Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya evet çok büyük ama biz tamamen tesadüfen doğru yere girmişiz. Otopark hangar gibi. Personel asansörüne binmişiz kadın doğuma yakın biyere çıktık. Tamamen el yordamıyla ve şansla bulmuştuk. Hiç bir yönlendirme yok. 10 dakika kala bilkente girdik düşün. Eşim tartışmaya müsaitti geç kalıcaz erken çıkamadık evden vs diye soylenirken kendimizi kadın doğumda bulduk. Tartışma hevesi de kursağında kaldı

Iş yerinden bi arkadaş öyle belimin alt tarafı bıçak hissi var diyordu topalliyordu hatta onun fıtığı tetiklenmis ama sizde de aynısı mi bilmiyorum
İnşallah degildir peki fitik olup olmadigini nasil öğrenmiş

canım ggözün aydın bu arada video var aslında ama şöyle 3d video oynatıcı yüklemelisin o fotolar video oluyor :)

kızımdada şimdi oğlumdada başta sivilcelendim kızımda sürekli tatlı dondurma pişmaniye yedim şimdi oğlumda tatlı istemiyorum genel iştahım kapalı. kızımda hemen şişmiştim şimdi sadece az karnım var :) bende böyle oldu kuzum

YokoOno benim gideceğim perinatoloğun fiyatı hala 350 imiş bu arada baya pek mutlu oldum Gezmek isteyenler Eskişehirde yaptırabilir işin uzmanına uygun fiyatlı.

Kızlar ya geçen hafta perşembe cuma cumartesi ve pazar hissettim bebeği baya yoğun bir şekilde
Ama bu hafta bir kere bile hiseetmedim
Normal midir sizce ?kontrolum de salı günü

canım ggözün aydın bu arada video var aslında ama şöyle 3d video oynatıcı yüklemelisin o fotolar video oluyor :)
aaaaaaaaaaaaaaa gerçekten miiiiiii ben bu detayı bilmiyordum
ilk iş 3D video oynatıcı indirmek, bu bilgi için çoook teşekkürler efendim
A Alisinannesi bak sendekiler de video olabilir denemeliyiz

Kızlar ya geçen hafta perşembe cuma cumartesi ve pazar hissettim bebeği baya yoğun bir şekilde
Bende bikac kez hissettim sonra tık yok müzik dinletiorum konusuorm hc bi kimildama yok bsey mi oldu ki dedim 1aylık sürem bitmişti sali gttim kipir kipirdi ewe geldim bi hareketli kac zmndir bkliorm gordugum gunun aksami nasi hissediorm baban gibi ne giciksin yavrum dedim:))

Normal canım benimki de bir gün fıkır fıkırsa ertesi gün çıt yok heralde 24. Haftadan sonra düzene giriyormuş hareketlerini hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…