Yani yaşadım ve gördüm ki eşim olacak zatı muhterem tartışmaya sıra gelince hiç demiyor “hayatım sen hamilesin uzatmayalım haklısın boşver”
sonuna kadar direniyor tartışıyor uyuz. sevimsiz.
Günaydın kızlar. Sabah kanamayla uyandım hemen doktora geldik ve kese içinde kanama alanı tespit edildi. Yatış yapıldı. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı ? Süreç nasıl ilerledi ? Korkudan ve panikten kafayı yemek üzereyim. Annemlere gelmiştik kendi doktorumun kontrolu altında değilim çıldırıcam.
Günaydın kızlar. Sabah kanamayla uyandım hemen doktora geldik ve kese içinde kanama alanı tespit edildi. Yatış yapıldı. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı ? Süreç nasıl ilerledi ? Korkudan ve panikten kafayı yemek üzereyim. Annemlere gelmiştik kendi doktorumun kontrolu altında değilim çıldırıcam.
Yazan herkese çok teşekkür ederim. Bebek iyi çok şükür bende daha iyiyim kanamam durdu. İnşallah sağ salim çıkarım hastaneden, sağlıkla kavuşalım inşallah her birimiz kuzularımıza
Önceden bi fıtığı varmış sormadım orasını ama kadın doğum doktoru ilgili doktora yonlendirmis o doktor da fıtığı tetikledigini söylemiş .rapor aldı doğuma kadar calisamayacak
güzel hamileler beni aydınlatın
Progesteronı vajinal kullanıpta su gibi sarı akıntısı olan varmı ya ilaç gibi kokuyor bi enfeksiyon belirtisimi yoksa ilaçtan dolayımı oluyor bir türlü ayırt edemiyorum kontrolüm yarın ama ters giden bişey olurda zamanında müdahale edemezsem diye ödüm kopuyor
Yazan herkese çok teşekkür ederim. Bebek iyi çok şükür bende daha iyiyim kanamam durdu. İnşallah sağ salim çıkarım hastaneden, sağlıkla kavuşalım inşallah her birimiz kuzularımıza
kızımdada şimdi oğlumdada başta sivilcelendim kızımda sürekli tatlı dondurma pişmaniye yedim şimdi oğlumda tatlı istemiyorum genel iştahım kapalı. kızımda hemen şişmiştim şimdi sadece az karnım var :) bende böyle oldu kuzum
Teşekkürler bendaha cinsiyet ögrenemedim hazırlık yapcam 9 aylık kızım şuan kızımda hep eşki yedim midem çok bulandı 5 aya kadar bunda daha farklı işşllah erkek olur bir kızım bir oglum olsun istiyorum
Teşekkürler bendaha cinsiyet ögrenemedim hazırlık yapcam 9 aylık kızım şuan kızımda hep eşki yedim midem çok bulandı 5 aya kadar bunda daha farklı işşllah erkek olur bir kızım bir oglum olsun istiyorum
Banyo yapip yatmistim gece kalktigimda batmam vardı doktor soguk almissin tutulmus dedi. Hareket ettikce siddeti degisen agri kas agrisidir korkma sicak tut masaj yap dedi. Bugun 1 hafta oldu hala gecmedi
Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri
Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir. Örneğin:
Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "Hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "Hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]
İmam Rıza (as) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]
Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41
Alıntı