Günaydın hanımlar dün akşam bir öğürme faslı yaşadım sabahta hata ettim simit yedim yine fena midem kız bebek güzelde gebeliği cidden ağır geçiyor. bulantılı uykulu yorgunum hep
Ah o simit beni de mahvediyor. Ama simite de bayılıyorum napayım. Ben de sabahtan beri geziyorum. Sabah da ayak üstü simit yedim. Midem başladı tabii coşmaya. Süt iti geldi bana. Denedin mi?
merhaba hanımlar,
aranıza yeni katıldım erkek bebek annesiyim 17. haftamızdayız. geçen 2 hafta çok talihsiz şeyler yaşadım. bunu atlatınca annem internete yaz sende diğer hamilelere yardımcı olursun dedi yazmaya karar verdim. doktor bana ikili test yapmadan üçlü test yaptı ve sonuç 1/50 tabi yıkıldık. hemen bir perinatolog bulduk ve ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. sadece kordonda kan akışında sıkıntı var denildi. istemedende olsa amniyosentez yaptırdım ve çok şükür temiz çıktı. burda böyle kolay anlattığıma bakmayın 2 hafta boyunca 3 kilo verdim ne çektiğimi allah bilir
merhaba hanımlar,
aranıza yeni katıldım erkek bebek annesiyim 17. haftamızdayız. geçen 2 hafta çok talihsiz şeyler yaşadım. bunu atlatınca annem internete yaz sende diğer hamilelere yardımcı olursun dedi yazmaya karar verdim. doktor bana ikili test yapmadan üçlü test yaptı ve sonuç 1/50 tabi yıkıldık. hemen bir perinatolog bulduk ve ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. sadece kordonda kan akışında sıkıntı var denildi. istemedende olsa amniyosentez yaptırdım ve çok şükür temiz çıktı. burda böyle kolay anlattığıma bakmayın 2 hafta boyunca 3 kilo verdim ne çektiğimi allah bilir
bende 2li test yaptırdım 4 lü yaptırmadım doktoruma sorduğum zaman 2 li ile 4 lü arasındaki farkı 2 li test zamanında yapılmayanlar için 4 lü öneriyoruz dedi
merhaba hanımlar,