Evet canim evet, aynen oyle.. ama doktor bana bi problem yok 45 mm kalinlik iyi dedi.. sende bi baktir istersen aklinda soru isareti kalmasin cunku hemrn mudahale edebiliyolarmis ilacla
Günaydın hanımlar,bende de hala göz seyirmesi pıt pıt atma şeklinde ama artık her gün pıtlıyor.geçmiş haftalarda birgün pıtlıyorsa 3gün yoktu.bugünlerde artık her gün oluyor bide kasıklarımda hissediyorum ben seyirme ve pıtları.sizde de öyle mi?ayakları mi acaba minik kuşun
Canım günaydın bugün sağlık ocağında aşımı oldum ebeye sordum bu tarif ettiğimiz ağrıyı bebeğin aşağıda mı öyle bişey dendi mi sana dedi. Plasentam biraz aşağıdaymış öyle denildi dedim bebek de aşağıdadır ondan oluyodur ağrıların dedi
Canım günaydın bugün sağlık ocağında aşımı oldum ebeye sordum bu tarif ettiğimiz ağrıyı bebeğin aşağıda mı öyle bişey dendi mi sana dedi. Plasentam biraz aşağıdaymış öyle denildi dedim bebek de aşağıdadır ondan oluyodur ağrıların dedi
Evet canim evet, aynen oyle.. ama doktor bana bi problem yok 45 mm kalinlik iyi dedi.. sende bi baktir istersen aklinda soru isareti kalmasin cunku hemrn mudahale edebiliyolarmis ilacla
Hayırlı cumalar kızlar bebişlerin hareketlerini hissetmeye başlamışsınız bizde hala tık yok benimki çok uykucu galiba 17+5 büyüdü koca kız oldu ama temmel bir kız
Kızlar günnaayyydddııınnn Sevip sevildiğimiz mutlu bir gün olsun :)
Güne iki kitap tavsiyesi ile başladım okuyan, duyan var mıdır aşağıdaki kitapları? Almayı düşünüyorum
-Bilinçli bebek
-Korkma iyi bir annesin
Hayırlı cumalar kızlar bebişlerin hareketlerini hissetmeye başlamışsınız bizde hala tık yok benimki çok uykucu galiba 17+5 büyüdü koca kız oldu ama temmel bir kız
Tahmin edebiliyorum ama rengi itibariyle korkulmaması gereken bir şey diyorlar,tabi korkmamak mümkün değildir içten içe. allah bizleri korktuğumuzla imtihan etmesin,yavrularımıza kavuşalım inşallah.
Kızlar günnaayyydddııınnn Sevip sevildiğimiz mutlu bir gün olsun :)
Güne iki kitap tavsiyesi ile başladım okuyan, duyan var mıdır aşağıdaki kitapları? Almayı düşünüyorum
-Bilinçli bebek
-Korkma iyi bir annesin
Tesekkur ederiz Birkac kitap tavsiyesinde de ben bulunayim;
-Doğal Doğum, Dr.Gulnihal Bülbül
-HypnoBirthing Mongan Yontemi, Marie F.Mongan
Bu iki kitabi özellikle doğumun güzelliğini ve dogalligini anlayabilmek icin tavsiye ediyorum. Korkulara ve vesveselere pabuc birakmiyor