Sarımsaklı tereyagli et ya da tavuk suyuyla yapilmis tarhana sicak sicak ic yorganin altina gir guzel terle. Bogaz icin ilik balli limonlu ihlamur. Gecmis olsun.
Bana da devlet 18 haftalik bebegime kiza benziyo dedi ayni gun ozele gittim erkek dedi ve kesin erkek dedi
[/QUOTE Alkossl hesap bende de tuttu 33+8=41-9=32 çift ve kız geliyor
Hastalara şifa diliyorum 20 günlük bir grip sürecinden geçtim bol nane limon kemik suyuna çorba bol limonlu ve tavuk suyuna çorba sebzeli onlarla ayakta kaldım aslında en iyi çözüm dinlenip bunları yapmak ben malesef iş sebebiyle yatıp dinlenemedim
Bol mandalin portakalı da unutmayın sevgiler
Bende 2. Kez sezryn olcam.skntilardan jic dogumu dusuncek asamaya gelemedim ben..ama korkma insan bildiginden korkmamali iyi olur insallah.ben 5 yil ara verdim sizin kac yil arasi
Bende 2. Kez sezryn olcam.skntilardan jic dogumu dusuncek asamaya gelemedim ben..ama korkma insan bildiginden korkmamali iyi olur insallah.ben 5 yil ara verdim sizin kac yil arasi
Üç yıl ara var , normal doğumdan daha çok korkuyorum aslında, sezeryan olmam bi açıdan daha iyi tecrubeden dolayı nasıl bir acı çekecegim belli , inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci
Üç yıl ara var , normal doğumdan daha çok korkuyorum aslında, sezeryan olmam bi açıdan daha iyi tecrubeden dolayı nasıl bir acı çekecegim belli , inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci
Cokk amiin .insan sonrasini dusunuyo tbi ara ara korkma bu sureci yasamaya bak. Nasilsa bebis bir sekilde cikacak sureci zehir etme kendne canim.tecrubelisin sukur
Cokk amiin .insan sonrasini dusunuyo tbi ara ara korkma bu sureci yasamaya bak. Nasilsa bebis bir sekilde cikacak sureci zehir etme kendne canim.tecrubelisin sukur
19.-20. Haftalarında olan arkadaşlarım karnınızda bir sertlik oluyor mu ? Nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama nasıl desem sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor mu ?
19.-20. Haftalarında olan arkadaşlarım karnınızda bir sertlik oluyor mu ? Nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama nasıl desem sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor mu ?
Bende de agri oldu ama ben doktoruma sordugumda yapan iyi yapmamish dedi. 7 yil oldu ilk cocugumu dogurali hala ara-ara brlim agrir. Iyi doktor bulursaniz problem olacagini sanmam.