- 6 Haziran 2010
- 1.086
- 1.175
- 333
Cok iyidi canim goz yaşlarımı tutamadimHadi gözünaydın canım ☺ Nasıl geçti?
Cok şükür canim her sey yolundaGünaydınnnn,ne mutlu sana. Yüzün güldüğüne göre herşey yolunda demekki çok şükürdarısı bize.
Canim benimkiler video cikti dun soylemistim gece bilgisayarı actim bi de ne goreyim video varmis foto yokmuso zaman kızgınlığımı dizginleyebilirim bununla avunarak
Cok gecmis olsun canimmGünaydın kızlar. Sabah kanamayla uyandım hemen doktora geldik ve kese içinde kanama alanı tespit edildi. Yatış yapıldı. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı ? Süreç nasıl ilerledi ? Korkudan ve panikten kafayı yemek üzereyim. Annemlere gelmiştik kendi doktorumun kontrolu altında değilim çıldırıcam.
Geçmiş olsun...hiç kötü bir şey getirme aklına inşallah sağlıcakla çıkarsın hastanedenGünaydın kızlar. Sabah kanamayla uyandım hemen doktora geldik ve kese içinde kanama alanı tespit edildi. Yatış yapıldı. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı ? Süreç nasıl ilerledi ? Korkudan ve panikten kafayı yemek üzereyim. Annemlere gelmiştik kendi doktorumun kontrolu altında değilim çıldırıcam.
Oh sukur cnm ya sag salim kavusun tum annelere yavrularina insallahYazan herkese çok teşekkür ederim. Bebek iyi çok şükür bende daha iyiyim kanamam durdu. İnşallah sağ salim çıkarım hastaneden, sağlıkla kavuşalım inşallah her birimiz kuzularımıza
Çok sevindim ,gözlerim doldu okurkenYazan herkese çok teşekkür ederim. Bebek iyi çok şükür bende daha iyiyim kanamam durdu. İnşallah sağ salim çıkarım hastaneden, sağlıkla kavuşalım inşallah her birimiz kuzularımıza
Çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir, en kisa surede duzelir Allahin izniyle. Ne dediler peki?Günaydın kızlar. Sabah kanamayla uyandım hemen doktora geldik ve kese içinde kanama alanı tespit edildi. Yatış yapıldı. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı ? Süreç nasıl ilerledi ? Korkudan ve panikten kafayı yemek üzereyim. Annemlere gelmiştik kendi doktorumun kontrolu altında değilim çıldırıcam.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Selam guzel anne adayları. 2.3 gundur kabizliktan wc cikamiyordum dun 3 sefer ciglik attim aglaya aglaya tuvaletimi yapmaya çalıştım ama sanki bir tipa varda yapamiyorum agri ve kramp bi yandan makatım catladi kanadi dayanamadim gece yine acildeydim. Lavman yaptilar oyle duzeldim. Ben hayatımda boyle sindirim bozuklugu yasamadim o kadar su icip yedigime ictigimede dikkat ediyorum halbuki. Ikinmakta zararliymis zaten dr.um bide ilac verdi süspansiyon. Inşallah bidaha olmaz
Çok geçmiş olsunSelam guzel anne adayları. 2.3 gundur kabizliktan wc cikamiyordum dun 3 sefer ciglik attim aglaya aglaya tuvaletimi yapmaya çalıştım ama sanki bir tipa varda yapamiyorum agri ve kramp bi yandan makatım catladi kanadi dayanamadim gece yine acildeydim. Lavman yaptilar oyle duzeldim. Ben hayatımda boyle sindirim bozuklugu yasamadim o kadar su icip yedigime ictigimede dikkat ediyorum halbuki. Ikinmakta zararliymis zaten dr.um bide ilac verdi süspansiyon. Inşallah bidaha olmaz
Neden kilo açısındana yemenizi istemiyorSizi o kadar iyi anlıyorum ki..
Benim de lavman yapılacaktı ki ihtiyaç kalmadı.
Denemediğim şey kalmadı.
Bi kaseye inciri 4-5’e kesin ve üzerine zeytinyağ koyun 1 gece bekletin aç karnınıza yiyin(doktorum kilo açısından yemememi istemesede her sabah 2 kesilmiş inciri yiyorum)
Ve duphalac ilacı beni rahatlattı. Gazıda güzel söküyor.
Çok dikkat edin ıkınmak istemesekte çok saniyelik kendiliğinden zaten baskı yapıyor.
Gerçekten Kabus bir şey...
Hem gaz sancısı hem kabızlık çok çektirdi beni
kilolu hamile kaldığım ve kuru incirde yoğun şeker olduğu için her sabah yememem gerekiyor, hafta da 2 kere yeterli dediler.Neden kilo açısındana yemenizi istemiyor
Yani kuru incir bagirsak duzenler kilo olayini anlayamadim
aynı haftadayız, aynı sıkıntıyı yaşıyoruzKızlar bi kaç gündür rahmimde baskı hissediyorum sizde oluyomu doktora gitsem mi
Yaa normaldir ozaman insallahaynı haftadayız, aynı sıkıntıyı yaşıyoruz
ikimizde yaşadığımıza göre ben de endişelenmeyeyimbaskı ağrı ağırlık alt karında şişlik gibi his
Gecmis olsu sizede, bende hem o ilaci içtim ben 3 kasik zeytinyagi, erik suyu ve kayisi kurusu bol su banamisin demedi. Yapamadikca sertlesmis tabi günlerdir, kabus gibiydi. Resmen dogumu dusundum o an bu halde böyleyken o zaman naparim diye uykularim bölünüyor gunlerdir. Allah yardımcımız olsun insallah geri kalan gunler daha iyi gececekSizi o kadar iyi anlıyorum ki..
Benim de lavman yapılacaktı ki ihtiyaç kalmadı.
Denemediğim şey kalmadı.
Bi kaseye inciri 4-5’e kesin ve üzerine zeytinyağ koyun 1 gece bekletin aç karnınıza yiyin(doktorum kilo açısından yemememi istemesede her sabah 2 kesilmiş inciri yiyorum)
Ve duphalac ilacı beni rahatlattı. Gazıda güzel söküyor.
Çok dikkat edin ıkınmak istemesekte çok saniyelik kendiliğinden zaten baskı yapıyor.
Gerçekten Kabus bir şey...
Hem gaz sancısı hem kabızlık çok çektirdi beni
ve sırt üstü yatınca, çok oturunca çok yürüyünce çok ayakta kalıncaYaa normaldir ozaman insallahayakta durunca oluyo bende genelde
Kızlar bi kaç gündür rahmimde baskı hissediyorum sizde oluyomu doktora gitsem mi
aynı haftadayız, aynı sıkıntıyı yaşıyoruz
ikimizde yaşadığımıza göre ben de endişelenmeyeyimbaskı ağrı ağırlık alt karında şişlik gibi his
di mi insanın aklına doğum geliyor o sancıyı yaşayınca...Gecmis olsu sizede, bende hem o ilaci içtim ben 3 kasik zeytinyagi, erik suyu ve kayisi kurusu bol su banamisin demedi. Yapamadikca sertlesmis tabi günlerdir, kabus gibiydi. Resmen dogumu dusundum o an bu halde böyleyken o zaman naparim diye uykularim bölünüyor gunlerdir. Allah yardımcımız olsun insallah geri kalan gunler daha iyi gececek
Anladimkilolu hamile kaldığım ve kuru incirde yoğun şeker olduğu için her sabah yememem gerekiyor, hafta da 2 kere yeterli dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?