- 29 Haziran 2019
- 737
- 779
- 18
- 32
Cok sagol cnm dimi sakin olur kendi kendimize gecrrz ilk gunleri o kadar ikramlik vesairede ihtiyac duyulmaz sankiCok gecms olsun allah tez zamanda sifa versin insallahevet 24 nisanda basliyor ramazan iyi olur bnce malum lohusalik gelen giden cok olmaz darlanmayiz diye düşünüyorum
Normwlde bnm ki de 19 mayis doktor 9 10 mayis gbi aliriz dedi isime gelir valla son gunler zor geciyorCook geçmiş olsun ...Evet benimki 24 mayis bayramının 1.günü oluyor ama öncemi olur sonrada nasip artık:))))
Benimki de arife günü. Kız olursa Arife erkek olursa RamazanCook geçmiş olsun ...Evet benimki 24 mayis bayramının 1.günü oluyor ama öncemi olur sonrada nasip artık:))))
Sevgili annişler detayli ultrasonu kime yaptiricaz radyologlar mi yapiyor yoksa perinatologlar mi? Bir de birkac gündür gece uyurken bacagima gerilirken ani kramplar giriyor uykumdan uyaniyorum cok aciyobunu yasayan var mi aranizda ben doktora sormayi unuttum ne yapmak lazim acaba olmamasi icin ???
Sehir hastaneleri farkli bir isleyis icinde ek ucret karsiliginda yaptabiliyorsun ☺ oda vesaire gbi inkanlar da farkli bn zubeyde hanim dogumevinde yaptim ilk dogumumu kesinlikle yoktu zateb bnde sezeryan oldum gerek kalmadiGeçmiş olsun. Şehir hastanesinde epidural normal doğum imkanı var ebeye sordum ben :) şehir hastaneleri farklı mı devlet hastanelerinden yarı özel gibi bişey mi tam bilmiyorum
Plasentanızyukarı çıkmamış mi sizin,ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ben de çıkar inşallah diye.kahverengi az az leke oluyor arada endişe etmemeye çalışıyorumCook geçmiş olsun ...Evet benimki 24 mayis bayramının 1.günü oluyor ama öncemi olur sonrada nasip artık:))))
Maalesef yokBnde yapmayi dusunuyorm oncesinde yapmadm ama normal dogum icin baya faydali oluyorms oncelikle plates topu almam lazm onerebileceginiz bi yer var mi
Ben devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama orda radyologlar çekiyor sanırım çok fark edecek bi durum muSevgili annişler detayli ultrasonu kime yaptiricaz radyologlar mi yapiyor yoksa perinatologlar mi? Bir de birkac gündür gece uyurken bacagima gerilirken ani kramplar giriyor uykumdan uyaniyorum cok aciyobunu yasayan var mi aranizda ben doktora sormayi unuttum ne yapmak lazim acaba olmamasi icin ???
İkinci el siteleri kullanıp hevesini almışların sattıkları toplarla doluplates topu almam lazm onerebileceginiz bi yer var mi
Girtlaklsrini sıkmak isteyip , susuyorum..Günaydınn anneler
Çevrenizden gelen “bunlar daha iyi günlerin keh keh” zırvalarına nasıl tepki veriyorsunuz.
şahsen feci sinir oluyorum, ulan çocuğu olmayana ah canım inşallah olur tez zamanda dersiniz. hamileye bunlar iyi günlerin dersiniz. tek çocuğu olana kardeşsiz olmaaz der, ikinci çocuğu yapana ayvayı yedin dersiniz. neden susmuyonuz lan
Kendi kusmuklarinda bogylsunlar inşallahİnsanlar susmazzben çok şükür hiç kusmadan öğürmeden 5 aya kadar geldim,herkesin hergün sorudğu kusmaya başladın mı? Hayır hiç öyle şeyler yaşamadım deyince de aaa daha dur ancaaaa! Diyorlar.. ben doğurucam nerdeyse ama onlar hala kusmamı bekliyor
Bugün gittim çıkmamış bebek büyüdükçe insaAllah çıkar dedi ..bol bol dinlenmemi söyledi doktor ..korkma insaAllah bişey olmaz bana tekrar iğne verdi budefa 3 günde bir vuracakmisimPlasentanızyukarı çıkmamış mi sizin,ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ben de çıkar inşallah diye.kahverengi az az leke oluyor arada endişe etmemeye çalışıyorum
Bana da kayınvalidecim iri memelilerin sütü olmuyor dedi boşver
GüzelmişBenimki de arife günü. Kız olursa Arife erkek olursa Ramazan
Hemen hastaneyi aradım yüz ayrı kişiye bağlandıktan sonra bilir kişiye ulaştım normal doğum, sezaryen doğum ya da epidural anestezi herhangi bir ekstra ücrete tabi değilmişSehir hastaneleri farkli bir isleyis icinde ek ucret karsiliginda yaptabiliyorsun ☺ oda vesaire gbi inkanlar da farkli bn zubeyde hanim dogumevinde yaptim ilk dogumumu kesinlikle yoktu zateb bnde sezeryan oldum gerek kalmadi
Ben de günde 600mg progestan kullanıyorum inşallah çıkarBugün gittim çıkmamış bebek büyüdükçe insaAllah çıkar dedi ..bol bol dinlenmemi söyledi doktor ..korkma insaAllah bişey olmaz bana tekrar iğne verdi budefa 3 günde bir vuracakmisim
Icimizi ferah tutalım çıkar bol bol dua okuyalım artık gerisi nasipBen de günde 600mg progestan kullanıyorum inşallah çıkar
Benimde ilk gittiğim doktor istemedi o testi 2,5 ayda doktor değiştirdim bu doktor bu testi isteyince şaşırdım meğersem yapılması gereken önemli bi testmiş... geç kalınmışlık ilk doktorun ihmali ya da başka bişey...
yaaaaa keşke bulabilseniz
Bana da kayınvalidecim iri memelilerin sütü olmuyor dedi boşver
benim öyle rahat oldu ki sonrasında bahsedilen hiçbir yan etkiyi yaşamadım, inşallah bu doğumumda da yaşamam, inşallah hiçbirimiz yaşamayızKorkutmak istemem fakat bir yakinim epidural sezeryan sonra 1 aya yakın yuruyemedi bacaklarini hissetmedigi icin. Allah korusun deneyimli kisilere yaptirmak lazim
hay Allah cidden nedne karnın çıktı arkadaşım senin yaSen daha dur iyi günlerin diyen tipler daha şimdiden aa karnın bayaa çıkmış karnın sivrilmiş kilo almışsın diyerekten başladılar bende de. Acaba neden karnım çıkmış olabilir çok ilginç gerçekten
acıbadem maslaktaki hülya dede de çok iyi bir doktor, randevuları baya yoğun ama ona gitmeyi düşünyorum ben deben perinatologa gidicem, cevizliye yakın oturan varsa iyi bir profesör önerebilirim. fiyatı da normal.
ilkinde ben de ragyologa gitmiştim, oldukça detaylı ve uzun uzun inceledi, bize detaylıca anlattı, farketmez bence, tavsiye edilen bir uzman olması yeterli olur sanırımBen devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama orda radyologlar çekiyor sanırım çok fark edecek bi durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?