Bugün küçük sürpriz yumurtamı görmeye gidicez kızlar bi duanızı alırım herkes cinsiyet öğrenicem diye zorluyor ben de öğrenmemek için doktor kapıdan girer girmez söyle ben unutuyorum dedi. Geçen sefer az kalsın ağzından kaçırıyordu
Günaydın arkadaşlar. Bende devlete gidiyorum dün gebe okuluna kaydimi yaptırdım. Devlet Hastanesi'nde böyle bir şey olması çok hoşuma gitti. Çünkü özelde bir günlük derse 500 TL istiyorlar. Ebe ile görüştüm.A'dan Z'ye her şeyi öğreteceğini , hamile yoga ve platesi yapacağımızı , ilerleyen haftalarda maket bebeklerle uygulamalı bir şekilde bebek nasıl emzirilir, altı nasıl temizlenir , gazı nasıl çıkartılır, nasıl banyo yaptırılır , lohusalık döneminde nasıl beslenilir , yeni doganla ilgili her şey ve ilk dogumu yapacak anneler için en önemli şey nasıl kolay doğum yapılır . Bunları ogreteceklermis . ☺
Bugün küçük sürpriz yumurtamı görmeye gidicez kızlar bi duanızı alırım herkes cinsiyet öğrenicem diye zorluyor ben de öğrenmemek için doktor kapıdan girer girmez söyle ben unutuyorum dedi. Geçen sefer az kalsın ağzından kaçırıyordu
Yoga filan bilmiyorum kısa bi program zaten dört hafta boyunca haftada yarım gün gidicez.
Ortamımız cici, eğitmenler de iyi. Ben sevdim pek ☺ Eki Görüntüle 2564389
Ayy memelerim yara oldu diye kalkan takardım. Gece iki saat uyurdum uyurken kalkanın deliklerinden sütler üstüme. Giyin soyun 2 saat sonra bidaha. Ben olsam ben de istemem valla. Kadın ila inek arası biryerde görüyorum kendimi o dönemde üstünden süt eksik olmayan, sarkmış memeleri her daim açık.
Ha bu arada ilk anne olacaklar için aaa ne güzel sütün oluyormuş diyebilirsiniz. Ama bu kimsenin umrunda olmaz. O çocuk ne zaman ağlasa açtır aç
ahahahhahahah doymuyor bu çocuk senin sütün yavan mı aaaa obez olacak kaç kilo almış kimseyi memnun edemezsin ve susturamazsın o yüzden çenemize kuvvet varsın cazgır desinler.
Şu tetenoz iğnesi kafamı karıstırıyor yaptırmak istemiyorum her doktor başka görüşte biri o eskidendi artık hastanelerde hersey steril evde tarlada da doğum yapılmıyor sonucta her aşıda olduğu gibi anne ve bebek üzerinde Tehlikeli olmasa bile yan etkileri de olan bir aşı dedi Diğer doktor illa doğum olarak düşünme kaza sonucu bile o mikrobun anne karnındaki çocuğa ciddi zararı var bence göze alma dedi sağlık sektöründe en sevmediğim şey bazı aşıların insanların insiyatifine bırakılması gerekliyse zorunlu olmalı ki bizde ikilemde kalmayalım.
Hep ilgiye ve pohpohlanmaya alışmış erkekler ilgi azalınca ve de sorumlulukları artınca bocalayıp güvenli liman arıyorlar bu da anneleri oluyor. Bi turlu kisilik gelisimlerini tamamlayamıyorlar ne yazık ki. Ogullarimizi yetistirirken aynı hataya dusmeyelim dunyanin en buyuk nimeti degiller sorumluluk almayı duyarlı olmayı ogretelim.