Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben baktım tartışma uzayacak yada ben haksızsam kızından da utanmıosun kulakları oluştu seni duyuyo diyorum o zaman susuyo

Nasil oldunuz cnm gecmis olsun

çok geçmiş olsun .

gecmis olsun simdi nasilsiniz insallah iyi haberler aliriz

çok geçmiş olsun nasıl oldunuz??

güzel hamileler beni aydınlatın
Progesteronı vajinal kullanıpta su gibi sarı akıntısı olan varmı ya ilaç gibi kokuyor bi enfeksiyon belirtisimi yoksa ilaçtan dolayımı oluyor bir türlü ayırt edemiyorum kontrolüm yarın ama ters giden bişey olurda zamanında müdahale edemezsem diye ödüm kopuyor

Yazan herkese çok teşekkür ederim. Bebek iyi çok şükür bende daha iyiyim kanamam durdu. İnşallah sağ salim çıkarım hastaneden, sağlıkla kavuşalım inşallah her birimiz kuzularımıza
Oyy kuzum inş birdaha yaşamazsın , bu ilk ve son olur sağlıcakla bebişini kucağına alırsın

Teşekkürler bendaha cinsiyet ögrenemedim hazırlık yapcam 9 aylık kızım şuan kızımda hep eşki yedim midem çok bulandı 5 aya kadar bunda daha farklı işşllah erkek olur bir kızım bir oglum olsun istiyorum

Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri

Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]

Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]

İmam Rıza (as) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]

Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41
Alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…