Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok sagol un Allah sizede bebeginizi saglık la kucağınıza almayı nasip etsin

Kanamam kesildi ama şimdi de kahverengi sulu geliyor. Acaba bebeğin suyumu geliyor. Geçen hafta salı gittiğimde bebeğin suyu iyi demişti doktor pazartesi raporum bitiyor tekrar gideceğim. Kafayı yiyeceğim böyle herşeyi taka taka. Şu sonuç da iyi çıksın. Başka birşey takmayacağım. Off offf

Kötü düşünmeyin Allah ın izniyle Bi şey çıkmaz

Kötü düşünmeyin Allah ın izniyle Bi şey çıkmaz
Aslında kuruntu yapıyorum galiba. Salı günü gittiğimde enfeksiyon sıfırdı. Doktor herşey çok iyi dedi. Suyu da iyi dedi. İdrar tahlili de temiz çıktı. Hatta doktor öncesinde çok yüksek diye yeterli düşmemişse ilaç vereyim demişti. Ama sıfır çıkınca çok iyi dedi.

Bnmki ileri cnm tüyleri astıma kdr götürebilir dedi doktor
Kedi köpek kuş tüylerinin olduğu ortamda duramiorm gozlerm şişiyor
Burnum.havuc zaten
Hapsurtuyor çok fazla

Aslnda seviyirm ama işte :) bnde yemek mama su kabı falan koyuyorum köşelere öyle

2.3 gündür belim ve kalcam acayip sekilde agriyo. Sanki cok agir kaldirip incitmisim gibi..birde alt karin, kasik bölgem, sol yumurtalık tarafi. Böyle hisseden var mi hanımlar istirahat etmeye çalışıyorum araliklarla. Büyüme agrilarimidir? Gece bile uyandigim oluyor

Olsun canım, bu yaptıkların da çok kıymetli

Kalça ağrısı yaşam biçimim haline geldi. Çoğumuz aynı durumdayız ya da aynı duruma gelmek üzreyiz. Merak etme, yalnız değilsin

Canım ptesiden önce druna ulaşmanın bir yolu yok mu? İçin rahatlardı en azından. Stres de çok yıpratıcı oluyor bu süreçte.

Mide ağrısından uyuyamıyorum yav. 2 bölüm See izledim. Yine de uyuyamıyorum şu körolası mide yanmasından.

Merhaba kızlar gebedaşlarım benim de sırt bel kalça ağrılarım oluyor. Ceyda duvencinin hamilelik günlüğünde bi masaj tekniği var onu yapınca eşim çok rahatlıyorum. Bende kalp çarpıntısı çok oluyor yaşayan var mı acaba aranızda?

Ben de kalp çarpıntısı değil de nefes darlığı oluyor. Sürekli midem ağzımda gezdiğim için nefes almak bazen iyice zorlaşıyor. Masaj yapan eş seçeceğini iyice bir değerlendir derim bu arada

Anneliğin esas temeli kuruntu üzerine kurulu galiba belki de gelen akıntı birikmiş sıvılardan kaynaklıdır bazen adetim bittiğinde büyük Bi parca seklinde akıntı gelirdi korkardım bu ne diye önemsemezdim sizde öyle yapın evrene ben çok hastayım diye tekrar edip durunca illa ki hastalanıyoruz hersey çok güzel olacak endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…