Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kramplar icin magnezyum takviyesi almak gerekiyor gunde 1 tane maden suyu icersen azalir. Azalmazsa doktor magnezyum tablet yaziyor.

ben perinatologa gidicem, cevizliye yakın oturan varsa iyi bir profesör önerebilirim. fiyatı da normal.
Cevizli hangi sehir hangi ilce? Ben İst. Avr. Yakasindayim
Normal insanlar olarak niz magnezyum içiyoruz kuzum,ama sen içmem dersen hergün 1 maden suyu içmelisin :)
Bana doktorum d vit b12 falan yazdi ama magnezyumdan hic bahsetmedi boyle bir takviye mi varmis
Ben devlet hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum ama orda radyologlar çekiyor sanırım çok fark edecek bi durum mu
Ben de ikisinin ne farki var bilmiyorum, radyologlarin bu incelemeyi yapmasi da ilginc sonucta cok alanlari degil sanki gerci radyologlarin uzmanlik alanlarini da bilmiyorum ama

İlişki derken? Sosyal,ekonomik ilişkiler demi???
Biz bunlardan başka ilişki türlerini unuttuk ta.. helal olsun size cesaretlisinizz...

Biz de İlk hamileliğimde kanamam olunca doktor yasaklamıştı. Bu hamileliğimde eşim peşin olarak kendi kendine yasakladı Son kararı sanırım. Arada yokluyorum ama caymıyor

Kızlar benim haftalarım da olup bebek hareketlerini hissetmeyen var mı? Ya da ben ne hissedeceğimi bilmiyorum anlayamıyorum birşey :)

Kramplar icin magnezyum takviyesi almak gerekiyor gunde 1 tane maden suyu icersen azalir. Azalmazsa doktor magnezyum tablet yaziyor.
Maden suyu iki gunde bir falan iciyorum ama hergun iceyim bari. İnsaallah artmaz bu kramplar hala yururken aciyor :/

Kızlar benim haftalarım da olup bebek hareketlerini hissetmeyen var mı? Ya da ben ne hissedeceğimi bilmiyorum anlayamıyorum birşey :)
Ben de senin gibiyim biseyler oluyor ama organlar mi partiliyor bebek mi cozemiyorum galiba ben guclu tekmeler bekliyodum onu duyana kadar bagirsak hareketlerim diye yorumlamaya devam

Merhaba,

sadece seğirme olarak hissedersiniz şu ara muhtemelen.

ben 24.haftadayım daha yeni yeni tekmeleri çok netleşti. babası da daha tam hissedemedi.

normaldir.

sevgiler.

Hahaha bu mesajı unutma. Doğumdan sonra sorayım sana durumlar nasıl. Lohusa ateş basması, terleme, uykusuzluk, yorgunluktan bu gaz kalacak mı bakalım. Keşke bu dediğin gibi olsa

Olmaz mı iğnelerim ❤ ben

Korkutmak istemem fakat bir yakinim epidural sezeryan sonra 1 aya yakın yuruyemedi bacaklarini hissetmedigi icin. Allah korusun deneyimli kisilere yaptirmak lazim
Normal doğumda da var risk her turlusunde var. Ben de epidural sezeryan oldum. Hiç öyle bir sıkıntım olmadi.

Ayy memelerim yara oldu diye kalkan takardım. Gece iki saat uyurdum uyurken kalkanın deliklerinden sütler üstüme. Giyin soyun 2 saat sonra bidaha. Ben olsam ben de istemem valla. Kadın ila inek arası biryerde görüyorum kendimi o dönemde üstünden süt eksik olmayan, sarkmış memeleri her daim açık.
Ha bu arada ilk anne olacaklar için aaa ne güzel sütün oluyormuş diyebilirsiniz. Ama bu kimsenin umrunda olmaz. O çocuk ne zaman ağlasa açtır aç

ayy bence hamileyken yakınlaşın yakınlaşabildiğiniz kadar bebek doğduktan sonra geceler o kadar da sıcak olmuyor en azından benim için öyleydi
son ayda muhakkak göğüs kremi sürün arkadaşlar göğüs uçlarım parça parça olmuştu yakınlaşmayı geç göğsüme bakana küfredesim geliyordu
hamileyken çok rahat, lohusalık bittikten sonra da yeni odaları keşfedersiniz çocuğun yanında olmaz o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…