Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ablam ikizlerine hamileyken ilk dozunu yaptırdı 39 derece ateş ile acil de düşüremediler doktoru da bir ton azar attı ya erken doğum yapsaydın diye bana sormadan nasıl yaptirirsin diye sonra bir daha asiya tövbe etti
Ayy kimseden böyle bi yan etki duymadım bugüne kadar çevremde herkes oldu ama şuan daha bi korkar oldum

Eğer gaz çıkarmada sorun yaşamazsanız 1 gece yatırıyorlar diğer türlü çıkarmıyorlar. Ben iki doğumda da 1 gece kaldım.
BENDE normal doğum yapmama rağmen bir gece kaldım tansiyonum düşmedi çünkü normaldir tansiyonum ama .doğumdan sonra yükselmişti

Kizlar daha once yazmistim hamile kaldigim yas +hamile kaldigim ay -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz benim ki 22+8=30-9=21 tek yani erkek dogru cikti
bendede tutu o kız. ama instagramda biri tahminden bir bayan var demişti o %80 erkek dedi tutmadı onunki

tetonoz aşısı bende dozlarım hepsi tamam hiçbir yan etki olmadı dr danışmadan vurdurmayın derim.özellikle riskli gebelikler danışsın. ama tetonoz tek doğumdaki aletlerle ilgili değil mesala geçen gün benim elime iğne battı paslı değildi ama olabilirdi yada elinizi bir tel kesebilir ne biliyim karar size ve dr kalmış.

Benimki 8 aylık bakmaya başladı. Annemle dönüşümlü baktılar. Bugün 2 buçuk yaşındaki kızıma seni ananeyle babanne büyüttü demiş. Kızım da ben kendim büyüdüm demiş. Nasıl sinir oldum anlatamam. 2. çocuktan sonra işi tamamen bırakıp eve sokmayasım var. Büyütmüşmüş

Bu kısa günlerde oruç tutmak istiyorum. Yarın doktora danışacağım, merak eden olur diye buraya da yazacağım.
Bende istiyordum ama ac kalamiyorum ogurup kusuyorum geç en ramazandan 8 gün var önceki hamilelikten ve emzirmeden 15 gün toplam 45 gün oruç tutmuştum şimdi yine ramazan ekleniyor ve eder yine 38 gün tut tut bitmez artık

Bende istiyordum ama ac kalamiyorum ogurup kusuyorum geç en ramazandan 8 gün var önceki hamilelikten ve emzirmeden 15 gün toplam 45 gün oruç tutmuştum şimdi yine ramazan ekleniyor ve eder yine 38 gün tut tut bitmez artık
Aç kalamayınca zor tabi, ben bi kendimi deneyeceğim. Doktordan okey alırsam şayet
son ay da tam ramazana denk geliyor bakalım o zaman nolur.

O mikrobu başka nasıl alabilirsin ki orayı anlayamadım.

Yaw hee hee ben 2.5 yasına kadar ucretsiz izin aldim sonra krese verdim sadece 1 ay 9dan 2ye kadar baktı zaten cocuk 2 saat uyuyodu o zaman. Sorsan emegi cok biz nankörüz. Simdi de hiç göstermiyorum artık emegini basına çalsın. Al birini vur ötekine insallah biz de böyle vampirlerden olmayız

İyi aksamlar ben de randevu alacağım ayrıntılı ultrason için acaba son adet tarihine gore mi alacağız yoksa ultrasonda çıkana gore mi normalde sat a gore 17 haftalık ultrasonda 18 çıkıyor bir hafta önde cinsiyetini görmek icin uğraşmıştı doktor o ara heyecandan sormayi unuttum zaten gostermedi de bebis arkadaşımin 15 haftalık gösterdi benimki nazlı çıktı sağlıklı olsunlar da ins bekleriz ne yapalım istanbul da devlette özellikle ayrıntılı icin sıra bulmak cok zor bilginiz var mi acaba

Ben 6 sene once vakıf gurebada yaptırmıstım oyle sıra falan da beklemedim bi sorun isterseniz fiyatı da uygundu. Ama simdi ne kadardır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…