Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İyi akşamlar. Ben 12. Haftada bet şekilde erkek bebek olduğunu öğrendim ama kızda daha geç öğrenilebiliyormuş. Bir sonraki muayeneye kadar öğrenirsiniz inşallah azıcık daha sabredin

%90 erkek deseydi. Ohoo hemen başla durduğun kabahat derdim ama kızda durumlar değişebiliyor. Biraz daha bekle bence.

Ya kızlar benim doktor tahlil vs hiçbişey yaptırmadı hatta sordum tahlil yok mu diye hayır dedi bakmasi gerekmiyor muydu çok mu ilgisiz tamam devlet ama rutin tahliller olması gerek değil mi
Benim doktorum ilk muayenede tam kan ve idrar tahlili istedi
Zaten bir 6 ay önce jinekolojik muayeneden de gecmustim bebek planlıyorum diye
Hiç istenmediyse normal değil
Ama en azından gidip sağlık ocağında da yaptırabilirsin
Bizim sağlık ocağı hassas o konuda
İlk hamileligimde uzun zamandır yapılmadı diye idrar tahlili yapalım demişlerdi

Evet, sağlık ocağında şu 6 tahlil hariç hepsini yapıyorlar.

Eklentiler

• 6F6D2488-E037-4B58-B363-7F1A5E94760B.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 43
Bu arada kızlar, yağları ve lierac gibi jelleri duştan sonra sürünce daha iyi etki ediyor. Mesela bu sabah öyle yapmıştım. Şu saat oldu hiçbir kaşıntı yok.
Ben de başlasam iyi olacak
İlk hamileligimde lierac ve aktardan aldığım bir yağ karusimi kullandım
Catlamadim diye sevinirken ,son bir ay göbek çevresinde kırmızı döküntüler basladi
Korktum ama hastanedeki hemsireler çatlağa dönecek onlar dedi,dönmez sandım ama döndü tabişimdi lierac a o kadar para vermeden mi diyorum
Zaten çatlayacagim
Bebe yağı filan mı kullansam acaba

Eğer genetik yatkınlık varsa her şekilde çatlayacağız o kesin. Ama bence bu tür önlemlerle durumun vehametini azaltıyoruz. Ben de aynen son haftada çatladım. Gerçi çok çok düzenli de kullanamadım maalesef. Bir arkadaşım yağını banyoya koymuştu ve her tuvalete gittiğinde sürüyordu. Tuvalete de sık gittiğimiz düşünülecek olursa baya bir sürüyordu ve bir tane bile çatlağı olmadı. Elbet genetiğin etkisi büyük. Ama bence yağların da etkisi oldu. Karnı da ikiz karnı gibiydi üstelik.

Haftada 3 e azalttım kahveyi, çayı da açık şekilde içiyorum. Yılların ofis çalışanının çay kahveyi bir anda bırakması çok zor. Siz hiç içmiyor musunuz?
Ben kahveyi cok seviyorum özellikle çizim yaparken akşamları uykum gelmesin diye alışkanlık oldu, gündüzde keyife dönüyordu. Hamileligimi ogrenince hiç içmedim, çay da haftada-10 gunde bir çok açık içiyorum. Benim lekelenmem olduğu için açıkçası kokuyorumda.. Hem tedbir icin hem kafein almamak adina dikkat ediyorum

Benimde ilk gebeliğimde hiç çatlak yoktu ikincide çatladım malesf

bende türk kahvesi tiryakisiydim hergün bir fincan şekersiz muhakak içerdim ama şimdi içmiyorum hafta bir ancak içiyorum. bebişler için sıkıcaz kendimizi.

Bişey sorcam kızlar ben özele gidiyorum..geçen gün kanamam olduğunda doktora ulaşamadım 4 ten sonra kapatıyormuş tlf iyi bir doktor du neden bunu yapıyor anlamadım bugün tekrar aradım dedi geceleri bana gerek yokki nöbetçi doktorlar var dedi ama ben size ulaşmak istedim dedim ..boş yinede off şimdi kafam karıştı yani aniden bişey olsa ulaşacak bir doktorum yok ne yapayım akıl verin

Aynisefa kremini cok oneriyorlar canim bnmde baya kasiniyor biooil kullaniyorum ama fayda etmiyor en azindan kasintisi gitseydi birazcik simdilik bulduklarim ayni sefa saf zeytinyag bide arko krem dyen var

Herkese iyi aksamlar benim de erkek iki oglum olacak Allahin izniyle ama bizi baya korkuttu arada kanama surekli kasik agrisi bebek asagida plesanta asagida ve calismak zorundayim igne ve ilaca devam

Ani durumlarda doktorunuza ulaşmanız gerekir. Bence doktorunuzu değiştirin. Düşünsenize doğumunuz gecenin bir vakti olsa ne olacak? Umarım daha duyarlı bir doktor bulursunuz.

Değiştir bence dev.hast sanki,özel ilgilenmek için para alıyor gece de olsa gelecek dr a yanda yönlendirecek dr tercih edilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…