Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cok gecms olsun allah tez zamanda sifa versin insallah evet 24 nisanda basliyor ramazan iyi olur bnce malum lohusalik gelen giden cok olmaz darlanmayiz diye düşünüyorum
Cok sagol cnm dimi sakin olur kendi kendimize gecrrz ilk gunleri o kadar ikramlik vesairede ihtiyac duyulmaz sanki

Normal insanlar olarak niz magnezyum içiyoruz kuzum,ama sen içmem dersen hergün 1 maden suyu içmelisin :)

Geçmiş olsun. Şehir hastanesinde epidural normal doğum imkanı var ebeye sordum ben :) şehir hastaneleri farklı mı devlet hastanelerinden yarı özel gibi bişey mi tam bilmiyorum
Sehir hastaneleri farkli bir isleyis icinde ek ucret karsiliginda yaptabiliyorsun ☺ oda vesaire gbi inkanlar da farkli bn zubeyde hanim dogumevinde yaptim ilk dogumumu kesinlikle yoktu zateb bnde sezeryan oldum gerek kalmadi

Cook geçmiş olsun ...Evet benimki 24 mayis bayramının 1.günü oluyor ama öncemi olur sonrada nasip artık:))))
Plasentanızyukarı çıkmamış mi sizin,ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ben de çıkar inşallah diye.kahverengi az az leke oluyor arada endişe etmemeye çalışıyorum

Ben devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama orda radyologlar çekiyor sanırım çok fark edecek bi durum mu

Girtlaklsrini sıkmak isteyip , susuyorum..
Bir de bir çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk diyenler var..insanlar moral bozmaya bayılıyor..

Kendi kusmuklarinda bogylsunlar inşallah

Plasentanızyukarı çıkmamış mi sizin,ayrıntılı ultrasonu bekliyorum ben de çıkar inşallah diye.kahverengi az az leke oluyor arada endişe etmemeye çalışıyorum
Bugün gittim çıkmamış bebek büyüdükçe insaAllah çıkar dedi ..bol bol dinlenmemi söyledi doktor ..korkma insaAllah bişey olmaz bana tekrar iğne verdi budefa 3 günde bir vuracakmisim

Bana da kayınvalidecim iri memelilerin sütü olmuyor dedi boşver
tipik kaynana .benimkide seninkiler silikonlu gibi cocuk doymuyor sutun az diyordu birkac ay sonro cocuklar sade anne sutu aliyor tombis tombis sutun yariyormus dedi.ama ilk uc ay gina gelmisti sutun yok ac cocuk gibi deli etmisti

Sehir hastaneleri farkli bir isleyis icinde ek ucret karsiliginda yaptabiliyorsun ☺ oda vesaire gbi inkanlar da farkli bn zubeyde hanim dogumevinde yaptim ilk dogumumu kesinlikle yoktu zateb bnde sezeryan oldum gerek kalmadi
Hemen hastaneyi aradım yüz ayrı kişiye bağlandıktan sonra bilir kişiye ulaştım normal doğum, sezaryen doğum ya da epidural anestezi herhangi bir ekstra ücrete tabi değilmiş

Yaa siz bu toxoplasma konusunda bilgilisiniz. Benim de tahlilde bağışıklığım çıktı. Ama benden ekstra test istemediler. Şimdi sizin stresinizi görünce acaba eksik birşey mi yapıldı diye düşünmeye başladım.

Bana da kayınvalidecim iri memelilerin sütü olmuyor dedi boşver
bize de bebek görmeye gelenlerden göğüslerime bakıp tüh ya çok büyümemiş sütün oluyo mu bari diyen de oluyordu, dokunup sert mi dolu mu diye bakmak isteyen de
Korkutmak istemem fakat bir yakinim epidural sezeryan sonra 1 aya yakın yuruyemedi bacaklarini hissetmedigi icin. Allah korusun deneyimli kisilere yaptirmak lazim
benim öyle rahat oldu ki sonrasında bahsedilen hiçbir yan etkiyi yaşamadım, inşallah bu doğumumda da yaşamam, inşallah hiçbirimiz yaşamayız
hay Allah cidden nedne karnın çıktı arkadaşım senin ya bana da ay bu seferki çok hızlıbüyüdü kesin çatlarsın sen diyen oldu bugün,çatarsam mı rahatlarsın çatlamazsam mı dedim en büyük densizlikse şuydu, bankada bir olay oldu ben d ekorktum, her korku bebeğin ömrünü kısaltırmış diyen bi manyak oldu, sinirimden birşey de diyemedim, insanlar ne kadar düşüncesiz
ben perinatologa gidicem, cevizliye yakın oturan varsa iyi bir profesör önerebilirim. fiyatı da normal.
acıbadem maslaktaki hülya dede de çok iyi bir doktor, randevuları baya yoğun ama ona gitmeyi düşünyorum ben de
Ben devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama orda radyologlar çekiyor sanırım çok fark edecek bi durum mu
ilkinde ben de ragyologa gitmiştim, oldukça detaylı ve uzun uzun inceledi, bize detaylıca anlattı, farketmez bence, tavsiye edilen bir uzman olması yeterli olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…