Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İyi akşamlar. Ben 12. Haftada bet şekilde erkek bebek olduğunu öğrendim ama kızda daha geç öğrenilebiliyormuş. Bir sonraki muayeneye kadar öğrenirsiniz inşallah azıcık daha sabredin
Aslında sabırsızlığım yakınlarıma henüz söylemedim hamileliğimi. Cinsiyeti öğrenip söylemek istiyordum. Birazdaha bekliycez artık

Kızımda Ankarada yaşıyordum ve o dr.um her zaman tansiyonumu ölçtürüyordu ve sen de zaman zaman ölçtür diyodu. Şu anda gittiğim dr ne tansiyon ne kilo hiç bakmadı daha, sizin dr.larda durum ne? Hatta bikaç ay önce sağlık ocağı aradı beni daha önceden tanıyo bilgilerini giriyorum ama hast bilgilerini kontrol ettim 70 kilo girmişler kaç kilosun dedi 56-57 dedim bende şaşırdım o kız ince bişeydi ne 70i diye hast aradım standart girilmiştir bakılmadan dediler dedi evet bakılmadı dedim bende. Şu an 58 kiloyum.

Bende günde 1-2 bardak şerbet kıvamında çay içiyorum. Kahvede ayda 1-2 defa sadece latte.. aralarında en masumu latte çünkü ona kahveyi 1 shot koyuyolar

Tansiyon hamilelikte çok önemli
Nasıl atlayabilir doktor bunu Anlamadım
Benim doktorum her gittiğimde hem tansiyon ,hem kiloma bakıyor
Sağlık ocağına da iki kez gityim şimdiye kadar
Orda da baktılar hep
İmkânınız varsa değiştirin doktoru bence
Değiştirme imkanı yoksa da bir tansiyon aleti alıp evde takibini mutlaka yapın

Lollapollosaa sanada günaydııın, herkese günaydııın.. sabahı sabah ettim yine ki son aylar hiç uyku kalmayacak
Valla ya ..
Bari bu aralar uyuyabilseydik iyiydi
Son zamanlarda yine mide yanması basliycdk
Bu sefer de o uyutmayacak ...
Ama uykusuz kalma sebebimizi düşününce de ..bir kızım var şimdi bakmalara doyamıyorum.ondan bir tane daha olma düşüncesi beni çok mutlu ediyor inşallah hepimiz sağlıklı ve kolay bir sekilde alırız kucağımiza

Kızlar günaydın gece sol arka yukarısı felaket derecede agrıdı korktum Bebekle alakalı mı falan diye sabaha karsı gecti galiba hep aynı pozisyonda yatınca oluyor galiba

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ağrılar sızılar lekeler kanamalar olumsuzluklar herşey bir kenarda kalsınnn mı? Öldürmeyen acı güçlendirirmiş,hamdolsun ki hala yavrular bizimle.. o zaman hadi kendimiziii çok güçlü hissedelimmmmm.. bebeklerimizeee 1 gün daha yaklaştık,haydiiiiiii gelin göbeklerimiziii tokuşturalımmmmm
Kocaelidennnnnn herkeseeeeeeeee sımsıııııcaaaaaakkk günaydınnn efendimmmmmmm
Kabul buyurunuzzzzzzz

Ani durumlarda doktorunuza ulaşmanız gerekir. Bence doktorunuzu değiştirin. Düşünsenize doğumunuz gecenin bir vakti olsa ne olacak? Umarım daha duyarlı bir doktor bulursunuz.
Öyle durumlarda hiç ulaşamam eğer doğumda olursa hastane bana soracakmış doktorunu istiyorsan hastaneye ayrı doktora ayrı ücret ödemek lazımmış ama ebe olunca sadece hastane ücreti alınıyormuş...bu önemli değil ama ben kendimi güvende histtemek isterim her durumda yanimda doktorum var demeliyim o yüzden degisicem

yol yarısında at değiştirilmez derler ama benim naçizane fikrim de o, doktorun size güven vermesi ve en ufak şeyde ulaşabileceğinizi bilmeniz sizi rahatlatır. umarım gönlünüze sinen birisi çıkar tez zamanda.

Evet doğru insaAllah bulabilirim tesekur edrm

Günaydınnnn günlerimiz hep aydınlıkla gecsin

Kocaman günaydın da İzmir'den
Kocaeli Kandıra'da 2 yıl çalışmıştım evlenmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…