Bu karından su almayıda danışın olur mu.
Benim doktorum sıvı almadan bişey diyemem demişti. topsoplazma kötü çıkınca.
Çoook duâ edin ve çook duâmda olacaksınız...
çok hassasım bu konuda her şey güzel olacak inanın ve zor biliyorum ama çok güzel düşünün
Kanamam kesildi ama şimdi de kahverengi sulu geliyor. Acaba bebeğin suyumu geliyor. Geçen hafta salı gittiğimde bebeğin suyu iyi demişti doktor pazartesi raporum bitiyor tekrar gideceğim. Kafayı yiyeceğim böyle herşeyi taka taka. Şu sonuç da iyi çıksın. Başka birşey takmayacağım. Off offf
Kanamam kesildi ama şimdi de kahverengi sulu geliyor. Acaba bebeğin suyumu geliyor. Geçen hafta salı gittiğimde bebeğin suyu iyi demişti doktor pazartesi raporum bitiyor tekrar gideceğim. Kafayı yiyeceğim böyle herşeyi taka taka. Şu sonuç da iyi çıksın. Başka birşey takmayacağım. Off offf
Aslında kuruntu yapıyorum galiba. Salı günü gittiğimde enfeksiyon sıfırdı. Doktor herşey çok iyi dedi. Suyu da iyi dedi. İdrar tahlili de temiz çıktı. Hatta doktor öncesinde çok yüksek diye yeterli düşmemişse ilaç vereyim demişti. Ama sıfır çıkınca çok iyi dedi.
İşte ben tam da o beş’i yaşamak üzereyim Benim de alerjim var aslında. Kedi tüyü burnumu öyle kaşındırıyor ki bazı zamanlar koparıp atmak istiyorum o derece. Alerjin ileri boyuttaysa zor ama küçük boyutlu bir şeyse faydası bile olur gerilemesinde.
Bnmki ileri cnm tüyleri astıma kdr götürebilir dedi doktor
Kedi köpek kuş tüylerinin olduğu ortamda duramiorm gozlerm şişiyor
Burnum.havuc zaten
Hapsurtuyor çok fazla
Aslnda seviyirm ama işte :) bnde yemek mama su kabı falan koyuyorum köşelere öyle
2.3 gündür belim ve kalcam acayip sekilde agriyo. Sanki cok agir kaldirip incitmisim gibi..birde alt karin, kasik bölgem, sol yumurtalık tarafi. Böyle hisseden var mi hanımlar istirahat etmeye çalışıyorum araliklarla. Büyüme agrilarimidir? Gece bile uyandigim oluyor
Bnmki ileri cnm tüyleri astıma kdr götürebilir dedi doktor
Kedi köpek kuş tüylerinin olduğu ortamda duramiorm gozlerm şişiyor
Burnum.havuc zaten
Hapsurtuyor çok fazla
Aslnda seviyirm ama işte :) bnde yemek mama su kabı falan koyuyorum köşelere öyle
2.3 gündür belim ve kalcam acayip sekilde agriyo. Sanki cok agir kaldirip incitmisim gibi..birde alt karin, kasik bölgem, sol yumurtalık tarafi. Böyle hisseden var mi hanımlar istirahat etmeye çalışıyorum araliklarla. Büyüme agrilarimidir? Gece bile uyandigim oluyor
Merhaba kızlar gebedaşlarım benim de sırt bel kalça ağrılarım oluyor. Ceyda duvencinin hamilelik günlüğünde bi masaj tekniği var onu yapınca eşim çok rahatlıyorum. Bende kalp çarpıntısı çok oluyor yaşayan var mı acaba aranızda?
Merhaba kızlar gebedaşlarım♥ benim de sırt bel kalça ağrılarım oluyor. Ceyda duvencinin hamilelik günlüğünde bi masaj tekniği var onu yapınca eşim çok rahatlıyorum. Bende kalp çarpıntısı çok oluyor yaşayan var mı acaba aranızda?
Ben de kalp çarpıntısı değil de nefes darlığı oluyor. Sürekli midem ağzımda gezdiğim için nefes almak bazen iyice zorlaşıyor. Masaj yapan eş seçeceğini iyice bir değerlendir derim bu arada
Ben de ilk doğumdan sonra taktırdım
Kanamayı arttırması dışında bir sıkıntı yaşamadım
Bundan sonra yine düşünüyorum taktirmayi
Ama her yıl da kontrol ettirdim yerinde mi diye
Aslında kuruntu yapıyorum galiba. Salı günü gittiğimde enfeksiyon sıfırdı. Doktor herşey çok iyi dedi. Suyu da iyi dedi. İdrar tahlili de temiz çıktı. Hatta doktor öncesinde çok yüksek diye yeterli düşmemişse ilaç vereyim demişti. Ama sıfır çıkınca çok iyi dedi.
Anneliğin esas temeli kuruntu üzerine kurulu galiba belki de gelen akıntı birikmiş sıvılardan kaynaklıdır bazen adetim bittiğinde büyük Bi parca seklinde akıntı gelirdi korkardım bu ne diye önemsemezdim sizde öyle yapın evrene ben çok hastayım diye tekrar edip durunca illa ki hastalanıyoruz hersey çok güzel olacak endişe etmeyin