merhaba canm ...bende 12.haftamdayım betül hn a bi gitmek istiyorum hem hastaneyi görmek hemde yakınız falan.. ultrasonları nasıl ilgilimi ? ben sormadan anlatır mı en yakın seni gördüm giden...yardımcı olur musun
Merhaba kusura bakmayın daha yeni gördüm Betül hanım bana çok iyi geldi çok ilgili herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ama sanırım o da hamile ve yakın zamanda ayrılacakmış haftaiçi gideceğim o zaman net öğrenicem
Kızlar çok fenayım. Balik yedim akşam ve tuvaletten çıkamıyorum. Var mı önerebileceğiniz biseyler? Bagirsaklarim çok fena bozuldu. Yarın sabah devam ederse entoregermina alicam. Ama şimdilik var mi bildiginiz iyi gelen biseyler
Kızlar çok fenayım. Balik yedim akşam ve tuvaletten çıkamıyorum. Var mı önerebileceğiniz biseyler? Bagirsaklarim çok fena bozuldu. Yarın sabah devam ederse entoregermina alicam. Ama şimdilik var mi bildiginiz iyi gelen biseyler
Evet muz yiyim bakalim. Teşekkürler. Önceki hamileligimde yine bir ishal olmuştum ve serumlarla kac gun sonra ancak kendime gelmiştim. Yine öyle olursa diye panik oldum
Çarşı pazardan haber edeyim size benim cinsiyet kesin değil o sebepten orta renkler aldım bi kaç parça. Ebebek uygun beyaz çıtçıtlı badiler 5 tl ve 5 al 4 öde ilk etapta ıslak mendil kullanmıyorum kare büyük pamuklar 6 tl 60lı paketler
Civil uygun uzun kollu aldım bir kaç tane 7tl
Sobede 7 ve 8tl ye çıtçıtlılar var
Lcw outletleri uygun tulumlar var 15 20 arası fermuarlı
Böle cinsiyet görünsün extra cinsiyete yönelik alırım ilk bebişten kenarda bişey yok hep dağıttım kızılay vs
10 badi almışım farklı kollu kolsuz vs 2 tulum 1 set ve ıvır vızır cinsiyet belli olsa artık neler alırım hastalara şifa diliyorum herkeslere sevgiler
Benim 2.hamileligim ikisinde de Allaha şükür hicbiseyden tiksinmedim herseyi seve isteye yiyorum hatta fazla fazla yiyorum simdiden 8 kilo aldım☺Allah size de kolaylık versin insallah
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Balığın taze olduğundan eminseniz yani gıda zehirlenmesi değilse bol su için çünkü su kaybediyorsunuz. Bunun dışında haşlanmış patates, muz iyi gelecektir. İshal durumu geçinceye kadar lifli şeyler yememeye gayret edin. Mide bulantınız da varsa gıda zehirlenmesinden şüphe edebilirsiniz ve durum böyleyse acile gitmenizi öneririm.
Ben gibi caydan kahveden sicak seylerden tiksinen varmi ya. Bn buzlu su iciyorum dondurma yiyorum. Hep soguk seyler tuketiyorum. Ve surekli uyku halim oluyor.
bu akşam gittim tediye ve gerçekten çok güzel bodyler çoraplar fular müslin mendiller aldım,bir sürü şey aldım 66 tl tuttu, kısa süreli giyilecek şeyler için bence mantıklı bir alışveriş,hemen büyüyeceklerini düşünürsek aşırı pahalı şeyleri sonraki kostümlerde kullanmak isterim :) çok teşekkür ederim sana da :)
Evet muz yiyim bakalim. Teşekkürler. Önceki hamileligimde yine bir ishal olmuştum ve serumlarla kac gun sonra ancak kendime gelmiştim. Yine öyle olursa diye panik oldum
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Balığın taze olduğundan eminseniz yani gıda zehirlenmesi değilse bol su için çünkü su kaybediyorsunuz. Bunun dışında haşlanmış patates, muz iyi gelecektir. İshal durumu geçinceye kadar lifli şeyler yememeye gayret edin. Mide bulantınız da varsa gıda zehirlenmesinden şüphe edebilirsiniz ve durum böyleyse acile gitmenizi öneririm.
Evet bol su iciyorum. Geçti gibi duruyor umarım gün içinde bir şeyler olmaz. Balıktan kimseye bir şey olmadi sonrasında içtiğim soguk maden suyundan da olabilir. Ilk hamileligimde karpuzdan sonra o hale gelmiştim. sizler de dikkat edin kızlar. Soğuk şeyler yiyip içmeyin...