Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Burdaym canimm gunaydinn daha gozumuu yeni actim da ayiptir soylemesi

Neden zahmet ettin balım? Birazdan akşam olucak tekrar yatıcaz zaten :)

Ya izmitten gölcükten oğluna nerden alışveriş yapıyosun? Herşeyi internetten alamayız heralde,gidip göreceğim dokunacağım bebek kıyafeti satan mağaza nerede var?

Günaydın herkese
3:30 da uyandim kaybedenler kulübünu izliyorum
Ben de senin yazdığın saatte kedilerimin it gibi koşturmasına uyandım. Çocuğu uyandıracaklar diye nasıl kalktıysam uykumun içine ettiler. Sonra da 5:30 gibi oğlum uyandı zaten. Öncesinde de 2:30da uyumuştum. 3 küsür saatlik The Irishman filmini izledim. Tavsiye ederim kızlar. İtalyan mafyası filmlerini izliyorsanız tam size göre. Başrolde al paçino ve Robert de niro var

Dimii kuzumm ben de ayni fikirdeyim ama iste

E bebekten aliyorum canim ben. Bi kac gündür tedide de guzel seyler kesfettim bide cuma pazarımız var yalova da mağazaları olan bi kadin getiriyor ama mükemmel kaliteli ürünleri var onlari tercih ediyorum simdilik cunnkuu o aldigimiz minik seyler 40i cikincaaa minnacık kaliyor

Ya ne güzel darısı biz hissetmemiş olanlara. Yok benim bebe yattığı yerden kıpırdamaya bile üşeniyor, ben onun kime çektiğini çok iyi biliyorum

Yaaa tedide ne var? Neden söylemiyosun bi koşu gider bakarım,cuma pazarına gelemem anacım işteyim ya üzüldüm. Cumartesi gelsin kadın olmaz mı

Netflix de vardı değil mi ?
Gözüme ilisti sanki geçenlerde
Sabah ben de tam dalmıştım ki eşim 7 de uyandırdı
Baya sinirlendim
Basım çatlıyor şimdi

Ben de iki gece önce hissetmiştim ilk defa. Çok güzel bir duyguu

Netflix de vardı değil mi ?
Gözüme ilisti sanki geçenlerde
Sabah ben de tam dalmıştım ki eşim 7 de uyandırdı
Baya sinirlendim
Basım çatlıyor şimdi
İvit canım netflix filmi. Ah benim eşim de buralarda olsaydı da alarmına uyansaydım keşke. Yurtdışında maalesef benimki. Oğlum ve kedicanlarla bi başımayım. Ama o şekilde uyanmak sinir bozucu evet. Benim de başım ağrımıştı kedilere uyanınca. Sonra geçti neyseki. Dinlenmeye çalış biraz ve bol su iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…