Bende kedi aşığı biriyim çok seviyorum hep kedim olmuştur çocukluktan beri hayvanlarla büyüdüm evde kedi kaplumbağa balık kuş hepsinide besledim.ilk oğlum doğdumda benimde kedim vardı hediye gelmişti bana british short hair cinsi (hediye olmasa sokaktan alıp bakma taraftarıym bu arada) .bizim tek sıkıntımız kedi sadece beni seviyordu benle yatıyordu tek bana sevdiriyordu büyük oğlumu çok tırmaladı bişey yapmadığı halde genede başkasına vermeye hiç kıyıamadım evde kedimiz vardı çocuk sokak kedisi seviyordu o derece .ikinci oğlum çok hareketli o kediye rahat vermedi ne kadar uğraşsakta 9 aylık civarıyda bir gün sen git kedi kumuna eline sok taşlarını oyna hatta ağzına sok eşim gördü hemen verdik başkasına çok üzüldüm ama malesef ayrılmak zorunda kaldım şimdi tekrar köpek alıcam ama bahçede bakacağız evde istemiyorum artık zor oluyor.
Of çok üzüldüm kediciğe. Umarım iyi bir aileye vermişsinizdir. Bizimkini de kedi maması yerken yakalamıştım bir kere Biz de çok badireler atlattık. Ama ben ayrılamam ikisinden de. İkisini de yavruyken sokaktan sahiplendik. Elimde büyüdüler. Onlar da benim yavrularım gibi. Hatta 4 erkek anası gibi görüyorum kendimi
İşte ben tam da o beş’i yaşamak üzereyim Benim de alerjim var aslında. Kedi tüyü burnumu öyle kaşındırıyor ki bazı zamanlar koparıp atmak istiyorum o derece. Alerjin ileri boyuttaysa zor ama küçük boyutlu bir şeyse faydası bile olur gerilemesinde.
Bebekler iyidir, onlar alcaklarini aliyolar ya yapi meselesi galiba bizde kuccucuk gobekli olcazdir
Gerci benim ikiz oldugu icin son zaman valiz gibide olabilriim
Of çok üzüldüm kediciğe. Umarım iyi bir aileye vermişsinizdir. Bizimkini de kedi maması yerken yakalamıştım bir kere Biz de çok badireler atlattık. Ama ben ayrılamam ikisinden de. İkisini de yavruyken sokaktan sahiplendik. Elimde büyüdüler. Onlar da benim yavrularım gibi. Hatta 4 erkek anası gibi görüyorum kendimi
Evet veteriner kendi evine aldi cnm.bende mecbur kaldim birde eşim istemedi artik ne sevdiriyor ustune cocuklar.zarar veriyor.diye.usluda olsaydi mecbur gidicekti cunku ikinci oglumun alerjisi var toza tuye karsi
Bebekler iyidir, onlar alcaklarini aliyolar ya yapi meselesi galiba bizde kuccucuk gobekli olcazdir
Gerci benim ikiz oldugu icin son zaman valiz gibide olabilriim
O kadar çok mesaj birikmiş,yavaş yavaş okurken bir selam vereyim dedim.. çalışan var mı aramizda,zorlanıyorum hala mide bulantılarım devam ediyor.. ilkinde bu kadar olmamıştı
Doktorunuz bu haftalarda ne yemeniz gerektiği konusunda bilgi verdi mi?
O kadar çok mesaj birikmiş,yavaş yavaş okurken bir selam vereyim dedim.. çalışan var mı aramizda,zorlanıyorum hala mide bulantılarım devam ediyor.. ilkinde bu kadar olmamıştı
Bulantim yok ama çalışıyorum ..gün sayıyorum resmen
Öğretmenim,ssbshciyim 6:30 da kalkmam gerekiyor 3 gün
32.hafta gelsin de izne ayrilayim diye bekliyorum
Eğer sonuç kötü çıkarsa yapıyorlar
Bebeğin sıvısını araştırıyorlar.
Gerek görülmedi ise hiç canınızı sıkmayın herşey yolunda
Ama sizi çoook iyi anlıyorum 4 günüm zehirdi bana bebeğimi benden alacaklar korkusuyla...
Hiç üzülmeyin durum kontrol altında belli ki gönlünüzü ferah tutun
Bu karından su almayıda danışın olur mu.
Benim doktorum sıvı almadan bişey diyemem demişti. topsoplazma kötü çıkınca.
Çoook duâ edin ve çook duâmda olacaksınız...
çok hassasım bu konuda her şey güzel olacak inanın ve zor biliyorum ama çok güzel düşünün
Çalışıyordum ama 20 gündür kanama nedeniyle raporluyum. Benim doktorum yasak koymadı. Ama sağlık ocağındaki ebe ılık süt içme son ayına kadar dedi. Rahim kaslarını gevşetiyormuş. Doğumu hızlandırıyormuş.