Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Hadi gözünaydın canım ☺ Nasıl geçti?
Cok iyidi canim goz yaşlarımı tutamadim

Günaydınnnn,ne mutlu sana. Yüzün güldüğüne göre herşey yolunda demekki çok şükür darısı bize.
Cok şükür canim her sey yolunda darisi basiniza inşallah

o zaman kızgınlığımı dizginleyebilirim bununla avunarak
Canim benimkiler video cikti dun soylemistim gece bilgisayarı actim bi de ne goreyim video varmis foto yokmus

Cok gecmis olsun canimm su an durumunuz nasil

Geçmiş olsun...hiç kötü bir şey getirme aklına inşallah sağlıcakla çıkarsın hastaneden

Yazan herkese çok teşekkür ederim. Bebek iyi çok şükür bende daha iyiyim kanamam durdu. İnşallah sağ salim çıkarım hastaneden, sağlıkla kavuşalım inşallah her birimiz kuzularımıza
Oh sukur cnm ya sag salim kavusun tum annelere yavrularina insallah

Selam guzel anne adayları. 2.3 gundur kabizliktan wc cikamiyordum dun 3 sefer ciglik attim aglaya aglaya tuvaletimi yapmaya çalıştım ama sanki bir tipa varda yapamiyorum agri ve kramp bi yandan makatım catladi kanadi dayanamadim gece yine acildeydim. Lavman yaptilar oyle duzeldim. Ben hayatımda boyle sindirim bozuklugu yasamadim o kadar su icip yedigime ictigimede dikkat ediyorum halbuki. Ikinmakta zararliymis zaten dr.um bide ilac verdi süspansiyon. Inşallah bidaha olmaz

Çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir, en kisa surede duzelir Allahin izniyle. Ne dediler peki?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..
Benim de lavman yapılacaktı ki ihtiyaç kalmadı.
Denemediğim şey kalmadı.
Bi kaseye inciri 4-5’e kesin ve üzerine zeytinyağ koyun 1 gece bekletin aç karnınıza yiyin(doktorum kilo açısından yemememi istemesede her sabah 2 kesilmiş inciri yiyorum)
Ve duphalac ilacı beni rahatlattı. Gazıda güzel söküyor.
Çok dikkat edin ıkınmak istemesekte çok saniyelik kendiliğinden zaten baskı yapıyor.
Gerçekten Kabus bir şey...
Hem gaz sancısı hem kabızlık çok çektirdi beni

Çok geçmiş olsun
Kefir , kayısı,zeytin yağı tüketmeye çalışın
Probiyotik takviye de alabilirsiniz sanırım doktorunuza danisip

Neden kilo açısındana yemenizi istemiyor
Yani kuru incir bagirsak duzenler kilo olayini anlayamadim

Gecmis olsu sizede, bende hem o ilaci içtim ben 3 kasik zeytinyagi, erik suyu ve kayisi kurusu bol su banamisin demedi. Yapamadikca sertlesmis tabi günlerdir, kabus gibiydi. Resmen dogumu dusundum o an bu halde böyleyken o zaman naparim diye uykularim bölünüyor gunlerdir. Allah yardımcımız olsun insallah geri kalan gunler daha iyi gececek

di mi insanın aklına doğum geliyor o sancıyı yaşayınca...
her gün yapmamız gerekiyor düzenli 1 2 kerelik yaparsan tekrar yaşarsın bu ağrıyı dedi doktor. her gün düzenli olarak hoşaf/komposto sabahları zyağ incir kayısı tüketmeliyiz, 10 gündür yumuşadı çok şükür...
kesinlikle kalan günlerimizde daha iyi olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…