Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlarrr biraz önce çekmeceleri düzelteyim diye yere oturdum eğil sil düzenle derken karnımda toplandı ilk defa hissettim uzandım hemen bi kayma gibi müthiş duyguları tekrar yaşatan Rabbime şükürler olsun

Aynı duyguları yaşıyorum akşamları,sonra taktıkça yemek yerim ben o yüzden sakın olmaya çalısıyorum.Boyum uzun 70 kiloyum a ma eşim çok zayıf aynı boydayız yanında olmuyo Vercez artık doğuralımda bence öyle rahatlatalım kendimizi,sağlıklı doğsunlarda hem 4 kilo normal diyo dr

Hiç üzülme kilo dediğin nedir verilir. İstersen tek başarırsın istersen diyetisyen desteği alırsın. Hem yaz bebeği olacaklar alıp alıp yürüyüşe de çıkarsın. Ah sağlığımız yerinde olsun da yeter ki 100 kilo olayım diyorum. Hiç üzülme kilona ben de kısa boyluyum 1.60 da benim

Gunaydin guzel anneler.Sabah sabah ustalar geldi evde tadilat var bende kahvaltiyi hemen yapmadim midem cok kotu oldu kustum gene.cocuklar grip dua ediyorum bulasmasin diye.annem de yakin degil izmirde oturuyor allah yardimcimiz olsun
Allah yardımcın olsun canım c vitamini almayı unutma. Umarım sana bulaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…