- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Dün pilav( öğlen akşam )kek,ekler , çikolata yedim .bugün tartilmadim ama deli gibi ödem vardı vücudumdaBen de bir gün dikkat edince ertesi gün şımarıp cozutuyorum
Allah kolaylk versin vallahi zor ya artk hasta diil hamile olmak istioomayniyiz sizinle 14+6 bende bogazimda bi gicik oluyor mahfediyor beni
Gecmis olsun cnm de git onlar icebilcegin ilac yazar ben ilk cocukta ihmal.ettim 20 gun surdu nwrdeyse sonra gittim dedi dr nwrdesin cigerine inecekmis artik mecbur kullanmistimKizlar cok hastayim hapsurmaktan konusamiyirum desem yeridir bas ve bogaz agrisi da cabasi ihlamur feln iciyrum ama etkisi yok var mi onerebilecgnz biseyler
Dra gitmeyi dusundum ama kizimda hasta esimde otobus minibus hayatta yetisemem saglik ocagina gdeyim olmszsaGecmis olsun cnm de git onlar icebilcegin ilac yazar ben ilk cocukta ihmal.ettim 20 gun surdu nwrdeyse sonra gittim dedi dr nwrdesin cigerine inecekmis artik mecbur kullanmistim
Gecmis olsun cnm de git onlar icebilcegin ilac yazar ben ilk cocukta ihmal.ettim 20 gun surdu nwrdeyse sonra gittim dedi dr nwrdesin cigerine inecekmis artik mecbur kullanmistim
Allah sifa versin cnm yakin bir arkadas akraba olcakki iyice dinlenceksinDra gitmeyi dusundum ama kizimda hasta esimde otobus minibus hayatta yetisemem saglik ocagina gdeyim olmszsa
Çok geçmiş olsun ben de doktora gorunmeni öneririmKizlar cok hastayim hapsurmaktan konusamiyirum desem yeridir bas ve bogaz agrisi da cabasi ihlamur feln iciyrum ama etkisi yok var mi onerebilecgnz biseyler
Yoksa Necati bey e mi gidiyorsun sende. O mu söyledi aşağıda falan diyebiz senle mi konuştuk yoksa oradadoktorun necati bey miydi
Haha yok okan beyden randevu almıştım. Ama başka genç bir bayan doktor bakti. Karşılaşsaymışız süper olurmuşbiz senle mi konuştuk yoksa oradadoktorun necati bey miydi
Necati hocaya ilk kez gittim adamın yüzü çok gergin ve bir şeyler ters gibi. Hiç sevmem öyleYoksa Necati bey e mi gidiyorsun sende. O mu söyledi aşağıda falan diyeodasından suratını asıp ağlamadan çıkan görmedim
Asistanlar bakıyor bazen hocalar çekip gidiyorHaha yok okan beyden randevu almıştım. Ama başka genç bir bayan doktor bakti. Karşılaşsaymışız süper olurmuş
Bu haftalarda değişti bizde tuzlu gibi oldu ama bilmiyorum cnm. Ekstra vitamin almayı ihmal etme emzirirken kendine dikkat etBenim oğlum da iki hafta sonra 19 aylık olacak ama daha da düşkünleşti benimkinin tadı değişmedi mi acaba emmek isteyince süt diyo ben de hemen veriyorum.
Iıııı ııııVallahi seni tebrik ediyorum,nasıl sabır bu ya,ya da neyin savaşı,öğrensene be kadınnn
11 hafta 4 günlükten beri neredeyse belli ama ben öğrenmek istemiyorum. Sürpriz olacak inşallah doğumdahala netleşmedimi kuzum cinsiyet :)
malesef her gun birsey cikiyor yanlis hatirlamiyorsam 5 ila 7 ayda bi rahatlama olmustu kizimda gerisi full aglamali gecti benimAllah kolaylk versin vallahi zor ya artk hasta diil hamile olmak istioom
viks le biraz rahatlamistim ben gecmis olsunKizlar cok hastayim hapsurmaktan konusamiyirum desem yeridir bas ve bogaz agrisi da cabasi ihlamur feln iciyrum ama etkisi yok var mi onerebilecgnz biseyler
Evet asistandı heralde. Necati beyi duymuştum ben de. Ama yakın tarihe randevu bulamamıştım. Iyi ki bulamamisim demek kiNecati hocaya ilk kez gittim adamın yüzü çok gergin ve bir şeyler ters gibi. Hiç sevmem öyleherkes kendisini pek seviyor ama ben bir daha sanırım tercih etmicem. Odadan gülerek çıktım ama ben
Asistanlar bakıyor bazen hocalar çekip gidiyor
sadece altina kaciriosun diye idrar enfeksiyonumu diyor enfeksiyon en belirgin ozelligi yanma idrar yaparken agri falanda yapar kacirma usutmeden falanda olurkızlar bişe sorucam benimle aynı durumda olan var mı ya da önceki hamileliğinde yaşayan... hamilelik öncesi de sistit mantar gibi enfeksiyonları geçiriyordum ama hamileliğimin başından beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yani daha doğrusu doktorum tahlil yapmadan şikayetlerime göre öyle söylüyor.. zaten tüm belirtiler de onu gösteriyor sürekli hapşurunca öksürünce altıma kaçırıyorum bebek daha küçük büyüyünce hiç tutamıcam herhalde
gecmis olsun canim erken dogumu onlemek amacli tedbir aliyor doktorlar bir yakinimda yasamisti onda dikis atildi ozaman ayaga kalkmanda pek onerilmiyor hareket kisitlaniyor o noktaya gelmez insallahkızlaarrr doktordan geldim. Bebekten yana haberlerimiz iyi çok şükür 204gr olmuş sıpa hiç durmadan hareket ediyordu. Ayrıntılı baktı organlar falan herşey normal şükürler olsunfakat benim serviks yani rahimağzı uzunluğum kısalmış gezmek çok uzun ayakta kalmak alışveriş falan yasak dedi progestan fitil devam ediyorum takipte kalacakmışız eğer biraz daha kısalırsa iğnesine geçecekmişiz o da olmadı dikiş Atacağız dediiiii var mı bir sorunu olan? Yada serviks ölçümünüz kaç cm çıktı?
Cnm yat dinlen bakalim insallah gerek kalmaz oyle seylere.kızlaarrr doktordan geldim. Bebekten yana haberlerimiz iyi çok şükür 204gr olmuş sıpa hiç durmadan hareket ediyordu. Ayrıntılı baktı organlar falan herşey normal şükürler olsunfakat benim serviks yani rahimağzı uzunluğum kısalmış gezmek çok uzun ayakta kalmak alışveriş falan yasak dedi progestan fitil devam ediyorum takipte kalacakmışız eğer biraz daha kısalırsa iğnesine geçecekmişiz o da olmadı dikiş Atacağız dediiiii var mı bir sorunu olan? Yada serviks ölçümünüz kaç cm çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?