Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu arada bugün bebisin olduğu taraflarda ağrım var gibi tam tarif edemediğim
Kötü bir şey yoktur umarim
Bende de oluyordu. Ben de endişe etmiştim biraz. Dün bir de ilk defa hareket etti. Arkasından da böyle olunca korkmuştum. Ama bak her şey gayet yolunda çıktı. Sen de boşuna endişe etme.

Ben çayı açık istediğim kadar içiyorum ama kahveyi şimdiye kadar 3 kere ictim

Hanımlar iyi akşamlar. Benim zaten kuru olan cildim aşırı kurudu gebelik sebebiyle. Göbeğimin iki yanı aşırı kuruyor ve istemesem de kaşıyorum. Hindistancevizi ve jojoba yağı karışımı ile birlikte lierac kullanıyorum ama kar etmiyor bir süre sonra yine kaşınıyorum. Sizin de böyle oldu mu? Neler kullanıyorsunuz?

Kızlar saçma bi soru sorucam hamilelikten sonra duş almaktan nefret eden var mı
Su vücuduma değince gıcık oluyorum suya alışana kadar baya zaman geçiriyorum sanırım bebiş suyu sevmicek pasaklı kukulim
Bana her şey zor geldiği gibi duş almak da zor geliyor. Yoksa her gün duş alırım. Suyu çok severim. Hamilelikte de değişmedi bu. Ama üşengeçlikten sıklığı değişti maalesef.

Ya kızlar benim doktor tahlil vs hiçbişey yaptırmadı hatta sordum tahlil yok mu diye hayır dedi bakmasi gerekmiyor muydu çok mu ilgisiz tamam devlet ama rutin tahliller olması gerek değil mi

Ben bir de palmersin yağını kullanıyorum lieraca ek olarak. Ha düzenli mi kullanıyorum hayır. Tembellikten onu bile sürmek zor geliyor. 2.trimesteri yarıladık nerdeyse ama hala gelmedi şu enerji geri.

Ben günde birkaç bardak oldukça açık çay içiyorum. Kahveyi çok nadir içerim. Zararı olmaz sürekli içmedikçe lattede çok kafein var diye biliyorum

Ben bitkisel bir krem yaptirdim sürüyorum ama benimde göbek ve göğüste kasintilar var

İyi akşamlar arkadaşlar, sizi fırsat buldukça takip ediyorum. Herkes sağlıkla kucağına alır insallah. Bende nasipse mayıs annesi olcam. 15 haftalık olduk,13 ve 14. Haftasa 4 boyutlu ultrasonda doktorum cinsiyeti kız dedi ama alışveriş yapma dedi. Hem %90 kız dedi hemde alışveriş yapma dedi. Kafam karıştı. Ufak tefek reyonları olsun gezmek istiyorum ama netleştiremedik sanki. Cinsiyet tahminlerinizde net konuştumu doktorlarınız

Ya kızlar benim doktor tahlil vs hiçbişey yaptırmadı hatta sordum tahlil yok mu diye hayır dedi bakmasi gerekmiyor muydu çok mu ilgisiz tamam devlet ama rutin tahliller olması gerek değil mi
Evet yapması gereken tahliller var. Mesela ferritin ve tam kan sayımı istedi en son doktor. Bunlara ek olarak ilk muayenede de idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…