Ben akşama yicem banane anne olarak hep dikkat ediyorum oda evlat olarak hemen kilo yaptırmasın annesine,kendini beslesin. Anayım ben anaa saksı değilimmm.
Benimki ellemedi de benimki 25 aylik falandi artik sut azdi aliskanlik diye emiyordu
Kabullendi salcayi da duydum.ne zor isler bide insan uzuluyor sutten keserken ama mecburuz.
Merhabalar herkese... Bugün şehir hastanesine gittim. Kan ve idrar verdim. Kan değerim iyiymis demir hapı vermedi. Detaylı için gün aldım. 2li taramam iyiydi. 3lu istemiyorum dedim ama doktor yine de yaptırdı of yaa ya simdi sonuç kötü çıkarsa...
Oo super oluyor cnm aynen surahi blender var bence ama otekiylede olur muzu ezdir icine sut koy bal koy tatli seviyorsan cok bwn cok tatli sevmiyorum az koyuyorum birazda ceviz koy istersen tam kilo aldiran bir icecek ama guzel
Oo super oluyor cnm aynen surahi blender var bence ama otekiylede olur muzu ezdir icine sut koy bal koy tatli seviyorsan cok bwn cok tatli sevmiyorum az koyuyorum birazda ceviz koy istersen tam kilo aldiran bir icecek ama guzel
oğlum 19 aylık oldu canım haftada bir ya da iki kere uykudan önce bir iki dk emiyor o da uyumak istemez ağlarsa ben veriyorum yoksa onun aklına bile gelmiyor cidden tadı değişti sütün ve kendi bıraktı ama yemesi çok iyi bir çocuk karnı tok her zaman buda çok etkili. Allah yardımcın olsun ben de korkuyordum nasıl bırakacak diye ama kendiliğinden bıraktı evladım.
Benim oğlum da iki hafta sonra 19 aylık olacak ama daha da düşkünleşti benimkinin tadı değişmedi mi acaba emmek isteyince süt diyo ben de hemen veriyorum.