Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu anneliğin hakkı hamileyken gördüğümüz kabuslarIn korkusuyla bile ödenmez rüyamda doktor 2 hafta geriden gidiyor diyordu uyandım ve migren krizim tuttu parol dışında bişey kullanılmıyor bana parolun serumu bile etki etmiyor ne manasız bir ilaç

Sorma doktorum çok kızıyor. Kahverengi kanamam var doktora diyorum bebeğe birşey olur mu ? Doktor kanamadan olmaz ama böyle herşeyi stres yaparsan olur diyor

Günaydnnn bi benim minnoşun cnsiyeti belli olmadi gitsem belki ogrenirimde dha kntrolume 1 hfta var
Erkek olursa demir yaman
Kiz olursa arven beren

Benimkide belli değil daha canım.
Benim doktor bide gorevden ayrilmis yeni doktor secmem lazim. Normalde 17sindeydi randevum iptal olmuş.

Ve cinsiyetini hala öğrenemedim merak tavan randevu 1 ay sonra direk hastaneye gitsem sabah 7 gibi gidip sıraya girmem gerekiyor yaşanıdıgınız şehirde sağlık hizmetlerinin yetersiz olması çok kötü bişey

Benim dışkı renginde sümü gibi şu anda. Kırımızı değil. 20 Kasım'da çok yoğun kanama ile gittim ben. Gece boyu pedi 10 dk da doldurup bacaklarımdan aktı. Rahimde açılmam olmuştu biriken kan nedeniyle. Doktorum 4 gün hiç kalkmadan yat dedi ama sadece açılma için. Çünkü bende bebek ve çevresinde kanama yoktu. Hiç bilmediler nerden geldi kan. Anlaşılmadı. Yavaş yavaş azaldı

Kendimi ayı gibi hissediyorum
Çok mutsuzum 76 kiloya geldim
Boyum 156
Son zamanlar kilo artış hizim hızlanacak
Çıtı pıtı hamileleri görünce çok imreniyorum ...
Son bir haftadır daha dikkat etmeye başladım yediklerime ama .. yetmeyecek biliyorum..

Bence öyle düşünme fazla kiloyla hamile kalan arkadaşlarım çok kilo almadı bebeğin ve senin sağlığın daha önemli Beyaz ekmek ve şekerli şeylerden uzak dur zor olacak ama nefsin için yeme hep bebeği düşünüp daha faydalı şeyler ye 2 litre den az su içme

Gunaydin guzel anneler.Sabah sabah ustalar geldi evde tadilat var bende kahvaltiyi hemen yapmadim midem cok kotu oldu kustum gene.cocuklar grip dua ediyorum bulasmasin diye.annem de yakin degil izmirde oturuyor allah yardimcimiz olsun

Benimde bana gore kilom fazla geliyordu ama doktorum boyun uzun kaldirirsin dedi ama fazla kilo alma demisti ve ben 1 ay icinde 4 kg verdim doktorumda böyle daha iyi dedi ama bakalim tartilmadim daha

Oyle sey olurmu dunyanin en guzel seyi var gobuste bosver dogumdan sonra vericez.sen 8 den sonra bisey yeme.tatli abur cubur yeme tam tahilli ekmek ye az bisey dikkat et yetwr

Gunaydin guzel anneler.Sabah sabah ustalar geldi evin bodrumunda tadilat var bende kahvaltiyi hemen yapmadim midem cok kotu oldu kustum gene.cocuklar grip dua ediyorum bulasmasin diye.annem de yakin degil izmirde oturuyor allah yardimcimiz olsun
Çok dikkat et canım devamlı elini yüzünü yıka

Doktor bi tahminde bulunmadı mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…