Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Normal canım benimki de bir gün fıkır fıkırsa ertesi gün çıt yok heralde 24. Haftadan sonra düzene giriyormuş hareketlerini hissetmek
Yani daha erken aslında ama geçen hafta her gün arka arkaya hissedince telaslandim
Aslında haftası da çok ileri değil daha

Her sabah sağ tarafıma yattığımda vuruyor bizimki. Rahat mı ettiğinden rahatsız mı olduğundan anlayamıyorum.

Günaydın kızlar. Sabah kanamayla uyandım hemen doktora geldik ve kese içinde kanama alanı tespit edildi. Yatış yapıldı. Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı ? Süreç nasıl ilerledi ? Korkudan ve panikten kafayı yemek üzereyim. Annemlere gelmiştik kendi doktorumun kontrolu altında değilim çıldırıcam.

aaaaaaaaaaaaaaa gerçekten miiiiiii ben bu detayı bilmiyordum
ilk iş 3D video oynatıcı indirmek, bu bilgi için çoook teşekkürler efendim
@Alisinannesi bak sendekiler de video olabilir denemeliyiz
oğlumda bize de öyle verdiler canım baktık anlamadık bu nasıl video diye sonra araştırıp bulmuştum bir program izlemiştik :)

inşallah kötü bişey olmaz kuzum kanaman çokmuydu kırmızımıydı

iyimiş fiyatı 2 yere sordum biri 500 diğeri 550 dedi devletten aldım randevu valla
canım devlette yaptırdı arkadaş rahim ağzı plesanta ile kapalı kanaman olur son aylarda falan dedi kız bir daha başka doktora gitti hiç alakası yokmuş yani buradaki devlete güvenmiyorum ben bir de ayrıntılı ultrasonu kadın doğum uzman ve radyoloji uzmanı olan kişi yapmalı iki uzmanlıkta yok ise maalesef yanlış oluyor o yüzden bir perinatolog en güvenilir olan derim ben. oğlumda ona gittim kızcede ona gideceğim bahane olarak da ailemi ziyaret edeceğim

Çok geçmiş olsun, zorlanacağın bişey mi yaptınki? Kötü düşünme kötü hissetme,allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun, herşey yolundadır umarım kötü şeyler düşünmeyin. Allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun
Yaşamadım böyle bir sorun ama bir an önce toparlarsiniz umarım.hastanede kontrol altında olmak iyi gelecektir.guzel haberinizi bekliyoruz

Sakin olmaya çalış canım böyle bir şey yaşamadım ama oğlumda ayrıntılı ultrason zamanı içe kanaman olmuş haberin olmamış kılcal boyutta kalmış demişti yani kanamalar mümkün olabiliyor, sakin olman herşeyi yoluna sokacaktır inşallah. Dua ediyorum size.

kendi doktorumda detaylı baktı kuzum ama perinatolog değil o yüzden yeniden devlete randevu aldım içim rahat etsin diye bakalım ne desin :)

YokoOno benim gideceğim perinatoloğun fiyatı hala 350 imiş bu arada baya pek mutlu oldum Gezmek isteyenler Eskişehirde yaptırabilir işin uzmanına uygun fiyatlı.
Süpermiş canım. Benimkinde de bir miktar indirim olacakmış aslında. Drum yönlendirdiği için indirim yapılacakmış. Ama ne kadarlık bir indirim bilmiyorum. Gidince görücem artık. 7 ocakta randevum.

Çok geçmiş olsun canım. Kendi druna da ilet mutlaka durumu.

Şimdi nasılsın canım sıkıntı yoktur inşallah ya

geçmiş olsun içini ferah tut, benimde 2gün önce lekelenmem başladı kahverengi, doktor progestan iğne ve ilaç başladı ama ben içimi rahatlatıp pozitif şeyler düşünüyorum sende öyle yap. Allah sağlık versin bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…