Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Vallahi seni tebrik ediyorum,nasıl sabır bu ya,ya da neyin savaşı,öğrensene be kadınnn

Gebe okulunu sağlık ocağında bana da söylediler çok merak ediyorum nasıl? Hamile yogası bile yapılıyormuş sanırım doğru mu?
Yoga filan bilmiyorum kısa bi program zaten dört hafta boyunca haftada yarım gün gidicez.
Ortamımız cici, eğitmenler de iyi. Ben sevdim pek ☺

Son düzenleme:

Vallahi çok şanslısın,evde olan bayanlar için bence büyük nimet,arads sırada bize de bişeyler anlatta bizde nasiplenelim

hala netleşmedimi kuzum cinsiyet :)

ahahahhahahah doymuyor bu çocuk senin sütün yavan mı aaaa obez olacak kaç kilo almış kimseyi memnun edemezsin ve susturamazsın o yüzden çenemize kuvvet varsın cazgır desinler.

aynı dertten muzdaribim

Bu dönemlerde nedense anaları ekstra kıymetli oluyo
Hep ilgiye ve pohpohlanmaya alışmış erkekler ilgi azalınca ve de sorumlulukları artınca bocalayıp güvenli liman arıyorlar bu da anneleri oluyor. Bi turlu kisilik gelisimlerini tamamlayamıyorlar ne yazık ki. Ogullarimizi yetistirirken aynı hataya dusmeyelim dunyanin en buyuk nimeti degiller sorumluluk almayı duyarlı olmayı ogretelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…