İnşallah yarabbimIcimizi ferah tutalım çıkar bol bol dua okuyalım artık gerisi nasip
Kramplar icin magnezyum takviyesi almak gerekiyor gunde 1 tane maden suyu icersen azalir. Azalmazsa doktor magnezyum tablet yaziyor.Sevgili annişler detayli ultrasonu kime yaptiricaz radyologlar mi yapiyor yoksa perinatologlar mi? Bir de birkac gündür gece uyurken bacagima gerilirken ani kramplar giriyor uykumdan uyaniyorum cok aciyobunu yasayan var mi aranizda ben doktora sormayi unuttum ne yapmak lazim acaba olmamasi icin ???
Cevizli hangi sehir hangi ilce? Ben İst. Avr. Yakasindayimben perinatologa gidicem, cevizliye yakın oturan varsa iyi bir profesör önerebilirim. fiyatı da normal.
Bana doktorum d vit b12 falan yazdi ama magnezyumdan hic bahsetmedi boyle bir takviye mi varmisNormal insanlar olarak niz magnezyum içiyoruz kuzum,ama sen içmem dersen hergün 1 maden suyu içmelisin :)
Ben de ikisinin ne farki var bilmiyorum, radyologlarin bu incelemeyi yapmasi da ilginc sonucta cok alanlari degil sanki gerci radyologlarin uzmanlik alanlarini da bilmiyorum amaBen devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama orda radyologlar çekiyor sanırım çok fark edecek bi durum mu
İlişki derken? Sosyal,ekonomik ilişkiler demi???
Biz bunlardan başka ilişki türlerini unuttuk ta.. helal olsun size cesaretlisinizz...
Maden suyu iki gunde bir falan iciyorum ama hergun iceyim bari. İnsaallah artmaz bu kramplar hala yururken aciyor :/Kramplar icin magnezyum takviyesi almak gerekiyor gunde 1 tane maden suyu icersen azalir. Azalmazsa doktor magnezyum tablet yaziyor.
Ben de senin gibiyim biseyler oluyor ama organlar mi partiliyor bebek mi cozemiyorum galiba ben guclu tekmeler bekliyodum onu duyana kadar bagirsak hareketlerim diye yorumlamaya devamKızlar benim haftalarım da olup bebek hareketlerini hissetmeyen var mı? Ya da ben ne hissedeceğimi bilmiyorum anlayamıyorum birşey :)
Yaaaaaa bırakkkkk ne yazığı. Olmaz bişi patlamadı ya alt tarafı 9 ay..
Bi kırk gün de lohusa kanamasına yaz esomesomcuğum
Kızlar benim haftalarım da olup bebek hareketlerini hissetmeyen var mı? Ya da ben ne hissedeceğimi bilmiyorum anlayamıyorum birşey :)
Kuzum o zaman bizi kim tutar?? Düşünsene senelerce ayy acaba çocuk olurmu diye bin türlü düşünceyle halvet olmuşsun,kafada milyon tane endişe. Ama doğumdan sonra öyle mi? Çocuğu yatırmışsın beşiğe,ohhhhhhhh yansınnnn geceleerrraşklaaaa,huzurlaaaaa,sevgiyleee van tuu tiriiii forooooo
Olmaz mı iğnelerim ❤ benUzun zamandır sessiz sessiz takip ediyorum sizi:) pztsi cinsiyeti öğrendik biz de kız dedi doktor değişir mi bilemiyorum tabi :) ilk çocuğumuz olucak tecrübesizlikte var iki kaybımızdan sonra geldi hergün iğne yapıyorum pıhtılaşmadan dolayı sağlıkla gelir inşiğne kullanan var mı aranızda?
Anne yanında yatan bebenle çok yanar geceler eminim
Teesssüfffff ederimmm,ilk kez doğuracakkk insanlara bu tarz sağlı sollu yüklenişmezzz,bırak bizzz toz pembe hayaller kuralım yaaaaaa :)) anne yanı beşik aldık daha ne edelim? Gözüme baka baka uyusun zilli
Hahaha bu mesajı unutma. Doğumdan sonra sorayım sana durumlar nasıl. Lohusa ateş basması, terleme, uykusuzluk, yorgunluktan bu gaz kalacak mı bakalım.Keşke bu dediğin gibi olsa
ayy ne güzel söyledin. İşte gerçekçi bakış
Normal doğumda da var risk her turlusunde var. Ben de epidural sezeryan oldum. Hiç öyle bir sıkıntım olmadi.Korkutmak istemem fakat bir yakinim epidural sezeryan sonra 1 aya yakın yuruyemedi bacaklarini hissetmedigi icin. Allah korusun deneyimli kisilere yaptirmak lazim
H oppala yazmak istemiştim
ahahah kız kocayı ne yapcan zaten at gitsinvalla oğlumun gazı olmadı, uykusu düzenliydi ama yorgunluk ile sızar kalırdım. lohusa topuzu,meme ortada ya sağ ya emzir pek de seksi olmayınca herif de çok yanaşmazdı baya baya çekişmeler oldu aramızda artık sadece çocuğun var hayatında diye, hele ki senin ailen falan muhabbetinin tavan yaptığı zamanlar o zamanlar. tabi ki toz pembe hayal kuracağız ama şimdi eşimize daha sıkı sarılmak için en uygun zamanlar bu gerçeği de bizler size hatırlatalım bize de söyleyen olmuştur muhakkak ama dinlemedik
Cevizli hangi sehir hangi ilce? Ben İst. Avr. Yakasindayim
Maltepe'de. anadolu yakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?