Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimkiler de tam sevgi pıtırcıkları aslında. Küçüğünün şu vakte kadar kimseyi ısırdığı, tırmık attığı görülmemiştir. Hatta veterinerde en kötü işlemlerde bile teslim eder kendini. Gıkı Çıkmaz. Ama bizim oğlandan inanılmaz tırsıyor nedense.

Hayvanlarla büyüyecek olmalarıysa kesinlikle büyük bir şans. Oğlum bütün hayvanları öyle çok seviyor ki. Tam bir sevgi pıtırcığı. Alerji vs gibi durumlar da yanına bişe uğramıyor bu sayede.

evet sağlık anlamında da dirençli oluyorlar.. bebeklerden korkuyorlar yaaa kulak bıyık kuyruk çekeminin acısını yaşadılarsa

Kızlar saçma bi soru sorucam hamilelikten sonra duş almaktan nefret eden var mı
Su vücuduma değince gıcık oluyorum suya alışana kadar baya zaman geçiriyorum sanırım bebiş suyu sevmicek pasaklı kukulim
bennn su kokuuyoo sampuanlar kokuyor mecbur haftada 1 ittire kaktira yikaniom yaw

evet sağlık anlamında da dirençli oluyorlar.. bebeklerden korkuyorlar yaaa kulak bıyık kuyruk çekeminin acısını yaşadılarsa
Bizim oğlan her türlü şoku yaşatıyor onlara sağolsun. Önceden eve bebek, çocuk vs gelince ikisi de saklanacak yer arıyorlardı. Şimdi kaçacak yer de bulamıyorlar tabii

Bende kedi aşığı biriyim çok seviyorum hep kedim olmuştur çocukluktan beri hayvanlarla büyüdüm evde kedi kaplumbağa balık kuş hepsinide besledim.ilk oğlum doğdumda benimde kedim vardı hediye gelmişti bana british short hair cinsi (hediye olmasa sokaktan alıp bakma taraftarıym bu arada) .bizim tek sıkıntımız kedi sadece beni seviyordu benle yatıyordu tek bana sevdiriyordu büyük oğlumu çok tırmaladı bişey yapmadığı halde genede başkasına vermeye hiç kıyıamadım evde kedimiz vardı çocuk sokak kedisi seviyordu o derece .ikinci oğlum çok hareketli o kediye rahat vermedi ne kadar uğraşsakta 9 aylık civarıyda bir gün sen git kedi kumuna eline sok taşlarını oyna hatta ağzına sok eşim gördü hemen verdik başkasına çok üzüldüm ama malesef ayrılmak zorunda kaldım şimdi tekrar köpek alıcam ama bahçede bakacağız evde istemiyorum artık zor oluyor.

pazara gitmem lazım ama yoruldum biraz iş yaptım sanırsın dip bucak ev temizliği yapıldı:)))

Sol kalcanın yukarı tarafına kaburgamın bittiği yerde oldu normalde de belim agrıyordu 2 gündür kıpırdayamıyordum geceleri bu da olunca korktum
Tam aynı yer benim de boşluğa denk geliyor bıçak saplanması gibi bayağı oldu o gece ağrı ama geçti canım yok 2gündür merak etme bişey yoktur.Allahım bebişlerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…