Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sağol canım. Size de geçmiş olsun. Ben de şaşkınım. Kaç gündür bu gruptaki hastalık haberlerini okuyoruz. İnşallah tez vakitte biter şu salgınlar hastalıklar

Buna bayildimm ben deee Bahar cok sansli bir fistik ama erkek versiyonu yine yok tamam renk ayrimi yapmiyim diyorum ama ogluma da fuşya bi tulum giydirmiyim dimi

Yaaa bu göreceli bir iş, koca koca adamlar bu renkte hatta kırmızı mor pembe vs gibi bayanla özdeşleşen kıyafetler giymeye başladı. El kadar pipican neden giymesin

Yaaa bu göreceli bir iş, koca koca adamlar bu renkte hatta kırmızı mor pembe vs gibi bayanla özdeşleşen kıyafetler giymeye başladı. El kadar pipican neden giymesin
Ben giydirsem babasi izin vermez babamiz Acun ilicali gibi dolabi tek renk tisort ve gomleklerle dolu cocugum simdiden gri ve siyah bir dunyaya merhaba dedi bile

Bende kız gibi hissettim, nedenide şöyle ben kizimda kahve ve çikolatadan tiksindiydim, ve gece gündüz ekşi mandalina yemiştim

Hakkında hayırlısı canim
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş

Günaydın hamişlerr bugün tatil olunca uyanasım hiiiccc gelmedi, bıraksalar tüm gün uyurum heraldee@esomesom gülegüle giydrr bayildimmm rengine kadarr çok guzelll .. Şu 3 ay sanki hiç geçmicek gibii ,gelseler ya bian önce bebislerr 5 aylıkken gördüm en son bebisimi daha 2 haftam var gormek icin ama cok ozledim

Belki de nisanda doğururuz belli mi olur 40 çok uzun yaaaa 36 da anlaşsak

Ayva yemek cok iyiymis kizlar.
Hatta peygamber efendimizde demis hadis yani ayva cocugu guzellestirirmis.
Ayvanin baska faydalarida vardi kalbe falan iyi geliyor gibi.

Bunu duydum duyalı içimde ayva ağacı büyüttüm, eğer gamzeli bebek istiyorsak parmaklarımızı da yanaklarımıza bastırmamız lazımmış efendim hepsini uyguladım defalarca, görücez kısmetse

Hadi ya neyse dogum sonrasida yazariz artik dogrulugunu falan
Insan duyunca yapasi geliyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…