Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar cok hastayim hapsurmaktan konusamiyirum desem yeridir bas ve bogaz agrisi da cabasi ihlamur feln iciyrum ama etkisi yok var mi onerebilecgnz biseyler

Kizlar cok hastayim hapsurmaktan konusamiyirum desem yeridir bas ve bogaz agrisi da cabasi ihlamur feln iciyrum ama etkisi yok var mi onerebilecgnz biseyler
Gecmis olsun cnm de git onlar icebilcegin ilac yazar ben ilk cocukta ihmal.ettim 20 gun surdu nwrdeyse sonra gittim dedi dr nwrdesin cigerine inecekmis artik mecbur kullanmistim

Gecmis olsun cnm de git onlar icebilcegin ilac yazar ben ilk cocukta ihmal.ettim 20 gun surdu nwrdeyse sonra gittim dedi dr nwrdesin cigerine inecekmis artik mecbur kullanmistim
Dra gitmeyi dusundum ama kizimda hasta esimde otobus minibus hayatta yetisemem saglik ocagina gdeyim olmszsa

Dra gitmeyi dusundum ama kizimda hasta esimde otobus minibus hayatta yetisemem saglik ocagina gdeyim olmszsa
Allah sifa versin cnm yakin bir arkadas akraba olcakki iyice dinlenceksin

Yoksa Necati bey e mi gidiyorsun sende. O mu söyledi aşağıda falan diye odasından suratını asıp ağlamadan çıkan görmedim
Necati hocaya ilk kez gittim adamın yüzü çok gergin ve bir şeyler ters gibi. Hiç sevmem öyle herkes kendisini pek seviyor ama ben bir daha sanırım tercih etmicem. Odadan gülerek çıktım ama ben
Haha yok okan beyden randevu almıştım. Ama başka genç bir bayan doktor bakti. Karşılaşsaymışız süper olurmuş
Asistanlar bakıyor bazen hocalar çekip gidiyor

kızlar bişe sorucam benimle aynı durumda olan var mı ya da önceki hamileliğinde yaşayan... hamilelik öncesi de sistit mantar gibi enfeksiyonları geçiriyordum ama hamileliğimin başından beri sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum yani daha doğrusu doktorum tahlil yapmadan şikayetlerime göre öyle söylüyor.. zaten tüm belirtiler de onu gösteriyor sürekli hapşurunca öksürünce altıma kaçırıyorum bebek daha küçük büyüyünce hiç tutamıcam herhalde

Benim oğlum da iki hafta sonra 19 aylık olacak ama daha da düşkünleşti benimkinin tadı değişmedi mi acaba emmek isteyince süt diyo ben de hemen veriyorum.
Bu haftalarda değişti bizde tuzlu gibi oldu ama bilmiyorum cnm. Ekstra vitamin almayı ihmal etme emzirirken kendine dikkat et

kızlaarrr doktordan geldim. Bebekten yana haberlerimiz iyi çok şükür 204gr olmuş sıpa hiç durmadan hareket ediyordu. Ayrıntılı baktı organlar falan herşey normal şükürler olsun fakat benim serviks yani rahimağzı uzunluğum kısalmış gezmek çok uzun ayakta kalmak alışveriş falan yasak dedi progestan fitil devam ediyorum takipte kalacakmışız eğer biraz daha kısalırsa iğnesine geçecekmişiz o da olmadı dikiş Atacağız dediiiiivar mı bir sorunu olan? Yada serviks ölçümünüz kaç cm çıktı?

Evet asistandı heralde. Necati beyi duymuştum ben de. Ama yakın tarihe randevu bulamamıştım. Iyi ki bulamamisim demek ki

sadece altina kaciriosun diye idrar enfeksiyonumu diyor enfeksiyon en belirgin ozelligi yanma idrar yaparken agri falanda yapar kacirma usutmeden falanda olur

gecmis olsun canim erken dogumu onlemek amacli tedbir aliyor doktorlar bir yakinimda yasamisti onda dikis atildi ozaman ayaga kalkmanda pek onerilmiyor hareket kisitlaniyor o noktaya gelmez insallah

Cnm yat dinlen bakalim insallah gerek kalmaz oyle seylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…