Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bol bol ilik duş yağlar en yakin arkadaslarimiz olucak
Tabii zaman ve enerji bulabilirsek. Ah keşke birisi bizi hamama sokup bir güzel yıkasa. Sonra da bir güzel masaj yaparak yağları vücudumuza yedirse. Bu yaz otelde yaptırmıştım aynısını. Şu an nasıl burnumda tütüyor nasıl

Böyle yalnız olmadıgımı bilince rahatlıyorum Rabbım tüm bebişlerimizi korusun
Kaçırmışım ben bunu mesajları okurken. Kalçanın sol arkasına mı ağrı giriyor canım? Eğer öyleyse aynısı bana da oluyor. Kalçalar genişlediği için oluyor demişti geçen gün bir tanıdığım. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Karnımdakinin bana bir zararı yok aslında. Sadece o olsa deliksiz uyurdum. Ama evdeki iki kedi ve 2 yaşındaki fırlama oğlan uyutmuyorlar maalesef
Oyy yerim Yaaa o firlamayi da kedileri de

Kediler gece uyumuyir mu
Hadi çocuk uyumaz da

Eriğe aşeren gördüm cikolatayw aşeren gördüm hamama ve masaja aşeren ilk defa görüyorum
Gerci bende cam balkon aşeriyoorum

Oyy yerim Yaaa o firlamayi da kedileri de

Kediler gece uyumuyir mu
Hadi çocuk uyumaz da
Kedilerin genel özelliği gündüz fosur fosur uyuyup gece it gibi koşturmak maalesef. 9 senedir buna alışmıştım bir şekilde. Ama çocuk varken gerçekten zor oluyor. Onların koşturmasına çocuk uyanınca böyle ümüklerini sıkmak istiyorsun Ama çok tatlılar ve çok seviyorum ikisini de

Eriğe aşeren gördüm cikolatayw aşeren gördüm hamama ve masaja aşeren ilk defa görüyorum
Gerci bende cam balkon aşeriyoorum
İlerleyen aylarda masaja aşermek nasıl bir şeymiş yakınen anlayacaksın bence Şu an ben de balkonda Türk kahvesi yudumlamayı aşerdim sayende ve evinde balkon yok

Sol kalcanın yukarı tarafına kaburgamın bittiği yerde oldu normalde de belim agrıyordu 2 gündür kıpırdayamıyordum geceleri bu da olunca korktum

Ayy tam uyuyucaksan bir den kedi çocuğu uyandırıyor cildirmalik cidden
Ama çok da.sevmli oluyorlar

O zaman bı teze göre ben bir kediyim
Gece boyu ayakta gündüz boyu yataktayim :)

bendede bir kedi bir köpek bebek olunca Allah sabrını verir diyorum artık

Yaaa tedide ne var? Neden söylemiyosun bi koşu gider bakarım,cuma pazarına gelemem anacım işteyim ya üzüldüm. Cumartesi gelsin kadın olmaz mı
Ahh kuzum buranin pazarı cok guzel ama masallah dükkanlardan daha pahaliitediye bak canim güzel şeyler var pijamalar falan cok tatli

Kedi de baktım köpekte baktım ve bakıyorum kedinin gözünü seveyim en azından gece gece hırlamıyor sana tuvalete kalktığında zombi filminde hissediyorum kendimi

İlerleyen aylarda masaja aşermek nasıl bir şeymiş yakınen anlayacaksın bence Şu an ben de balkonda Türk kahvesi yudumlamayı aşerdim sayende ve evinde balkon yok
Ayy suan kiyamadim gel gel benim terasaa soguk ama kar manzaramiz var sana sicacik kayfe yaparim isiniriz bitanecikten bisey olmaz

bendede bir kedi bir köpek bebek olunca Allah sabrını verir diyorum artık
Kedi, köpek ve çocuk kombinasyonu nasıl olacak çok merak ediyorum ben de Ama 2 kediyle gerçekten zor olduğunu söyleyebilirim. Tabii güzellikleri de çok. Beraber oynamaları, birbirlerine takışmaları falan çok tatlı. Yine de dikkat etmek lazım. 9yaşındaki kedim oğluma asla zarar vermiyor ve ona sevgi gösteriyor. 3,5 yaşındaki ise şu ana kadar 8kere ısırdı oğlumu. Bizimki hiç rahat vermiyor. Sürekli ensesinde ve o da korkak bir kedi. Korkunca ısırıveriyor. Umarım sen benzer bir sorun yaşamazsın canım.

O zaman sen eve kedi alsan hiç zorlanmazsınız. Beraber koyun koyuna uyursunuz fosur fosur. Fosur fosur uyumak

benimkiler Allahtan zor değiller kedi köpek sarılıp uyuyan dip dibeler birbirlerine düşkünler uyumlu ve uysullar karakterleri. bebek olunca kıskanırlarsa büyük sıkıntı özellikle bebek emekleme ayaklanma dönemine gelince gözü dört açıcaz artık bakalım zorlu bir macera bizi bekliyor olcak.
ama yine de hayvanlarla büyüyecek buna çok mutluyum. sorumluluk ve sevgiyi erkenden öğrenecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…