Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Şu tetenoz iğnesi kafamı karıstırıyor yaptırmak istemiyorum her doktor başka görüşte biri o eskidendi artık hastanelerde hersey steril evde tarlada da doğum yapılmıyor sonucta her aşıda olduğu gibi anne ve bebek üzerinde Tehlikeli olmasa bile yan etkileri de olan bir aşı dedi Diğer doktor illa doğum olarak düşünme kaza sonucu bile o mikrobun anne karnındaki çocuğa ciddi zararı var bence göze alma dedi sağlık sektöründe en sevmediğim şey bazı aşıların insanların insiyatifine bırakılması gerekliyse zorunlu olmalı ki bizde ikilemde kalmayalım.

Ben bugün sordum doktoruma. Ben mecburi bulmuyorum senin şahsi fikrine bırakıyorum dedi. Sonuçta bi safta kesesi ameliyatı öncesi kimseye böyle bi aşı yapmıyoruz dedi. İlla da istiyorsan hiç bir kötü yanı yok sadece bir kaç gün yorgunluk halsizlik ve Ateş hissedebilirsin dedi. Bu durumda en iyisi kendi doktoruna güvenip kulaklarını tıkamak. Herkesin her konu hakkında bir fikri var çünkü. Ben yaptırmama kararı aldım.

Kizlar daha once yazmistim hamile kaldigim yas +hamile kaldigim ay -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz benim ki 22+8=30-9=21 tek yani erkek dogru cikti

Korkutmak istemem fakat bir yakinim epidural sezeryan sonra 1 aya yakın yuruyemedi bacaklarini hissetmedigi icin. Allah korusun deneyimli kisilere yaptirmak lazim
Kardeşimin de epidural sezeryan oldu ama o çok ağır gecirdi ilk 1 haftayı gaz baş ve bel ağrısı ni

tipik kaynana .benimkide seninkiler silikonlu gibi cocuk doymuyor sutun az diyordu birkac ay sonro cocuklar sade anne sutu aliyor tombis tombis sutun yariyormus dedi.ama ilk uc ay gina gelmisti sutun yok ac cocuk gibi deli etmisti
Bunlar dengesiz yaa çocukları memeden ayırıp sütüm azalama kadar sahip vermiştim memeden ayirdigimi duyunca hemen zayıflamış çocuklar demeye başladı bende hani benim sütüm su idi yaramıyordu şimdi nasıl zayıfladılar hem memeden vermiyorum sütü sahip vermeye devam ediyorum deyince morardı

Kendilerine pay çıkarması pek severler

Bana ilk doz 17. Haftamda yapildi ilk 1 saat flan braz sersemletti ama gecti yani cokta bi skinti olmadi. Risk almak istemedm yaptrdm dha sonra keske dememk icn

Ablam ikizlerine hamileyken ilk dozunu yaptırdı 39 derece ateş ile acil de düşüremediler doktoru da bir ton azar attı ya erken doğum yapsaydın diye bana sormadan nasıl yaptirirsin diye sonra bir daha asiya tövbe etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…