Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Benimki de öyleydi. Kızımın kilo alımı çok iyiydi. Doyuyordu da. Hani bebeklerin bir dönem herşeyi ağzına sokma isteği oluyor ya diş kaşıma için. Ne zaman ağlasa çocuk, ne zaman ağzına bişey soksa doymadı herhalde derdi. Beni deli ederdi. Şimdi fotoğraflara bakıyoruz kızımın en kilolu olduğu dönem emdiği dönem. Tombiş tombiş yanakları var. Geçen diyor ki bu fotoğraftaki durumda ben bakıyordum dimi diyor. Hayır dedim ben bakıyordum daha işe başlamamıştım.

Doğum için şimdiden korkulara sıkıntılara dalmayın arkadaşlar ❤ herşey olacağına varıyor
ben normal doğum diye gittim ağrı eşiğim çok yüksektir nitekim nts 90 lardayken bile pek ağrı hissetmedim nts bozuk dediler baska taktılar aynı açılma olmadı sonra suyum geldi suyunuz gelse bile korkmayın hastane çok uzak bile olsa yetişirsiniz. Yine bekledik doktorumda normal doğum yanlısıydı suni şancı vs yok kesseniz kanım akmıyo 5 6 saatin sonu az bi şancı oldu dr dalga geçti 200 falan herhalde diye ama bebek aşağı inince açılma yok acil gece 1.30 da sezeryan a girdim. Yani hersey olacagına varıyor normal diye gittim ama bazen ters gidebiliyor olayşar herşeye hazırlıklı olun. Bebişler sağlıkla gelsin de herşey boş ❤❤

bağışıklığınız çıkmışsa hiç bir sorun yok demektir, hiç telaşlanmayın

ayy ne güzel söyledin. İşte gerçekçi bakış
Bende cok hayaller kurmistum bi dogsun uyutup onu yapicam bunu yaoicam ilk 4 ay basimizin belasi kolik yuzunden bi koltukta ben bi koltukta esim gece 2 3 siralarinda uyuya kaliyirduk yatak emzirmekten iki gogsumde lasitikimsi bir sekilde uzamisti adamin yanasicak hali kalmamisti yani rabbim kimseye kolikli bebek vermesin cok uyusun insallah bebekleriniz

Bende hem ilgi bekleyip,hem kendimi beğenemiyordum süt ,gece ağlaması ilk aylar ikimizde uyuyalım modunda oluruz

İnşallah senin de çıkar canım. Benim de rahim ağzına yakınmış ama doktor hiç progestandan bahsetmedi. Yukarı çıkmasına mi faydası oluyor?
Bilmiyorum ki canım lekelerim de oluyor ondan verdi sanırım eğer kendimi yorarsam ev işi fazla yaparsam belim ağrıyor ertesi gün kasık ağrısıyla kahve leke geliyor belki de ondan vermiştir

Kızlar sezeryan yapanlari artik 1 gece mi hastanede tutuyorlar?
Böyle bisi duydumda net bilgim yok var mı bilen

Bilmiyorum ki canım lekelerim de oluyor ondan verdi sanırım eğer kendimi yorarsam ev işi fazla yaparsam belim ağrıyor ertesi gün kasık ağrısıyla kahve leke geliyor belki de ondan vermiştir
Anladım canım. Allah yardımcımız olsun inşallah yukarı çıkar.

Ben de senin gibiyim biseyler oluyor ama organlar mi partiliyor bebek mi cozemiyorum galiba ben guclu tekmeler bekliyodum onu duyana kadar bagirsak hareketlerim diye yorumlamaya devam
Yani iki üç gündür içerde birşeyler oluyor ama dediğiniz gibi daha güçlü birşey bekliyordum sanırın ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…