İlk okulda çocuklar ne bilsin insan psikolojisini 30 kişilik sınıfın sana gülmesi yada tenefüslerde dalga gecilmesi aslında konustukca düzeliyor ama hal böyle olunca insan içine kapanıyor ister istemez
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Valla bi bebek zor iki bebek daha zor. İnsallah dertsiz tasasiz saglicakla zamaninda aliriz bebeklermizi kucagimiza.
Sizin tavsiye edebiliceginiz biseyler varsa memnuniyetle dinlerim kocaman olmus ikizlerniz masallah
Rahim büyüdükçe bağlar geriliyormuş bu yğzden de ağrı yaşıyoruz. Ama oldukça normal. Ağrıyla birlikte kanama, titreme, ateş vs varsa veya ağrı şiddetli bir şekilde devam ediyorsa hemen doktora gitmek lazım. Siz muayenede doktorunuza bildirin yine de içiniz rahatlasın
Yorumunuza denk geldim de Fransa diyince dikkatimi çekti arkadaşınız fransanin neresinde ben de fransadayim ilk dogumum mecburi sezeryan ikinci dogumum ise gayet rahat bir normal doğumdu ikisi arasında 17 ay olmasına rağmen ama burda sezeryan yapmıyorlar diye bisey yok en küçük bir riskte hemen sezeryana alırız diyorlardı hep ama gerek kalmadı Allah'a şükür İnş 3.dogumumu da normal istiyorum nasipse hersey yolunda giderse, arkadaşınız sanırım iyi ebelere denk gelmedi
Ben hamile kalmadan 54 düm şimdi 60 kilo olmusum boy endeksine göre zayıftım kilo aldıgı için mutluyum tek sorun popom gitti göbeğim çıktı anlamadım bu işten
Ben hamile kalmadan 54 düm şimdi 60 kilo olmusum boy endeksine göre zayıftım kilo aldıgı için mutluyum tek sorun popom gitti göbeğim çıktı anlamadım bu işten