Bu anneliğin hakkı hamileyken gördüğümüz kabuslarIn korkusuyla bile ödenmez rüyamda doktor 2 hafta geriden gidiyor diyordu uyandım ve migren krizim tuttu parol dışında bişey kullanılmıyor bana parolun serumu bile etki etmiyor ne manasız bir ilaç
Anneliğin esas temeli kuruntu üzerine kurulu galiba belki de gelen akıntı birikmiş sıvılardan kaynaklıdır bazen adetim bittiğinde büyük Bi parca seklinde akıntı gelirdi korkardım bu ne diye önemsemezdim sizde öyle yapın evrene ben çok hastayım diye tekrar edip durunca illa ki hastalanıyoruz hersey çok güzel olacak endişe etmeyin ❤
Sorma doktorum çok kızıyor. Kahverengi kanamam var doktora diyorum bebeğe birşey olur mu ? Doktor kanamadan olmaz ama böyle herşeyi stres yaparsan olur diyor
Ve cinsiyetini hala öğrenemedim merak tavan randevu 1 ay sonra direk hastaneye gitsem sabah 7 gibi gidip sıraya girmem gerekiyor yaşanıdıgınız şehirde sağlık hizmetlerinin yetersiz olması çok kötü bişey
Ne sıklikta geliyor kanamalarınız. Ben gebeligim basladigından bu yana ped ile geziyorum ara ara kahverengi leke geliyor sık sıkda koyu kirmizi kan rabbime sükurler olsun bebegime birsey olmadı ama 7 kaybım var korkuyorum.. kasıklarım hep adet olacakmis gibi agriyip kanama basliyor kan kesilince kasık agrimda duruyor. İcerde surekli kanama alanlari olusup kayboluyor nedenini anlayamadik dinleniyorum cok fazla ayakta dolasniyorum yatiyorum genelde ama gecmiyor
Benim dışkı renginde sümü gibi şu anda. Kırımızı değil. 20 Kasım'da çok yoğun kanama ile gittim ben. Gece boyu pedi 10 dk da doldurup bacaklarımdan aktı. Rahimde açılmam olmuştu biriken kan nedeniyle. Doktorum 4 gün hiç kalkmadan yat dedi ama sadece açılma için. Çünkü bende bebek ve çevresinde kanama yoktu. Hiç bilmediler nerden geldi kan. Anlaşılmadı. Yavaş yavaş azaldı
Rabbim hepimize huzurlu hamilelik yaşatsın herhangi kanama yaşamadığım halde her WC gittiğimde peçeteye bakıp kan görme olasılığı bile yıpratıcıyken bu durumu yaşayan anne adaylarına hep dua ediyorum.
Kendimi ayı gibi hissediyorum
Çok mutsuzum 76 kiloya geldim
Boyum 156
Son zamanlar kilo artış hizim hızlanacak
Çıtı pıtı hamileleri görünce çok imreniyorum ...
Son bir haftadır daha dikkat etmeye başladım yediklerime ama .. yetmeyecek biliyorum..
Bulantim yok ama çalışıyorum ..gün sayıyorum resmen
Öğretmenim,ssbshciyim 6:30 da kalkmam gerekiyor 3 gün
32.hafta gelsin de izne ayrilayim diye bekliyorum
Boyum 156
Son bir haftadır daha dikkat etmeye başladım yediklerime ama .. yetmeyecek biliyorum..
Bence öyle düşünme fazla kiloyla hamile kalan arkadaşlarım çok kilo almadı bebeğin ve senin sağlığın daha önemli Beyaz ekmek ve şekerli şeylerden uzak dur zor olacak ama nefsin için yeme hep bebeği düşünüp daha faydalı şeyler ye 2 litre den az su içme
Gunaydin guzel anneler.Sabah sabah ustalar geldi evde tadilat var bende kahvaltiyi hemen yapmadim midem cok kotu oldu kustum gene.cocuklar grip dua ediyorum bulasmasin diye.annem de yakin degil izmirde oturuyor allah yardimcimiz olsun
Benimde bana gore kilom fazla geliyordu ama doktorum boyun uzun kaldirirsin dedi ama fazla kilo alma demisti ve ben 1 ay icinde 4 kg verdim doktorumda böyle daha iyi dedi ama bakalim tartilmadim daha
Boyum 156
Oyle sey olurmu dunyanin en guzel seyi var gobuste bosver dogumdan sonra vericez.sen 8 den sonra bisey yeme.tatli abur cubur yeme tam tahilli ekmek ye az bisey dikkat et yetwr
Gunaydin guzel anneler.Sabah sabah ustalar geldi evin bodrumunda tadilat var bende kahvaltiyi hemen yapmadim midem cok kotu oldu kustum gene.cocuklar grip dua ediyorum bulasmasin diye.annem de yakin degil izmirde oturuyor allah yardimcimiz olsun
Ve cinsiyetini hala öğrenemedim merak tavan randevu 1 ay sonra direk hastaneye gitsem sabah 7 gibi gidip sıraya girmem gerekiyor yaşanıdıgınız şehirde sağlık hizmetlerinin yetersiz olması çok kötü bişey