glz3232
arkadaslar ilkokul arkadasim ayni anda hamile kaldik bende gruba davet ettim cok guzel muhabbetimiz var ve arkadasiminda ilk gebeligi burdan bilgi edinmesi acisindan faydali olacak hosgeldin aramiza kuzumm
bu akşam gittim tediye ve gerçekten çok güzel bodyler çoraplar fular müslin mendiller aldım,bir sürü şey aldım 66 tl tuttu, kısa süreli giyilecek şeyler için bence mantıklı bir alışveriş,hemen büyüyeceklerini düşünürsek aşırı pahalı şeyleri sonraki kostümlerde kullanmak isterim :) çok teşekkür ederim sana da :)
Merhaba canım bende kalça ve bel ağrısı henüz başlamadı ama ayakta çok kalınca sırtım ağrıyor. Kalp çarpıntısı da genelde yemeği çok kaçırınca oluyor zaten gebelikte normal insandan daha hızlı olurmuş nabız sayımız o yüzden kafana takmamaya çalış
Kendimi ayı gibi hissediyorum
Çok mutsuzum 76 kiloya geldim
Boyum 156
Son zamanlar kilo artış hizim hızlanacak
Çıtı pıtı hamileleri görünce çok imreniyorum ...
Son bir haftadır daha dikkat etmeye başladım yediklerime ama .. yetmeyecek biliyorum..
Bende 69 70 ile hamile kaldım hala mide bulantim geçmedi gün boyu devam ediyor o yüzden çok yiyemiyorum bulantı olmasa belkide yerim o yüzden hala kilo almamisim
16+3gunluk olduk buyumeye calisiyorz.bulantilarla basi dertte bi anneyim.Aranizda en uzaklarda olan gurbett ellerde bebek buyutecek bi anaa adayiyimm hoşgeldin sağlıkla gelsin Bebisin