Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
19.-20. Haftalarında olan arkadaşlarım karnınızda bir sertlik oluyor mu ? Nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama nasıl desem sanki bir yerde toplanıyor gibi oluyor mu ?

Göbek deliğimin en alt kısmına bi top hissediyorum bazen,akşamları evde oturunca özellikle. Çoçuk ulan kadın bütün gün oturuyosun ezdin beni diye isyan ediyor olmalı uzanıp ovalıyorum geçiyor sanki..

Ya o iğneyi yanlış yerime sokarlar da felç melç kalırım diye ödüm kopuyor ödümmm..

Kizlar cok hastayim hapsurmaktan konusamiyirum desem yeridir bas ve bogaz agrisi da cabasi ihlamur feln iciyrum ama etkisi yok var mi onerebilecgnz biseyler
valla canım ilaçla 7 gün ilaçsız bir haftada atlatırsın dedikleri doğru sen çorba c vitamini ıhlamur zencefil limon karışık demle iç geçer yakında.

Bol su içiyosunuz di mi arkadaşlar. En az 2 lt su icin 1 bardak da limonlu su icin sabah ac karnınıza iltihabı atmayı saglar.

Ben varım.☺
Ama belki normali denerim şartlar elverirse
İlki zor mu geçmişti ?doktoruna ve hastane ekibine güveniyorsan endişe duyma bence ☺
Arkadasım ilkini sezaryenle dogurdu 2.de Fransadalardı orda sezaryen dogum yapmıyorlarmıs kızı nerdeyse 2 gunde dogurttular fakat baya zor olmuş kız travma gecirdi 5 ay kendine gelemedi. Bence doktorunuza danışın hiç riske girmeyin.

Aslında ibrahim saraçoğlu suyu az olan gebeler havuç suyu taze taze tüketsinler deşmişti ..gerçekten yararliymis arkadaşıma da kendi doktoru da önermiş denedim faydası var dedi

Ben özele gidiyorum haftaya randevum var netlesir inşallah bakalım
Insallah en dogrusunu ozel soyluyo devlet kizimda oglun olucak dedi ozelde kiz oldugunu ogrendim bu seferde ogluma kiz dedi ozelde erkek oldugunu ogrendim

Insallah en dogrusunu ozel soyluyo devlet kizimda oglun olucak dedi ozelde kiz oldugunu ogrendim bu seferde ogluma kiz dedi ozelde erkek oldugunu ogrendim
özelllerin ultrason makineleri daha net devlet hastanelerine göre hem kalite hem görünürlük olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…