Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın hanımlar dün akşam bir öğürme faslı yaşadım sabahta hata ettim simit yedim yine fena midem kız bebek güzelde gebeliği cidden ağır geçiyor. bulantılı uykulu yorgunum hep
Ah o simit beni de mahvediyor. Ama simite de bayılıyorum napayım. Ben de sabahtan beri geziyorum. Sabah da ayak üstü simit yedim. Midem başladı tabii coşmaya. Süt iti geldi bana. Denedin mi?

burda özel muayeneye veriyorsun mesela 136,00 tl ve kadın 2 haftada bir çağırıyo
her gittiğinde muayene ücreti veriyorsun çok saçma çok fazla yanii
Burda da muayene ücreti o kadar neredeyse ama iki hafta sonra gittiğinde tekrar ücret alınmıyor ve tahliller de ücretsiz

merhaba hanımlar,
aranıza yeni katıldım erkek bebek annesiyim 17. haftamızdayız. geçen 2 hafta çok talihsiz şeyler yaşadım. bunu atlatınca annem internete yaz sende diğer hamilelere yardımcı olursun dedi yazmaya karar verdim. doktor bana ikili test yapmadan üçlü test yaptı ve sonuç 1/50 tabi yıkıldık. hemen bir perinatolog bulduk ve ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. sadece kordonda kan akışında sıkıntı var denildi. istemedende olsa amniyosentez yaptırdım ve çok şükür temiz çıktı. burda böyle kolay anlattığıma bakmayın 2 hafta boyunca 3 kilo verdim ne çektiğimi allah bilir

çok geçmiş olsun

bende 2li test yaptırdım 4 lü yaptırmadım doktoruma sorduğum zaman 2 li ile 4 lü arasındaki farkı 2 li test zamanında yapılmayanlar için 4 lü öneriyoruz dedi

Çok geçmiş olsun
Temiz çıkmasına çok sevindim
İkili istemeden 3 lu istemesi garip geldi bana
Benim 2li iyi çıkınca 3 luyu istemedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…