriyle gitmek daha mantıklı geliyor bana
Ben tartılmaya korkuyorum
ilk gebelikte 28 kg almıştım bunda allah bilir ne olur ama çok takmayın kendimden biliyorum çoğu ilk 3 ayda gidiyo
sağlık probleminiz yoksa yiyin için bi daha böle bahane nerden bulcan
Bugün öle hikayeler dinledim ki kafam yandı... bazen kadın kadını hiç anlamıyor diyorum. Bana niye doğumla ilgili kötü anılarını anlatıyon ki sevinsen ölürmüşün hayırlı olsun de geç yok o çekmiş üzülmüş ya sen de beter ol istiyo
Neyse ne çok yazdım grubu seviyorum kafam bozulunca buraya bi göz atıyorum bakıyorum yanlız değilim ok diyorum ye hamurişini mutlu ol ye cikalatagelsin serotonin