Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
O ağrılar doğuma kadar oluyor hatta sağdan sola dönemezdim eşim tutup kaldırırdı yataktan
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Valla bi bebek zor iki bebek daha zor. İnsallah dertsiz tasasiz saglicakla zamaninda aliriz bebeklermizi kucagimiza.
Sizin tavsiye edebiliceginiz biseyler varsa memnuniyetle dinlerim kocaman olmus ikizlerniz masallah

Dayanilmayacak gibiyse doktora görün istersen.gerci rahim büyüyor,bebek büyüyor,organlar yer değiştiriyor.ama aşırıya doktora görünmekte fayda var
adet olacakmissin gibi bi sanci gelip gidiyor bende bu hafta yasadim evet rahim buyumesindendir akintilarimi kontrol ediyorum hep o durumlarda

Teşekkür ederim, sağ olun İçim rahatladı biraz. Bebek büyüyor, ondan galiba. Şimdi daha iyiyim. Devam ederse doktoruma da soracağım.

Sizin de kalbiniz bazen güm güm atıyor mu... şu an yattığım yerde memem kıpırdayacak kadar kalbim atıyor.

Paristeler onlar. Hatta hastaneden eiffel kulesi gorünüyorduvalla o hic memnun degil oranin saglik sisteminden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…