Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Selam arkadaşlarrrr bende tüp bebekle hamile kaldımm ayrıntılı ultrasona giricam biraz evhamlıyımm aranızda giren varmııı
Merhaba burda bikaç arkadışımız dışında çoğumuz ocak ayında ayrıntılıya giricez, içini ferah tut her şey yolundadır inşallah, uzun uzuuuun bebeğini izleyeceksin bunu düşün mutlu ol:) hepimiz için iyi haberler olsun inşallah

Günaydın maalesef bugün de uyku tutmadı
Dersim de 12 de bugün aslında uyuusam ne güzel olurdu :)
Geldim TV bin karşısına burayı okuyorum inşallah biraz daha uyuyabilirim.
Ben hala uyuyamadım 3te uyanmıştım birazdanda kızım uyanır gün başlar. Ahh şu uykuyu sevenlere başını yastığa koyar koymaz uyuyanlara yer mekan farketmeden her yerde uyuyanlara imreniyorum eşim misalli:)

Benim de kızım uyandı
Ateşi var ,boğazım aciyor diyor
Baktirmadi bile boğazına
Gel de okulla git şimdi :'(

Günaydın. Dün karnimin sağ tarafına öyle bir sanci girdi ki kıpırdayamadım. Çekilme gibi batma gibi. Epey bi kıvrandım sonra doktorumu aradık. Ayağını sicak tut karnıma dogru cek parol al dedi. Sonra hafifledi hatta karnimdaki de rahatsiz olmis heralde epey bi kipirdadi sonrasinda. Ama hala hafif şekilde devam ediyor agrim. Var mı aynı şeyleri yaşayan? Gaz sancısı diyecem ama hala geçmemesi normal mi sizce?

Kızlar okuduğum kadarıyla genelde akıntısı çok hamislerin. Benim kızımda coktu bu gebeligimde çok çok az benim gibi olan var mi

Selam arkadaşlarrrr bende tüp bebekle hamile kaldımm ayrıntılı ultrasona giricam biraz evhamlıyımm aranızda giren varmııı
Selam arkadaşım hayırlı olsun. Bak dünya üzerindeki mayıs annelerini topla aralarında en rahatı benimdir ama ayrıntılı ultrason beni de hafiften tedirgin ediyor illaki. Ama ben hemen iyi düşünmeye odaklıyorum kendimi nick altı yazımda da yazdığı üzere iyi düşün iyi olsun
Olumsuz düşünmek kaygı endişe bunlar bize hiçbir şey kazandırmıyor dile getirdiğimiz şeylerin de olumlu ifadeler olmasına özellikle dikkat edelim

Günaydin. Bebegini kuvvetli hissedenler kervanina ben de katildim artik gecen haftalarda icimde hissetmeme ragmen elimi koydugumda hissetmiyordum. İki gündür kuvvetli vuruyor benim minik artik elimle de hissedebiliyorum hatta ayakta oldugum zaman bile hissedebiliyorum sadece dinlenirken vardi onceden bence hareket hissetme donemine girdikten sonra insan daha da rahatliyor iyi oldugunu biliyorsun ve surekli doktora gitme derdi de bitiyor yasasin en guzel donemlere gelmis olmamizz

Hayırlı cumalar kızlar bebişlerin hareketlerini hissetmeye başlamışsınız bizde hala tık yok benimki çok uykucu galiba 17+5 büyüdü koca kız oldu ama temmel bir kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…