Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın kızlar, özel hastaneden devlet hastanesine kaydı fikrim. Kanama yok riskli bişey yok maşallah her şey yolundayken kendimi devlet hastanesinin doktor ve ebelerine teslim etmeye karar verdim

günaydın, iş yerinden izin alma gibi bir sorunun olmuyorsa tabi ki devlet hastahanesinde de devam edebilirsin. şahsen özel hastahanelere, tüp bebek tedavilerine tonla para dökmüş biri olarak; eğer iş yerim bu izin konularında biraz sorunsuz olsaydı ben de tercih edebilirdim. sen Ankara'dasın ve ben iş için Ankara'ya geliyorum; şehir hastahanesi çok güzel olmuş, biraz dışarıda kalıyor tabi ama sen nerede oturuyorsun bilmiyorum. orada da güzel bir hekim vardır illaki. ama sen sigortamdan paket aldım falan demiştin, o ne olacak?

Kızlar saçma bi soru sorucam hamilelikten sonra duş almaktan nefret eden var mı
Su vücuduma değince gıcık oluyorum suya alışana kadar baya zaman geçiriyorum sanırım bebiş suyu sevmicek pasaklı kukulim
Ayy inanmiyorum bitek bende var dedigim hersey burdada cikiyo suyu cok seven ben şimdilerde duş almak işkence hamilelikte tembelleştim saniyordum ohhh icimi rahatlattin

Almadım esocum alacaktım, şehir hastanesine evim 20 dk işim 10 dk, işyeri de sorun etmiyor şükür. Isındım oraya inşallah pişman olmam

Almadım esocum alacaktım, şehir hastanesine evim 20 dk işim 10 dk, işyeri de sorun etmiyor şükür. Isındım oraya inşallah pişman olmam

e şahane o zaman, inşallah güzel bir hekime denk gelirsin, mutlu huzurlu geçer gider. tüh oralara o kadar yakın olduğunu bileydim daha geçenlerde 4 gün ankaradaydım :) hacettepe üniversitesinde fuardaydım :) uğrardım sanaa şöyle ankamalllll da bir burger devirirdik ahahaha :)

Valla neden olmasın geldiğinde buluşalım

Valla neden olmasın geldiğinde buluşalım

yok tamam artık çok elzem bir durum olmadıktan sonra doğurana kadar Ankara konusunu kapadım :) ama kısmet bu işler, bana bir burger borcun olsun, hatta tek bana değil benim ikizim var biliyorsun mr_ca ben onsuz gelememmm.. bebelerimizi sırtımıza bağlarız geliriz gari, bize gezmek olsun

bebişler doğduğunda bakalım onlara sirayet edecek mi hamilelikteki su sevmeme özelliğimiz.
Amann bebişimin cani nasil isterse oyle yapicam ben bebekken suya girmek icin aglarmisim legen gorunce icine atlarmisim benim bebegimde oyle olur kesin ona guveniyorum bu arada legende yıkanan gillerdenim

İnşallah sanki böbrek agrısı gibiydi idrarımda acık renkte suyumu ihmal etmiyorum enfeksiyon olmaz inşallah
İnşallah değildir
Ama havalar da sogudu iyice
Sonuçta bebekler de büyüyor,rahim genişliyor.organlar yer değiştiriyor..idrarda yanma filan da olursa doktora gorunun mutlaka gecmis olsun

buyrun benim o
ankaraya burger yemeğe mi gidiyoruz

Günaydın canlar
Normalde hiç kilo almamış gözüküyorum tartıda ama görseniz gazdan sanki 7 aylık hamiş gibi oluyorum öğleden itibaren.

Daha cinsiyet de öğrenemedim kontrol günü bi geleydi iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…