Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
esomesom mr_ca çok peofesyonel değilim O yüzden beğenilir mi bilmiyorum yakın birkaç arkadaşıma doğum hediyesi olarak yapmıştım sipariş vermek isteyenler çıktı ama iplerin fiyatlarını düşünüp fiyat verince herkese çok geldi e bu da epey bir emek 1,5 -2 haftayı buluyor nerdeyse ben kendi kendime zaman geçirmek için uğraşıyorum işte böyle beğendiyseniz ne mutlu bana

Sen bizlere de fiyat versene kuzum

Mesela fiyat nedir

Ay siz şimdi böyle sorunca bişey diyenedim ama gerçekten profesyonel değilin ya beğenmezseniz. Çok korkarım ben size sadece iplerin fiyatını söyleyim 60 tl idi en son. Emek için ne söylenir onu bilemem siz olsanız ne kadara yapardınız siz bi teklif verin yapmak isteyip örgüden anlıyorsanız yardımcı olurum ama tarifini anlatırım

Kız ip kolay asıl,uzun da sürüyormuş,hamile halinle yapacaksın,biz şiş tutmamışız ne anlarız müşteriler kuyrukta bekliyiiii sipariş için.

Kız ip kolay asıl,uzun da sürüyormuş,hamile halinle yapacaksın,biz şiş tutmamışız ne anlarız müşteriler kuyrukta bekliyiiii sipariş için.
24. Haftadayız 10 hafta gözüyle baksak 4 tane örebilirim sanırım maksimum malum iş güç Yapmadan sadece oturuyorum. Tatlı bir meşgale olur bana 4 ten fazlası için söz veremem

Günaydın kızlar. Dün geceyi uykusuz geçirdik kızımın karın ağrısı vardı iki gündür. Dün gece de ishalle uğraştık Allah tüm hastalara şifa versin.
Huzurlu bir gün diliyorum.
Gecmis olsun cnm bizde öksüruk ve balgamdan uyuyamadik sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…