Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar dün ki agri ve kasilmam sonucu doktora gittim bugun. İdrar tahlili yapti enfeksiyon icin problem o degil dememe ragmen neyse tabi bisey cikmadi. Sonra biseu yok dun karninin ustune yatinca uyusmustur ondan dedi ama artik yalvardim nolur bakiveriin dedim bakmadi dogumhaneye git kalp seslerini duy icin rahat olsun dedi. Gittim. İkisinide duydum ama ebe erkek bebek yukari cikmis dedi. Kasilmanin sebebi o dedi. Kiz sol apandist dikisimin tam orda, oglan sol gobek deligimin hizasinda . Cok sukur hayirlisiyla bi dogursak sunlari

geçmiş olsun canım . bebekleri hissetmeye başladınmı ? benimde erkek göbek hızamın sol tarafında kız da göbek deligimin üstünde hissediyorum. özellikle kız hareketlendimi karnım kasılıyor. bu saatler de başlıyorlar hareketlenmeye. kontrolum var cumartesi bakalım ne durumdalar

Canim kizi hissediyorum kiz cok hareketli diyor doktor belki o yuzdendir. Gecen gun pit pit vuruyordu elimi koydum 3 4 defa araliklarla pitlattibenim hareketlenme sabah 11 de oluyor doktoruma soyledim o da hissedersin artik ama hissedemediginde sakin korkma,Hareket takiplerini 6. Aydan sonra dikkate aliyoruz dedi. Sende gör bakalim bebislerini
Artik ekrana sigmiyorlar. Parca parca bakiyor doktor eski heyecani yok ultrasonun
Sen kendini nasil hissediyorsun? Bebislerin ikisini de hissediyomusun

maşallah canm ne güzel hissetmeye başlamıssın sende. ben ikisini de hissediyorum 1 haftadır ama süreklilik yok tabi şuanda. göbegimde çıktı birden. benim 2. hamilelikya ondan belki erken hissetmem. hele karnım kasıldıgında elime sertlik gelio ama ayagı mı poposu mu bilmiyorum gidince hangi pozisyonda oldugunu görünce anlıcam artık. yaa 3 hafta olcak gitmeyeli iyiydi bütün görüyoduk :) sağ kalçama agrı giriyor arada da çatı agrısı hissediyorum sorucam dr a da. şükür başka sorunum yok şimdilik

Çati agrisi dedigin asagiya dogru bi yük hissetmek ise eger bende de oyle bisey var. Doktora soyledim vajinal ultrason ile rahim agzi kalinligini olcttu 45mm gayet iyi dedi. İkiz gebeliklerde baski hissi cok erken hissedilmeye basliyormus. Gittiginde gelismeleri haberdar et

Gecmis olsun cnm senin yavrular korkutmus seni.sag salim gelsin yavrular

evet canm tüm yük orda gibi . normal demekki ama şimdiden böyleysek neyse içimizi ferah tutalım. yazarım kontrolden sonra

Çatı ağrısı nasıl hissediliyor ki

Kızlar hepinize iyi gecelerr bebeklerimizi hissediyor olmak mükemmel bir duygu, bunu yaşatan rabbime şükürler olsun, her isteyene yaşatsın Allah. Hissetmeye başladıkça dr muayene günleri daha çabuk geçiyo gibi geliyo bana, sürekli endişe edip ultrasonda görme isteği azalıyo, çok şükür bugünlerimize

Arkadaşlar bugün sol tarafımda, kasığıma doğru üst üste 4 kere sanki damar atması gibi bir şey hissettim. ama bu damar atmasından biraz daha baskın bir şeydi.
Sonra bir ablama sordum, daha erken olduğunu söyledi ama ben daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Acaba bebeğim miydi? hiç tecrübem de yok bu konuda ama çok merak ediyorum

Demir ilacı kullanıyor musunuz o da kabizlik yapabilir.

Bebiş ben burdayım demiş,pıtpıt gibi bişey

Benim oğlumda da bende de oluyor kabızlık enteogermina içince öyle iyi geliyor ki probiyotik rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…