Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de öyle üstüne Bi de gaz sıkışması öldürüyor beni eşim de diyor çok nazikmişsin Bi daha çocuk yapma diyor anlamıyorlar

kalcada agri bende devamli var yatinca ozellikle devamli sag ve sol yatmakdan belimde agrio kasiklarda agri ve batma olabilir diyor doktorlar kasik buyumesinden hersey normal kuzum karin agrisida oldu bende gecen hafta bende pimpirikleniyorum sonra boyle telkin veriyorum kendime

kizimdayken cok yasadim bunda kan ilacina basladigimdan beri olmiyor korkma stres kansizlik yapar

Ben de ilk doğumdan sonra taktırdım
Kanamayı arttırması dışında bir sıkıntı yaşamadım
Bundan sonra yine düşünüyorum taktirmayi
Ama her yıl da kontrol ettirdim yerinde mi diye
Belki benim dedigim olay nadir oluyo ama cok yakinen tanidigim biri olunca korumadigina emin oldum.
Bana gore o da bir risk.
Kayma olmus onda nasil olmussa artik.
42sinde falan dogurmustu kadin cunku anlayamamisti bebek buyuktu.
Aldirma zamanini gecmisti.

Tabiki tamamen baglatmak binevi kendini kisirlastirmak.
Ileride ne olur diye insan dusunebilir.
Allah cocuklarima saglik sıhhat uzun omur versin.
Ama 40lardan sonra asla ve kat'a cocuk istemedigimden benim fikrim net bu konuda.

Benim de tam tarif ettiğin şekilde ağrılarım var özellikle son bir haftadır daha da sıklaştı. Perşembe günü doktor randevumda soracağım çok acil birşey olduğunu düşünmüyorum canım

İşin garibi bende düşük tehdidi de geçti doktor herşey normal diyor ama kanamam var. Doktor belki önceki kanama içinde kalmıştır. Sızacak yer buldukça rahimden geliyordur dedi.
Ne sıklikta geliyor kanamalarınız. Ben gebeligim basladigından bu yana ped ile geziyorum ara ara kahverengi leke geliyor sık sıkda koyu kirmizi kan rabbime sükurler olsun bebegime birsey olmadı ama 7 kaybım var korkuyorum.. kasıklarım hep adet olacakmis gibi agriyip kanama basliyor kan kesilince kasık agrimda duruyor. İcerde surekli kanama alanlari olusup kayboluyor nedenini anlayamadik dinleniyorum cok fazla ayakta dolasniyorum yatiyorum genelde ama gecmiyor

Merhaba canım bende kalça ve bel ağrısı henüz başlamadı ama ayakta çok kalınca sırtım ağrıyor. Kalp çarpıntısı da genelde yemeği çok kaçırınca oluyor zaten gebelikte normal insandan daha hızlı olurmuş nabız sayımız o yüzden kafana takmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…