Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
16+3gunluk olduk buyumeye calisiyorz.bulantilarla basi dertte bi anneyim.Aranizda en uzaklarda olan gurbett ellerde bebek buyutecek bi anaa adayiyimm
Bende gurbette buyuttum ikisini... artik döndük 3uncu burda buyuyecek inşallah

Ahh kuzum buranin pazarı cok guzel ama masallah dükkanlardan daha pahaliitediye bak canim güzel şeyler var pijamalar falan cok tatli

bu akşam gittim tediye ve gerçekten çok güzel bodyler çoraplar fular müslin mendiller aldım,bir sürü şey aldım 66 tl tuttu, kısa süreli giyilecek şeyler için bence mantıklı bir alışveriş,hemen büyüyeceklerini düşünürsek aşırı pahalı şeyleri sonraki kostümlerde kullanmak isterim :) çok teşekkür ederim sana da :)

Aynen cnm kaç hacmimiz artıyormuş o yüzden oluyormuş aman başka bisey olmasına napalim artik

Bende 69 70 ile hamile kaldım hala mide bulantim geçmedi gün boyu devam ediyor o yüzden çok yiyemiyorum bulantı olmasa belkide yerim o yüzden hala kilo almamisim

16+3gunluk olduk buyumeye calisiyorz.bulantilarla basi dertte bi anneyim.Aranizda en uzaklarda olan gurbett ellerde bebek buyutecek bi anaa adayiyimm
hoşgeldin cnm tablo kaydın olacaksa bilgilerini yollarsın yarın eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…