Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kizlar doktora gitmeme 2 hafta var 14 haftalik oldum bugun aklima hep cocugum iyimiki yada kotu birsey oldu gibi evhamlar geliyor midemde bi siskinlik agri ya 1 haftadir kusmuyordum bugun tiksindim birseyden cikti yediklerim bebisi hissetme zamanlari gelse artik anksiyeteden tavan yapcak gene

Yesille siyah arasi
Ay yeşillenen tek ben değilmişim rahatladım. Bugün mutluyum çok şükür kanamam olmadı sabahtan beri çok az leke gibi haftaya cumartesi evimi de taşıyacağım. Kiradaydım ev aldım öyle hamile kaldım
Şimdilik bi çöp kaldırmadım ama saolsun iki annem de çok yardımcı oluyor. Allah razı olsun onlardan. İlk torun heyecanı onlar benden heyecanlı

Kontrole gidiyorum kızlar. Nedense bu sefer ekstra heyecanlıyım. Bana şans dileyin olur mu Yalnız şu göbeğime bakar mısınız ya. Bir de koyu renk giydim güya. Altımda da tayt var. Ama yine de ben buradayım diyor.

Eklentiler

• EE0BE74A-8709-4B88-B174-68E5CCAF8076.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 96
  • 7089B972-DC2C-4661-BF9C-7A24BA9DE59F.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 105
  • 38167075-605A-4647-B373-F4A5D79A2EB6.webp
    115,4 KB · Görüntüleme: 91
Güzel haberlerle gelirsin InşaAllah..benimde göbeğim böyle

Ben de sade şekersiz filtre kahve severim isteğimi bastırsın diye bir kez kapuçino içtim içmez olaydım çok kötü geldi tadı zaten sevmem. Kahvem olacaksa siyah olacak şekersiz olacak bu sebeple hiçç içmiyorum :) ama latteden bişey çıkmaz ki onun içinde kafein ne kadarcıktır. Bi bakayım, şimdi baktım da 150 mg kafein içeriyormuş çok da masum değil devamlı tüketmemek en iyisi.
Kalça ağrısı bende de vardı. Bazen gidiyor bazen geliyor kafasına göre.
Nasıl geçti kontrolün

Akşamları bende böyleyim iş güç pek oturamayınca şişiyor öğlene doğru biraz iniyor akşam gene böle
Çok tatlış annesi yer lazım ona

Bnm karnımda böyle ama daha sivri, midenin altından başlıyo nedense bilmem

Drdan çıktım canlar. Artık kesinleşti. 2.kez oğlan annesi oluyorum. moon83 yazabilirsin canım listeye. Ponçik 1 hafta önden gidiyormuş. Her şey yolundaymış. Ben toplamda 3 kg almışım. 3hafta boyunca hiç kilo almamam lazım. Ne kadar mümkün bilmiyorum. En önemlisi plasenta yukarı gitmeye başlamış. Umarım öyle de devam eder. Bu dönemden itibaren 3 tane vitamin kullanmam gerekiyormuş. Onları verdi. Her şey yolunda holley

Yazdım canım

Yani anladığım, ilk 5 ay 3 kilocuk mu almalıymışız

Gözün aydın cnm. Darısı benim başıma. Dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…