Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Türk kahvesine hakiki nar eksisi koy toplamda hepsi 1 tatlı kasıgı olsa yeter şıp diye kesiyor ishali
Turk kahvesi ve limonu biliyordum. Bu da etkilidir mutlaka. Türk kahvesini ağzına sürmedim hamileliğini öğrendiğinden beri. Canim çekti

Arkadaşım Ayşe limona gelse bana gelirdi. Ayşe’nin gelmek için başka nedenleri varmış. Ekşiyi bu işe karıştırmayın
Ben kızımda deli gibi mandalina yedim. Oglumda turşu ve tatlı. Şimdi tuzlu domates ve gofret ,tatli filan.

aa anladm canm çok teşekkür ederim bilgi verdigin için

Aslında devlet üniversitesi ise hastanesi yarı özel oluyor o kadar somurmemesi gerek buradaki öyle değil özel muayene istersen para veriyorsun
burda özel muayeneye veriyorsun mesela 136,00 tl ve kadın 2 haftada bir çağırıyo
her gittiğinde muayene ücreti veriyorsun çok saçma çok fazla yanii

kızlar selamlar gene çok geriden geldim
çok yoğunum bakamadım işler aysonu aybaşı benim çok yoğun oluyor
dua ediyorum sürekli yerime bırakacak hayırlı bir insan çıksın karşıma
bi önceki bıraktığım malum arkamdan ne iş yapmış düzgün ne laf sözünü bırakmış

Aydı mı gününüz mübarekler? Haydi bakalımmmm haftamız iyi geçsin,hastalara şifa olsun,bebeklerimiz sağlıkla büyüsün,ihtiyacımız olan bütün ürünlerde deli gibi indirim olsun,hatta muhtarlık bedava dağıtsın :))) yani sizin için daha ne diyeyimmmmm bennnn.

kuzum waikiki civil e bebek hep ama carşıda akbaşlar var sanat sokağı yukarısında kaliteli ürünler satan mağaza var adını unuttum biraz pahalı ama malı çok iyi :)

Günaydın hanımlar dün akşam bir öğürme faslı yaşadım sabahta hata ettim simit yedim yine fena midem kız bebek güzelde gebeliği cidden ağır geçiyor. bulantılı uykulu yorgunum hep

kuzum waikiki civil e bebek hep ama carşıda akbaşlar var sanat sokağı yukarısında kaliteli ürünler satan mağaza var adını unuttum biraz pahalı ama malı çok iyi :)

Günaydın olsun sorun değil,ben de lc nin ürünlerini pek beğenmedim o yüzden alternatif aradım. Teşekkür ederim akbaşları bulayım,birisi de yakışanlar bebe dedi,hepsini keşfetmem gerek.

gunaydin arkadaslar midede siskinlik neden olur uyuyamadim butun gece

Ben cinsiyet belli olunca söyle bir kıyafetlere bakayım dedim aman allahım bebeğin herşeyi var sadece sünnet diye hastaneye 2 takım alacağım yeni giysin diye

Günaydın hanımlar dün akşam bir öğürme faslı yaşadım sabahta hata ettim simit yedim yine fena midem kız bebek güzelde gebeliği cidden ağır geçiyor. bulantılı uykulu yorgunum hep
Kesinlikle benim de hala midem bulanıyor ve uyku halim hala gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…