Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
3. bebekte bir de o zaman ben 2 gün sessiz kalınca hiç kafama takmayayım
Bana 19 haftada bekleriz dedi ben hissediyorum dedim yok dedi sonra ultrasonda baktı tamam çok hareketli bir bebek sürtünme tarzı hissedersin bunu dedi. Ama koşturmaktan uzanamıyorum bazen hissedemiyorum.

ay kızlar bir bel ağrım var o biçim yürürken bile zorlanıyorum ağrı geldiğinde
belimin resmen kemiği ağrıyo daha çok erken bunlara ama ne bileyim nedir bu kadar
hayırla iyi olsun da oğluşum
son 3 haftaya kadar çalışacağım inşallah

Bana 19 haftada bekleriz dedi ben hissediyorum dedim yok dedi sonra ultrasonda baktı tamam çok hareketli bir bebek sürtünme tarzı hissedersin bunu dedi. Ama koşturmaktan uzanamıyorum bazen hissedemiyorum.
uzanınca hiç hissetmiyorum oturmayı seviyor benim ki

Kızlar fazla yurudugunuzde falan hic baski hissediyormusunuz? normal mi?
Yani fazla yurumekden ziyada hızlı yurudum oglum kapida kaldi yetiscem eve diye anahtari yoktu.
Biraz kosar adim yurudum 5 dk kadar.
Rahmime baski hissettim
Hemen uzandim eve gelir gelmez ama hic boyle olan varmi
insan korkuyor.

Hızlı yürümeyi bilmem de geçenlerde servise koşmam gerekti içimde bişeyler lömbürdedi bence biraz daha dikkatli olmalıyız

Hızlı yürümeyi bilmem de geçenlerde servise koşmam gerekti içimde bişeyler lömbürdedi bence biraz daha dikkatli olmalıyız
ya o an anlayamadim ama yolu yarilayinca zorladi beni telfonunun sarji bitmis benide evde bulamayinca anneme gecerdi bir daha ulascam ona falan diye acele ettim.
Kendime kizdim sonra.

Hic dikkat etmiyorum diye.

Buarada arkdaslar normalde bizim burda hemen hemen herhafta çiğ köfte yaparız ama doktor bana dedi doğuma kadar yasak ..yumurtalı felan yiyorumda ama çiğ yani etli köfte yemiyorum ..acaba 6.aydan sonra yesek sorun olurmu dier çocukların da doktor uyarmazdı uyarınca korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…