Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimki ellemedi de benimki 25 aylik falandi artik sut azdi aliskanlik diye emiyordu
Kabullendi salcayi da duydum.ne zor isler bide insan uzuluyor sutten keserken ama mecburuz.
21 aylıktı sütüm yoktu ama memeyi emzik gibi kullanyordu,canım çok acıyordu,çok ağlamıştım bende

oo emmesin diye neler veriyorum ama tiryaki resmen onsuz uyumaz susmaz görüntülü konusuyoruz meme diye ağlıyo salçayı eve gidince denicem ama kuzum :)
Oy kuzum bilirim o halleri,dr.na bi danış ona göre kafan rahat hareket et,kendinede çok iyi bak

biz senle mi konuştuk yoksa orada doktorun necati bey miydi

Sut icmekte cok zorlaniyorm ya nasil yapiyorsn 3ünü blendrdan mi gecirerek iciyodn tadi guzel oluyor mu bari
Oo super oluyor cnm aynen surahi blender var bence ama otekiylede olur muzu ezdir icine sut koy bal koy tatli seviyorsan cok bwn cok tatli sevmiyorum az koyuyorum birazda ceviz koy istersen tam kilo aldiran bir icecek ama guzel

Sute cok az tarcin serpip te icebilirsin tadi biraz degisir.

Nefes darligi ceken var mi?
Sigara vs hayatimda hic kullanmadim.
Gebelikle ilgili sanirim bu sikinti ama herkesde boylemi merak ediyorum.

İş yaparken, yol yururken nefes nefese kaliyorum.
Nefesim sanki yetmiyor
Merdiven inip cikarken öyleyim
Bir de derste uzun konuşursam..
Kısımda daha sonlara doğru başlamıştı ama yaş 29 di..şimdi 33

Benim oğlum da iki hafta sonra 19 aylık olacak ama daha da düşkünleşti benimkinin tadı değişmedi mi acaba emmek isteyince süt diyo ben de hemen veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…