Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana öyle çok övdüler ki riskli olduğum için git mutlaka diye gittim 3 kez özelde ki doktorum ne dediyse tam tersini söyledi. Beni inanılmaz paniğe sürükledi sanki inatla zorla bi aksilik bulmaya çalışıyo ama o kadar ilgili doktor görmedim hakkını yemiyim. Bende gitmiyorum artık gözümü kapayıp kendi doktoruma güvendim.Gerisi nasip

Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamişlik
Benim ikinci oğlan geliyor kısmetse araları üç yaş inşallh çok zorlanmam
Merhaba allah kucagina almayi nasip etsin insallah.buyumus artik oglun, ilk basta zor olur ama sonra alisirsiniz yeni duzene. Bendede 3 olmus oluyor.bir 7 digeri 4 yasinda iki oglum var.

Benim de bugün kontrolüm vardı doktor kız dedi %90 artık degismez sanirim yavas yavas hazırlıklara başlıcam. Beni de ekleyin listeyeBu arada yaş 34 ikinci gebelik martta 6 yasına girecek bir oğlum var☺
Eklicem pc ye gecince hayirli olsun cnm

Ahhh ahhh ben bu konuyu öyle çok araştırdım ki canım. Benim bu gebeliğimde eski hikayeme bakarak bi doktor rahim ağzı yetmezliği sana dikiş atıcaz hemen 12. Haftada bilmem ne diyip mahvetti beni. Meğer öyle bi sıkıntım yok iş şükürler olsun Ataştırmalarıma dayanarak söylüyorum ki o kısalık dinlenme ve progestanla büyük oranda uzuyormuş. Endişelenme yani. Benim dört hafta önce 34 çıkmıştı bu hafta kapalı dedi ama ölçmedi sanırım ya da bana söylemedi senin kaç canım?

Merhaba allah kucagina almayi nasip etsin insallah.buyumus artik oglun, ilk basta zor olur ama sonra alisirsiniz yeni duzene. Bendede 3 olmus oluyor.bir 7 digeri 4 yasinda iki oglum var.
Amin inşallah Maşallah ne güzel yaş aralıkları Allah uzun ömürler versin hepsine , şimdikinin cinsiyeti belli mi

Hahaha acaba çok sevmelerinin nedeni aksilik bulup söylemesi mi. Malum bizim millet her şey yolunda dinlen geçer diyen doktoru pek sevmez

Benim ikizlerimde vardı o sorun 27.haftada 25mm ve daha az olmuştu ama doğuma kadar yatıp dikkat edince 37+5 de planlı doğurmuştum hatta uzamıştı yatarak geçirdiğim icin

Peki kolosturum nasil olusacak bebegi doguma kadar emzirirse ve dogacak bebek icin cok onemli ilk 3 gun geliyor anneden dogumdan sonra ve bebegin vucut direnci icin lazim. Bu sahsi gorusum ben olsam risk almam zaten bir yasini gecmis .
Ayrıca bebeklere zararı olmasa da anne icin riskli artan diş sorunları ve erken kemik erimesi sorunları gibi.

A Alkossl doktor kıza benziyor dedi gerci değişebilir dedi ama eylülü baz alınca erkek olması gerekiyordu bakalım değişirse senin teori doğru çıkar
Bana da devlet 18 haftalik bebegime kiza benziyo dedi ayni gun ozele gittim erkek dedi ve kesin erkek dedi

Canım senin nasıl bilmiyorum ama benim bir arkadaşımın rahim ağzı baya kısaydı. Bahsettiğin gibi önce dikiş atmaları gerekti. Sonra da 28.haftada erken doğum yapmak zorunda kaldı. Kızı kocaman oldu şimdi ve turp gibi. Dr ona yat demişti. Ama o çok yatamamıştı işten güçten. Sen sakın ihmal etme. Dr ne diyorsa onu yap. Hem senin belki o kadar kısa değildir. İlerleyen haftalarda daha ds netleşir durum.

Kizlar cok hastayim hapsurmaktan konusamiyirum desem yeridir bas ve bogaz agrisi da cabasi ihlamur feln iciyrum ama etkisi yok var mi onerebilecgnz biseyler
Sarımsaklı tereyagli et ya da tavuk suyuyla yapilmis tarhana sicak sicak ic yorganin altina gir guzel terle. Bogaz icin ilik balli limonlu ihlamur. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…